Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos dainos e - mailu!

QUOTE(Ji @ 2006 02 08, 20:16)
Merginos, gal kas žinot, kaip parsisiųst tų romantiškų indėnų dainų, na tų, kur gatvėse dainuoja taip gražiai su skudučiais wub.gif

Kaip neišmanėlė parašiau blush2.gif  , bet gal kas pagelbėsit?

O ftp servery bandei? Mačiau, kad ten yra
Atsakyti
QUOTE(deirė @ 2006 02 09, 12:47)
O ftp servery bandei? Mačiau, kad ten yra

Deirė, gal pasakytum kaip tos dainos vadinasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 02 09, 12:55)
Deirė, gal pasakytum kaip tos dainos vadinasi ax.gif

Tatanka. Ką tik žiūrėjau - yra.
Atsakyti
gal kas gali atsiusti i mano skaipa Jono is dangaus perdainuota daina "rytas perone"?
mano skaipo vardas poetosvajone
Atsakyti
Gal kas netycia turi sauliaus mykolaicio dainu? as turiu tik 2 tokias labai labai nugrotas nes jos ziauriai grazios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suripopikas @ 2006 03 09, 00:30)
Gal kas netycia turi sauliaus mykolaicio dainu? as turiu tik 2 tokias labai labai nugrotas nes jos ziauriai grazios smile.gif

Na tokio veikejo as tikrai neturiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(suripopikas @ 2006 03 09, 00:30)

aš turiu turbūt tas pačias kaip ir tu: tikro garso "Arbata" ir "Kiemsargis".mp3. Aš turiu CD, nusipirk ir tu, negražu lietuviškas dainas siųstis, reikia paremti Lietuvos atlikėjus wink.gif Nors Mykolaičiui tai turbūt nebepadės.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistia @ 2006 03 09, 12:28)
aš turiu turbūt tas pačias kaip ir tu: tikro garso "Arbata" ir "Kiemsargis".mp3. Aš turiu CD, nusipirk ir tu, negražu lietuviškas dainas siųstis, reikia paremti Lietuvos atlikėjus wink.gif Nors Mykolaičiui tai turbūt nebepadės.... verysad.gif

na atsiuskit man paklausyti to veikejo... ydomu pasidare 4u.gif
astridute101@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 02 08, 21:16)
Merginos, gal kas žinot, kaip parsisiųst tų romantiškų indėnų dainų, na tų, kur gatvėse dainuoja taip gražiai su skudučiais wub.gif

Kaip neišmanėlė parašiau blush2.gif  , bet gal kas pagelbėsit?

Tų indėnų aš turiu 2 diskus, gal perrašyti ir paštu atsiųsti galėčiau g.gif Nes nežinau kaip kitaip atsiųsti.
O aš labai labai norėčiau Robbie Williams dainų. Kas galėtų padėti? Gal irgi kas galėtų perrašyti į diską ir paštu atsiųsti? Pervesčiau į sąskaitą pinigėlius už diską, siuntimą ir perrašymą ax.gif
Atsakyti
gal kas turit madonos times go back (ar kažkas panašaus). Būčiau labai dėkinga jei atsiųstumete į jurgita@iti.lt
Papildyta:
O gal LT united žinot kur gaut (we are the winners) blush2.gif ax.gif
Atsakyti
http://rapidshare.de...inners.mp3.html
Atsakyti
O gal kas turit Malašausko dainų?
Atsakyti