Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba, 8 tema

QUOTE(skruzdeda @ 2010 04 17, 15:07)
Keli Mutu, o ka darysit kitais metais? Jau gal vesi i mokykla i paruosiamukus ar bandysit i darzeli? Gal kitoje aplinkoje jam irgi labiau patiks?  g.gif

Ne, į mokyklą jokiu būdu, dar tik šeši metai jam bus schmoll.gif Taip tikiuosi, kad bus geriau - bus nauja paruošiamoji grupė, naujų vaikų joje bus (bus ir tų pačių iš šitos grupės), bus kita auklėtoja. Be to, aš jau dirbsiu ir turėsiu pasiteisinimą, kodėl jis turi eiti į darželį mirksiukas.gif
Atsakyti
ne i tema, bet gal suprantate kaip ikelti paveiksliuka i zinutes teksta? Arba gal kur yra instrukcijos?
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2010 04 17, 15:56)
ne i tema, bet gal suprantate kaip ikelti paveiksliuka i zinutes teksta? Arba gal kur yra instrukcijos?

kelk per http://www.radikal.ru/ legviausia 4u.gif
Atsakyti
Nu ka...liko paskutinis susitkimas su logopede ir bus pabaiga jau PPT vertinimo..paskui gal iseis pasikalbeti su psichologe apie testo rezultatus placiau, ne tik isvadose..bet pavargauas kazkodel as..nu nors pavasaris pats megstamiausias mano laikas, bet vaikas tai pavasari visai pasidaro puslaukinis verysad.gif as verkiu, jis ribas bando..zodiu..uzsirasiau jau pas psichoterapeuta, nes kitaip matyt teks man pas astronomus isidarbinti, bo stogo nerasta, o zvaigzdes kazkaip paplaukusiai sviecia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2010 04 17, 16:56)

Aš tai nuotraukas keliu per bangą. O kokius paveiksliukus tu nori kelti? g.gif Šiaip pabandyk paklikint ant paveiksliuko su dešiniu klavišu, tada eik i properties ir juose rask URL adresą, jį nukopijuok ir tada padaryk paste į žinutę g.gif

QUOTE(Alchemie @ 2010 04 19, 19:34)
Nu ka...liko paskutinis susitkimas su logopede ir bus pabaiga jau PPT vertinimo..paskui gal iseis pasikalbeti su psichologe apie testo rezultatus placiau, ne tik isvadose..bet pavargauas kazkodel as..nu nors pavasaris pats megstamiausias mano laikas, bet vaikas tai pavasari visai pasidaro puslaukinis verysad.gif as verkiu, jis ribas bando..zodiu..uzsirasiau jau pas psichoterapeuta, nes kitaip matyt teks man pas astronomus isidarbinti, bo stogo nerasta, o zvaigzdes kazkaip paplaukusiai sviecia biggrin.gif

Stiprybės tau, laikykis, suteik sau laisvalaikio nors kelioliką minučių. Man buvo irgi taip sunku, kai jaunėlis pradėjo vaikščioti ir vyresnysis vis ant galvos kabojo. Ir dabar abu ant galvos man lipa ir tiesiogine ir perkeltine prasme. Bet jau pripratau doh.gif O kai pradeda abu vyriškai imtynių eiti su snukių daužymais unsure.gif doh.gif

Gal nori kada susitikt kavos ar arbatos su mažaisiais? Nuo didžiojo kaip suprantu tau pailsėti ne pro šalį mirksiukas.gif
Atsakyti
oi tiksliai, seniai jau buvo musu meetas bigsmile.gif vilnietes, kas jungtumetes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 04 19, 17:34)

Jetau, nu gal bus geriau kada... mano teta visada sako, kad jeigu kazkoki gyvenimo perioda buna blogai, tai ateinanti perioda bus labai gerai. Jai tai pasiteisina. Nu kaip pagalvoju, man lyg ir irgi tinka.

Gal ne i tema, bet norisi paplepet smile.gif. Siandien prisiminiau senesnius laikus ir kaip svarbu, kad ju aplinka su jais bendra kalba rastu. Va bijojo maniskis pas dantiste eit, tai ejom, kur duodavo tabletyte. Bet antra karta jis taip issigando tos tabletytes, taip jam neskanu ir baisu buvo, kad nesuveike ji taip kaip turejo. O kai issigandusiam teko taisyti dantis, tai du zmones susile ji laike. O jis is streso paskui ilgai sirgo. O plomba greitai iskrito, nes matyt labai skubejo taisyt. Jie tiesiog iprate buvo - apsvaigina vaika ir imasi darbo. Sukau galva kaip sutaisyti jam likusius dantis, dave kirpeja tokios vaiku stomatologes adresa. Nuejome, - labai faina sesele, gydytoja irgi tokia nieko. Pakalbino ji, palinksmino, labai graziai mokejo prieiti. Zinokit nei asaros vaikui neisriedejo. Sutaise dantukus, jis visa laika normaliai issedejo, nereikejo nei laikyti. Ir be jokiu tableciu! Isejom patenkinti ir laimingi.
Su darzeliu kazkas irgi panasaus ivyko.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 04 19, 22:18)
oi tiksliai, seniai jau buvo musu meetas bigsmile.gif vilnietes, kas jungtumetes? ax.gif

Niu aš ax.gif jei laikas tinkamas būtų smile.gif Tik šiandien tai ne cool.gif

QUOTE(skruzdeda @ 2010 04 20, 00:15)
Gal ne i tema, bet norisi paplepet smile.gif. Siandien prisiminiau senesnius laikus ir kaip svarbu, kad ju aplinka su jais bendra kalba rastu. Va bijojo maniskis pas dantiste eit,

Taip aš irgi jau seniai tą pastebėjau, kad svarbiausia yra, ar sugeba kitas žmogus mano vaiką priimti ir užmegzti ryšį smile.gif Ir labai blogai, kai to ryšio nesugeba sukurti artimiausi žmonės - tėtis (mama), močiutė, seneliai ir t.t.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keli Mutu: 20 balandžio 2010 - 08:40
Keli Mutu, as sia savaite dar kaip vovere rate ir santarai su maze, ir pakutiniai PPT vertinimai, zodziu lakstau kaip dirbdama uz du etatus lotuliukas.gif bet gal kitos savaites pradzioje, ka ax.gif ar pasivaikscioti kartu iseiti, ar pasibuti kokioje kavinukeje
Tiesa..keista, bet vakar vaikis pasuorse pamokas be asaru, siandien isejo i mokykla normaliai, net negudravo ir neiseme matematokos pratybu bigsmile.gif gal kazkiek patarimai psichologes padejo, akd vakar gabaliukais ruosem, vis pramaisiui su filmukais ir sokoladu. Nu zodziu..kazkaip ir nuvaryti i lova nebebuvo bedu, nors ta naktis vis tiek anksti atejo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Kazkada esu jum rasius. Mano vaikui 3metukai,2 men,kalba mazai ,buvom PPT Kaune,ivertino maniski kaip 25men kai kuriuose pratimuose,kai kur tik kaip 18men. Darzeli lankom nuo rugsejo,nuo lapkricio logopede dirba su juo,kazkiek yra pazangos,zodziu pradzias sako sesk(se) gulk(guk) gerti(eti) batai(gakai) mama,tete,teta,au au,ne ir dar keletas zodeliu,v toks skurdus musu zodynelis. 29 dienai uzregistravau maziuka i VRC pas neurologa,tada ziuresim kas toliau bus.
Atsakyti
Semi..neurologas mazai ka pasakys, bet gal bus naudingu patarimu, svarbu, kad dirba logopedas su vaiku, o pagerejimas gali buti staiga suolis vasara, paskui vel ramu, bet anksti pradejote dirbti, tai vaikui yra laiko pasivyti ir ismokto gerai kalbeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 04 20, 11:03)
Semi..neurologas mazai ka pasakys, bet gal bus naudingu patarimu, svarbu, kad dirba logopedas su vaiku, o pagerejimas gali buti staiga suolis vasara, paskui vel ramu, bet anksti pradejote dirbti, tai vaikui yra laiko pasivyti ir ismokto gerai kalbeti 4u.gif

Dekui labai uz padrasinima mirksiukas.gif Tai ziuresim po neurologo ka toliau daryt. 10uzsiemimu kazkaip priklausytu VRC logopedo,po 30min,gal juos reiktu praeit. Nes darzelyje tik po 10min su juo dirba. Nes ne tik nelabai kalba mazius,bet ir spiegia jeigu kas ne pagal ji,nelabai demesi kreipia kas jam sakoma,ne visada nori daryti kas prasoma,delto butu nelbogai kad neurologe ji paziuret. Nes ziurejo tik psichologe,spec,pedagoge ir logo[ede. Jam reiktu kad su juo dirbtu spec pedagogas,bet pas mus darzelyje jo nera
Atsakyti