Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

Kaip jau minėjau, jei pageidausite, tokie susitikimai galės būti reguliarūs.
Dėl naujienų... g.gif
Kaip nėra jokio cenzo dalyvausiančioms, taip nebus ir paslapčių. Tai, kas bus verta paskelbimo, ir bus paskelbta.
Taigi, manau, nereikia nusiminti, kad kažkas negali tuo metu dalyvauti. Bus galima tai padaryti kitąsyk. Juk viskas kiekvienam nutinka taip, kaip turi būti mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti
Man dar iškilo klausimas dėl vakaro veiklos, ar pasisedėjimas ir pasiplebėjimas daugiau, ar bandom ka paveikti?
Jeigu taip gal kokia tema?
Aišku gal aš kažką praleidau, bet būtų smalsu ax.gif
Atsakyti
Mergaites jau rugpjutis, gal reiktu aptarti kokia bus tema susitikimo, kaip reikia pasiruosti ( kokiu gal dezuciu ar priemoniu savu reikes?). Kelinta valanda ir kiek truks susitikimas 4u.gif gal kartu ir paplanuojam?
Atsakyti
Taigi,
rugpjūčio 21d., šeštadienis...

VILNIUS
1. biriusa
2. 88888888
3. Raseleb
4. Versus*
5. Lachese
6. Glide
7. Kandi
8. L.M.A.

KAUNAS
1. campari*
2. Kita mama
3. Suoka

KITI MIESTAI ax.gif
1.Rimute, auuu... mirksiukas.gif

Siūlykite, pageidaukite laiką ir temą.
Gal paprašom Versus* "murziukų" ?
Atsakyti
Del murziuku tai vilnieciu didzioji dalis jau dalyvavo apmokyme, o ir yra visai neblogai pas Lachese nuotraukytes sudeliotos, kur galima ir paziureti ir pasimokyti ir pasibandyti ax.gif Na bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
MAn tai yra vienas dazymo variantas labai idomus kaip ji pasiekti, bet reikia paieskoti pavyzdelio rolleyes.gif
Atsakyti
Man, kaip naujokei, kilo ir susitikimo vietos klausimas.
Atsakyti
Neneigsiu, kad ir man muzinimas būtų įdomus, bet kai sakant kaip dauguma pasakys wink.gif
Atsakyti
Bitute, mane pamiršot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fitness3.gif
Atsakyti
Gal neuzbanins manes smile.gif

Zodziu noriu paraginti visas dekupazistes sudalyvauti zurnalo "Dekupazas" paskelbtam originaliausios prieskonines konkurse. Geriausiems atrinktiems darbeliams bus ne tik prizai, bet galimybe visa procesa "pademonstruoti" zurnalo puslapiuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2010 08 03, 00:59)
Taigi,
rugpjūčio 21d., šeštadienis...

Siūlykite, pageidaukite laiką ir temą.
Gal paprašom Versus* "murziukų" ?

Del laiko tai gal reiktu arciau pietu, kad is kitu iestu mamos spetu ir is ryto seima pamaitinti ir atvaziuoti biggrin.gif pvz. 12-13val. Trukme jau kiek gausis rolleyes.gif Del temos tai man asmeniskai daug kas idomu butu: idomus rastai su strukturine pasta, 3D technika, murziuka bandziau pagal nuotraukas is ankstesnio seminaro, bet gyvai pamatyti visada idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Taigi,
rugpjūčio 21d., šeštadienis...jei neprieštarausite, mielosios, 14val. (parduotuvės darbo pabaiga)

VILNIUS
1. biriusa
2. 88888888
3. Raseleb
4. Versus*
5. Lachese
6. Glide
7. Kandi
8. L.M.A.

KAUNAS
1. campari*
2. Kita mama
3. Suoka
4. Jennifer

KITI MIESTAI ax.gif
1.Rimute, auuu... mirksiukas.gif

Jei ką nors norime veikinėti, dar siūlykime įvairiausius variantus.
Manau, kad kulinarinės paslaptys taip pat laukiamos. Sau ir draugui, tsakant... mirksiukas.gif Su receptais, vienžo... tongue.gif

Atsakyti

Manau, kad kulinarinės paslaptys taip pat laukiamos. Sau ir draugui, tsakant... mirksiukas.gif Su receptais, vienžo... tongue.gif
[/quote]

na braskiu pyrago jau neiseis iskept doh.gif , tada pazadu atsivezti pyraga su kitais sezoniniais vaisiais - obuoliais mirksiukas.gif
Atsakyti