Įkraunama...
Įkraunama...

Povestuvinė kelionė

Na Kretoje, palyginus, yra labai daug ka pamatyti smile.gif
Grazi vieta smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi ir as prie jusu. smile.gif Nors musu vestuves tik 2014 metu geguzes menesi, bet mes jau db viska pradejome planuoti, tam tarpe ir povestuvine kelione. smile.gif
Mums su savuoju sunku apsispresti del keliones, kadangi as labai noriu i 17 naktu kruiza o manasis kazkaip vis dar svarsto smile.gif
Esame aplanke nemazai saliu, todel kazkaip vaziuoti i ta pacia sali nesinori, bet jei tektu rinktis tai tikrai grizciau i Rodo sala. Ja tiesiog isimylejau, nors joje buvome spalio menesi bet orai buvo tikrai geri, o ir vietoj 3 zaigzduciu viesbucio gavome 5, nes musiski uzdare remontui. smile.gif Kelione planavomes patys todel ji mums kainavo lb mazai, su viesbuciu ir skrydziu tik po 750lt. O maitinimas buvo HB.
Atsakyti
Ir mes vienu metu apie kruiza galvojom, bet perkelem ji kitai progai.
Issirinkom kelione, kuri taip pat trunka 17 dienu. Kazkaip daugokai, nes vyksim be savo sunaus. Bet 4 metu vaikui per suki kelione butu, jei imt kartu g.gif
Atsakyti
O esat kada plaukę kruizu? smile.gif Neprasidės jūros liga per medaus mėnesį? biggrin.gif kaip sakė mano pažįstamas dirbantis kelionių agentūroje: "Nesuprantu ko žmonės perka tuos kruizus? Visi ten tik geria ir vemia, geria ir vemia. Ot smagu." smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Only1: 02 kovo 2013 - 16:24
Ir as girdejau tokiu atiliepimu doh.gif biggrin.gif
Kiek teko plaukti kruziu, keltais ir t.t. ir t.t., nu niekada nemaciau kazkokiu pasigerusiu, vemianciu zmoniu biggrin.gif
Arba man pasiseke patekt ant tokiu atsitiktinimu, arba tas faktas yra stipriai perdedamas.
Keliones kruizu isties labai ispudingos ir su nieko nelyginamos
Atsakyti
Gal, būna kiti užtaiko ant audrų, tai tada ir prasideda "smagumai". biggrin.gif Jei jūra rami, tai tada gal ir romantiška. wub.gif
Atsakyti
Ir as esu uztaikius ant audros biggrin.gif Ejo visi pausryciaut uz sienu laikydamiesi, nes paprastai sunku buvo livsvara islaikyt.
Na bet as neturiu juros ligos, tai man buvo pramoga. Kitiems gal buna liudniau
Atsakyti
Na teko plaukioti ir keltais ir i ilgesnius kruizus, tai tikrai nieko blogo nebuvo. smile.gif viskas buvo gerai. Su busimuoju norim kazko neiprasto, gal gyvenime daugiau to sau leisti negalesim smile.gif
Atsakyti
Mes nusipirkome povestuvine kelione i Kuba rugpucio menesi.laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakoniuke20: 04 kovo 2013 - 21:34
QUOTE(drakoniuke20 @ 2013 03 04, 21:33)
Mes nusipirkome povestuvine kelione i Kuba rugpucio menesi.laukiu nesulaukiu thumbup.gif

Suuuper thumbup.gif mes dar neišsirinkom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(drakoniuke20 @ 2013 03 04, 21:33)

kaip suuuuper kaip noreciau bigsmile.gif wub.gif wub.gif

mes keliausim į Turkiją, banalu bet išsirinkom tikrai gerą viešbutį smile.gif
tik šiand sužinojau, kad pavėlino išskridimo laiką, tai brrr, galima sakyti, viena diena "nuplaukia"
Atsakyti
O mes nusprendėm, kad keliausim į Kretą. Nesam ten buvę, tai manau, kad tikrai užteks mums jos smile.gif tik dar viešbučio neišsirinkom, bet tikiuos, kad šį savaitgalį tai jau padarysim smile.gif Gal turit kokių atsiliepimų apie Astir Beach viešbutį? Man iš foto jis kažkaip nelabai žavi, bet va kaina mums tinka... tai gal žinot, ar jis patogioj vietoj, šalia vandens? 4u.gif g.gif
Atsakyti