QUOTE(Alchemie @ 2010 04 19, 17:34)
Nu ka...liko paskutinis susitkimas su logopede ir bus pabaiga jau PPT vertinimo..paskui gal iseis pasikalbeti su psichologe apie testo rezultatus placiau, ne tik isvadose..bet pavargauas kazkodel as..nu nors pavasaris pats megstamiausias mano laikas, bet vaikas tai pavasari visai pasidaro puslaukinis

as verkiu, jis ribas bando..zodiu..uzsirasiau jau pas psichoterapeuta, nes kitaip matyt teks man pas astronomus isidarbinti, bo stogo nerasta, o zvaigzdes kazkaip paplaukusiai sviecia
Jetau, nu gal bus geriau kada... mano teta visada sako, kad jeigu kazkoki gyvenimo perioda buna blogai, tai ateinanti perioda bus labai gerai. Jai tai pasiteisina. Nu kaip pagalvoju, man lyg ir irgi tinka.
Gal ne i tema, bet norisi paplepet

. Siandien prisiminiau senesnius laikus ir kaip svarbu, kad ju aplinka su jais bendra kalba rastu. Va bijojo maniskis pas dantiste eit, tai ejom, kur duodavo tabletyte. Bet antra karta jis taip issigando tos tabletytes, taip jam neskanu ir baisu buvo, kad nesuveike ji taip kaip turejo. O kai issigandusiam teko taisyti dantis, tai du zmones susile ji laike. O jis is streso paskui ilgai sirgo. O plomba greitai iskrito, nes matyt labai skubejo taisyt. Jie tiesiog iprate buvo - apsvaigina vaika ir imasi darbo. Sukau galva kaip sutaisyti jam likusius dantis, dave kirpeja tokios vaiku stomatologes adresa. Nuejome, - labai faina sesele, gydytoja irgi tokia nieko. Pakalbino ji, palinksmino, labai graziai mokejo prieiti. Zinokit nei asaros vaikui neisriedejo. Sutaise dantukus, jis visa laika normaliai issedejo, nereikejo nei laikyti. Ir be jokiu tableciu! Isejom patenkinti ir laimingi.
Su darzeliu kazkas irgi panasaus ivyko.