Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasiplepėjimai apie viską

user posted image

Musu gimtadieniai user posted image

Sausis

GREK Rokas - 2007 01 04
Joolitos Migle - 2005 01 05
linele.m - 01 07

Vasaris

Pukpuk sunus - 2007 02 20
vmm32 - 02.28

Kovas

Vmm32 Mantas - 2004.03.01
Viltes Goda - 1997 03 02

Balandis

Evel1 Deimantas - 2005 04 07
Vikmos Deividas - 04 18
Plazma - 04 30

Geguze

Audratum - 05 03
Mimmi Auguste - 2002 05 08
Joolita - 05 24

Birzelis

Perlines kruopos Jokubas - 2008 06 11

Liepa

Izabele111 - 07 01
Mimmi- 07 18
Vilte - 07 21

Rugpjutis

Ramunka - 08 03
Paukste - 08 09
Zanos1234 Aiste - 200 08 10
Domicele - 08 15
Ernestytaaa - 08 24

Rugsejis

Ramunkos Zygimantas - 09 06
Medutes28 Andreja Vakare - 2008 09 07
Medutes28 09 - 14
Plazmos Nojus - 2006 09 18

Spalis

Agnytes Kristupas - 2008 10 01
Izabeles111 Tomas - 1989 10 07
Domiceles dukryte - 10 19
Lineles.m Oliveris - 2008 10 27

Lapkritis

NikeZ Gabija - 11 25
Audratum Benas - 2005 11 29

Gruodis

GREK - 12 01
Perline kruopa - 12 03
NikeZ - 12 08

Vaikuciu ligos

GREK Rokas - vcp, G80
Joolitos Migle - vcp
NikeZ Gabija - G80
Pukpuk sunus - F83.0, specifinis misrus raidos sutrikimas
Vmm32 Mantas - DS
Viltes Goda - DS, sunki sirdies yda.
Evel1 Deimantas - mitralinio voztuvo nesandarumas 3 laipsnio, sirdies stenoze
Vikmos Deividas - F 83.0;G40.8;N39.8,F66.0;J45.8;E66.0;Q70.1,bei daugybines displazijos
Mimmi Auguste - daugybines kaulu egzostrozes
Perlines kruopos - Jokubas vcp, hidrocefalija
Zanos1234 Aiste - misrus raidos sutrikimas,hidrocefalija
Domiceles dukryte - vcp, misrus raidos sutrikimas, epilepsija
Ernestytaaa - vcp, G80
Ramunkos Zygimantas - vcp, Wiliamso sindromas
Medutes28 Andreja Vakare - vcp,F83 epilepcinis sindromas
Plazmos Nojus - F83, F90 Specifinis misrus raidos sutrikimas
Agnytes Kristupas - DS
Izabeles111 Tomas - DS
Lineles.m Oliveris - 11 chromosomos dublikacija, raidos sutrikimas.
Audratum Benas - vcp

Ligu kodai cia

Albumiukas cia
Atsakyti
Sveikos gyvos naujuose namuciuose 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ramunka aciuks.gif aciuks.gif oro_buckis.gif uz nuostabius namelius......
Su ikurtuvemis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

O cia plepsiu desimtukas:
Ramunka:) 81
evel1 64
izabele111 61
Mimmi 49
vmm32 47
Ernestytaaa 45
Domicele 39
Medute28 38
linele.m 32
NikeZ 31
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 16 kovo 2010 - 09:30
sveikos 4u.gif ,
Ramunka 4u.gif ,
Grek, gaudyk 4u.gif
Zinote ir pas mane kazkaip ilgokai viskas tesiasi su ligom doh.gif , tai vienas sloguoja, tai kitas kosti, vyras is darbo irgi visas zarazas namo nesa doh.gif , tik as kazkaip vis neturiu kada susirgti ax.gif tikiuosi neprisigiyrsiu cia smile.gif , dukra vakar jau leidau i baseina, sveika jau buvo visa savaite, tai naktis buvo doh.gif
Ai dar noriu pasigirti, vakar su dvyniais ejau sese is darzelio pasiimti, tai mano Jokubelis taip stengesi laiptais lipti wub.gif ir jam taip neblogai sekasi wub.gif , jis lipa as asara spaudziu ,darzelio aukletoja nesuprato ko as cia tokia apsiasarojus blush2.gif sako juk jis "TOKS DIDELIS" mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2010 03 16, 12:25)
sveikos 4u.gif ,
Ramunka 4u.gif ,
Grek, gaudyk 4u.gif 
Zinote ir pas mane kazkaip ilgokai viskas tesiasi su ligom  doh.gif , tai vienas sloguoja, tai kitas kosti, vyras is darbo irgi visas zarazas namo nesa  doh.gif , tik as kazkaip vis neturiu kada susirgti  ax.gif  tikiuosi neprisigiyrsiu cia  smile.gif , dukra vakar jau leidau i baseina, sveika jau buvo visa savaite, tai naktis buvo doh.gif
Ai dar noriu pasigirti, vakar su dvyniais ejau sese is darzelio pasiimti, tai mano Jokubelis taip stengesi laiptais lipti wub.gif  ir jam taip neblogai sekasi wub.gif , jis lipa as asara spaudziu ,darzelio aukletoja nesuprato ko as cia tokia apsiasarojus blush2.gif sako juk jis "TOKS DIDELIS" mirksiukas.gif

kaip fainai,saunuolis 4u.gif zinai ,skaiciau ir pati apsiasarojau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2010 03 16, 10:25)

Ai dar noriu pasigirti, vakar su dvyniais ejau sese is darzelio pasiimti, tai mano Jokubelis taip stengesi laiptais lipti wub.gif  ir jam taip neblogai sekasi wub.gif , jis lipa as asara spaudziu ,darzelio aukletoja nesuprato ko as cia tokia apsiasarojus blush2.gif sako juk jis "TOKS DIDELIS" mirksiukas.gif

wub.gif 4u.gif

xixi, o mes nė viena ir nepasigyrėm su Mimmi, kad matėmės biggrin.gif ji prie manęs tokia mažiuliukė, tikra coliukė hihihi.gif ir labai maloni ir miela mamaitė bigsmile.gif tai va, vieną jau mačiau rolleyes.gif kitų eilė thumbup.gif

o pas mus namie sklando roto grėsmė...vyro tėvukai sekmadienį atgulė, o mes pas jus buvom penktadienį, bet va vakar mus vežiojo po miestą vyro brolis, kuris irgi vakar lankėsi pas tėvukus, ir su maže bendravo.... unsure.gif unsure.gif bijau..o dar mano mama, sužinojusi apie svotų ligą pradėjo fantazuoti, kad jau ir ji serga, nu negaliu ir nervas ir juokas doh.gif Atėjo į virtuvę ir sako man, va jau kad mane varo į tualetą, nu neviduriuoju, bet varo, o jau kad pykina, kad pykina, bet nevemiu, man matyt rotas doh.gif sakau tu tai visas ligas susirenki, net gi iš telefono doh.gif

Oj, labas rytas lotuliukas.gif

Ramunka, ačiū už naujus namučius 4u.gif
Atsakyti
Labukas, aš ir registruojuosi naujuose namučiuose 4u.gif
Oras tai gražus, tik mane taip prie žemės traukia. Lendu į dušą ir į darbą blink.gif
QUOTE(Medute28 @ 2010 03 16, 11:43)
wub.gif  4u.gif

xixi, o mes nė viena ir nepasigyrėm su Mimmi, kad matėmės biggrin.gif ji prie manęs tokia mažiuliukė, tikra coliukė  hihihi.gif  ir labai maloni ir miela mamaitė  bigsmile.gif  tai va, vieną jau mačiau  rolleyes.gif  kitų eilė  thumbup.gif

wub.gif Nu tu už mus abi pasigyrei 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Ramunkai 4u.gif už naujus namučius

Grek> laikykis... nesusirk 4u.gif

QUOTE(kruopa perline @ 2010 03 16, 11:25)
*tai vienas sloguoja, tai kitas kosti, vyras is darbo irgi visas zarazas namo nesa  doh.gif , tik as kazkaip vis neturiu kada susirgti  ax.gif  tikiuosi neprisigiyrsiu cia  smile.gif , Ai dar noriu pasigirti, vakar su dvyniais ejau sese is darzelio pasiimti, tai **mano Jokubelis taip stengesi laiptais lipti wub.gif  ir jam taip neblogai sekasi wub.gif , jis lipa as asara spaudziu ,darzelio aukletoja nesuprato ko as cia tokia apsiasarojus blush2.gif sako juk jis "TOKS DIDELIS" mirksiukas.gif

* pas mus panašiai.. drinks_cheers.gif tik va ir aš vis pagalvoju..manęs tai jokios zarzzzzos neima...tfu..tfu..tfu matyt taip jau gamta suredė...kai aplinkui serga..mamai reikia būti stipriai.. bigsmile.gif
** thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o tai tau gerai,as tai visada kartu su vaikais sergu doh.gif
Atsakyti
sveikutes pleputes ar nepamirsot manes pasiklydeles?
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2010 03 16, 18:12)
sveikutes pleputes ar nepamirsot manes pasiklydeles?

Laba, laba kaip tik čia kažkurią dieną linksniavo visas paklydelės...tame tarpe tave irgi....
Tai jau pasakok kur dingusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 03 16, 11:43)
wub.gif  4u.gif

xixi, o mes nė viena ir nepasigyrėm su Mimmi, kad matėmės biggrin.gif ji prie manęs tokia mažiuliukė, tikra coliukė  hihihi.gif  ir labai maloni ir miela mamaitė  bigsmile.gif  tai va, vieną jau mačiau  rolleyes.gif  kitų eilė  thumbup.gif

nu zinai ir salia manes tu gigante lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki nauji namučiai. 4u.gif wub.gif
Prisėdu trumpam , tik pasilabint. Pavargus žiauriai.
Na žiuriu viena pražuvėlė Audratum jau pasirodė truputuka, o iš Joolituko turiu žinių kad sirguliuoja Miglutė, pūlinga angina, pačiai Joolitai nekas su sveikatėle, turi visokių lakstymėliu užtat nelabai turi kada ateiti pas mus.
Visiems sirgaliukams daug sveikatėlės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti