Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos dainos e - mailu!

QUOTE(astrid @ 2005 12 10, 20:24)
turiu madonnos, a - ha, erasure, sandra, modern talkink, blue system, duran duran, toto, c.c. satch, bad boys blue, asia, bryan ferry, genesis, phil colins, vangelis, depeche mode, albano and romina power, sting, magie reily, europe, scorpions, richard marx, enigma, tele bim bam ir kitokių...

Ar tarp kitokiu butu U2 ? 4u.gif
Man reiktu visu blush2.gif , na kiek imanoma daugiau tongue.gif

Jei yra, tai i az atsiusciau adresa cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaterla: 07 sausio 2006 - 21:45
Na gal nesikartosiu, nes skaičiau temos
bet čia galit atsisiūst nemokamai LT CD
http://zvaigzdes.blogspot.com
Atsakyti
Jei nesunku, parašyk kaip reikia atsisiųsti tas lietuviškas daineles blush2.gif . Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaterla @ 2006 01 07, 22:44)
Ar tarp kitokiu butu U2 ? 4u.gif
Man reiktu visu  blush2.gif , na kiek imanoma daugiau  tongue.gif

Jei yra, tai i az atsiusciau adresa cool.gif

Na U2 turejau, bet kaip tik siandiena perrasiau y CD, nes reikejo atlaisvinti kompiuteryje vietos... Na as daug neturejau koncertniu kelias ir Lemon paprasta ir remix versija... Dauguma dainu perasiau y kompaktus... nes uzsiemu nesamoningais dalykais tai reikia kompiuteriui atminties padidinti... Gal ka kitka galiu nuotaikai pegerinti atsiusti...? 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2006 01 08, 00:01)
Na U2 turejau, bet kaip tik siandiena perrasiau y CD, nes reikejo atlaisvinti kompiuteryje vietos... Na as daug neturejau koncertniu kelias ir Lemon paprasta ir remix versija... Dauguma dainu perasiau y kompaktus... nes uzsiemu nesamoningais dalykais tai reikia kompiuteriui atminties padidinti... Gal ka kitka galiu nuotaikai pegerinti atsiusti...?  4u.gif  verysad.gif

Na, neliudna man kolkas, noreciau U2 viska susirinkt, bet siaip vistiek aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaterla @ 2006 01 08, 15:56)
Na, neliudna man kolkas, noreciau U2 viska susirinkt, bet siaip vistiek aciu  4u.gif

Na kaip tik dabar dar ziurejau gal kas uzsilike is U2, bet nieko.... doh.gif
Atsakyti
Ajajajjj kokia gera koncertine BLUE SYSTEM VAKAR PAS SAVE SARASE ATRADAU... IR KAIP AS JOS ANKSCIAU NEBUVAU GIRDEJUSI NET NEYSIVAIZDUOJU.... Ir dar koncertine. Daina vadinasi SACRIFISE !

GALIU ATSIUSTI 4u.gif
Atsakyti
Labai noreciau Madonos ir Stingo dainu, ar galtetum atsiusti? blush2.gif
Atsakyti
XXS, turiu 1 Madonnos (rain) ir 2 Stingo (Fields of... ir Shape of...). Galiu atsiųt.
Ingaterla, tokiu U2 nori?: Beutiful day; Hold me thrill me; One; Stay.

Dar galiu pasiūyt Norah Jones, Sara Brightman, Elton John, Shania Twain. Jei kas norit, parašykit savo el.pašto adresą per a/ž. smile.gif

O aš tai visai norėčiau Gipsy Kings. Gal kas turit?
Atsakyti
QUOTE(Vilva @ 2006 01 20, 11:15)
XXS, turiu 1 Madonnos (rain) ir 2 Stingo (Fields of... ir Shape of...). Galiu atsiųt.
Ingaterla, tokiu U2 nori?: Beutiful day; Hold me thrill me; One; Stay.

Dar galiu pasiūyt Norah Jones, Sara Brightman, Elton John, Shania Twain. Jei kas norit, parašykit savo el.pašto adresą per a/ž. smile.gif

O aš tai visai norėčiau Gipsy Kings. Gal kas turit?

Man tiktu visos U2, nes neturiu nieko 4u.gif
Labai laukciau i ingaterla@gmail.com
notworthy.gif
Atsakyti
Na tai man kamnors kanors siusti, nes jau nebezinau....?

Turiu stai tokias MADONNA DAINAS:
Cherish
Crazy for you
Oh father
Open your heart
Papa dont preach
True blue
Who's that girl

STING SAINOS:
Russians
Love is stronger than Justice

Na tai jeigu kam reikia prasau rasykite ir atsiusiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astrid: 20 sausio 2006 - 19:22
Merginos, gal kas žinot, kaip parsisiųst tų romantiškų indėnų dainų, na tų, kur gatvėse dainuoja taip gražiai su skudučiais wub.gif

Kaip neišmanėlė parašiau blush2.gif , bet gal kas pagelbėsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ji: 08 vasario 2006 - 20:17