Įkraunama...
Įkraunama...

Povestuvinė kelionė

Kaip fainai toms kurios jau issirinke ir uzsisake wub.gif
Mes ir intensyvia dirbam siuo klausimu namie ax.gif like du variantai, seiseliai arba mauricijus...deliojam pliusus ir minusus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2013 03 07, 14:16)
Kaip fainai toms kurios jau issirinke ir uzsisake  wub.gif
Mes ir intensyvia dirbam siuo klausimu namie ax.gif  like du variantai, seiseliai arba mauricijus...deliojam pliusus ir  minusus  cool.gif

Sunkiausia buvo man su viesbuciais kuri pasirinkti bet seip netaip issirinkome smile.gif Man Mauricijus kazkaip atrodo patrauklesnis biggrin.gif
Atsakyti
drakoniuke20 kur jus keliausite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2013 03 09, 13:22)
drakoniuke20 kur jus keliausite?  smile.gif

Mes i Kuba,Varadero kurorta smile.gif
Atsakyti
Kaip faina 4u.gif
Mes ir jau padejom dvejonese taska, visgi Mauricijus wub.gif
Tai snd visa diena vargstam prie kompu, dairomes bilietu, skaitom apie viesbucius...***** kaip nelengva, kur tik neziurejom, kainos beveik panasios kaip kad perkant paka g.gif
Atsakyti
Mes skrisim i Kreta 15 d. Jau nusipirkom, beliko sulaukti geguzes 1 d. smile.gif
Atsakyti
Galvojame api jaaika arba maldyvus. Mauricijuje atostogavome pries 3 metus, labai jau perlenkta laza del to grozio mauricijuje.. mieste purvas, siukslynai, o papludimiams toli grazu iki baltumo. Kuboje buvome praejusiais metais. Nuostabu. Buvome ir varadere, bet daug daug graziau cayo coco.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 02 27, 18:42)
O gal ikandama, jei teisingai sudeliojus prioritetus?  bigsmile.gif

Mes pasirinkome sia krypti medaus menesiui.
Zinoma, musu vestuves tik kitamet, bet jau deriname keliones kryptis su agentura...

Vyksite i Bora bora?
kainos ten gana fantastiskos doh.gif per kur ziurinejate?
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2013 03 27, 11:17)
Vyksite i Bora bora?
kainos ten gana fantastiskos  doh.gif per kur ziurinejate?

Ir i ja. Be jos dar 2 ar 3 salas aplankysim.
Kolkas mes dar tik smalsaujam (visgi kelione dar tik uz 1,5 m), bet busprendem, kad norim ten.

MB ispradziu taip pat i Maldyvus norejo, bet kad rugpjuti pas juos ziemos periodas, o kai vyksti, jau norisi viska gaut uz ta kaina.
Tad Maldyvus palikom kikoao nors ziemai.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 03 27, 15:41)
Ir i ja. Be jos dar 2 ar 3 salas aplankysim.
Kolkas mes dar tik smalsaujam (visgi kelione dar tik uz 1,5 m), bet busprendem, kad norim ten.

MB ispradziu taip pat i Maldyvus norejo, bet kad rugpjuti pas juos ziemos periodas, o kai vyksti, jau norisi viska gaut uz ta kaina.
Tad Maldyvus palikom kikoao nors ziemai.

sprendimas liuks thumbup.gif
kiek laiko zadate medu kopineti?
koki mazdaug biudzeta numatote?
bora bora net nesidomejau, nes turejau kazkoki isitikinima kad ten fantastiskos kainos. o apie orus dar nesusimasciau, nors man nebutina isvykti is karto po vestuviu, mielai nukelciau ziemai. gi tada taip truksta tos saules.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2013 03 27, 15:36)
sprendimas liuks  thumbup.gif   
kiek laiko zadate medu kopineti?
koki mazdaug biudzeta numatote?
bora bora net nesidomejau, nes turejau kazkoki isitikinima kad ten fantastiskos kainos. o apie orus dar nesusimasciau, nors man nebutina isvykti is karto po vestuviu, mielai nukelciau ziemai. gi tada taip truksta tos saules.

Ta kelione trunka 17 dienu, tai tiek ir planuojame keliauti smile.gif
Mano drauge dabar Maldyvuose wub.gif Deda foto i FB ir man seiles iki keliu doh.gif biggrin.gif
MB prizadejo, kad antra leliu vaziuosim ten sauktis. As jam nuolat priminsiu jo pazada lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! 4u.gif
Mes su būsimuoju vyru tai keliausime mėnesiui į Peru. Šiaip čia gal toks net labiau sutapimas gavosi(nes jau anksčiau planavome keliauti). Ir keliausime aktyviai, pliaže gulėsim tik keletą dienų, nes medų reikia kopinėt, o čia ne pasyvus užsiėmimas.
Gal kažkas irgi į Pietų Ameriką trauks?smile.gif

Atsakyti