Su garsu http://www.youtube.c...h?v=oiFTXckh0zU
Sveikos merginos, siunčiu jums ramybę ir harmojiją...
QUOTE(lucero @ 2010 04 16, 11:57)
Jurgitele tai gal tu gerai jauties cia del tu neuroleptiku ?
dziugu kad gereja tau
:
baik tu as ju nebegeriu nes tojios savijautos niekam nelinkeciau,man jie netiko visai,as dabar tris dienas negeriau AD ir labai gerai man buvo,bet vakar vel isgeriau tai siek tiek rankos drebejo snd bet nedaug
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 04 16, 12:29)
baik tu as ju nebegeriu nes tojios savijautos niekam nelinkeciau,man jie netiko visai,as dabar tris dienas negeriau AD ir labai gerai man buvo,bet vakar vel isgeriau tai siek tiek rankos drebejo snd bet nedaug
be to su vyru kai bunu kartu man visada labai gera savijauta nzn kodel,gal nera kada galvot nesamoniu ar kazjas tokio
jam laisvadieniai o man nuo 16 val i darba tai gal ir del to kad kartu dar man gerai 
Sveikinu, kad metei tuos neuroleptikus. Ten jau visai buvo kazkas nenormalaus, ne tai lygai priskirta.
O isvada is visu musu postu viena - MEILE GYDO!
[quote=*Liepa18*,2010 04 16, 13:14]
[/quote
Super melodija
Papildyta:
L@pke manau, kad gali buti tokia savijauta nuo nervu, nuo musu silpnos nervines sistemos, nuo VD
[/quote
Super melodija
Papildyta:
QUOTE(L@pke @ 2010 04 16, 12:29)
Na kraujas gan geras: nera nei holesterolio, nei mazakraujistes, gelezies ir kalio pakanka. Jau nelabai zinau ka cia tirtis, bet kuo toliau, tuo labiau isitikinus, kad toks silpnumas, mieguistumas, atsijungimas ir galvos svaigimas negali buti tik nuo nervu. jau greiciau nervai pakyla del tokios busenos. Galvojau jau issitirt stubura, bet nezinau kaip tai padaryt be baisiu tyrimu. O kas dar gali but? Na kita savaite hormonus skidliaukes patikrinsiu, o daugiau ir nebezinau kas gali issaukt tokia savijauta...
L@pke manau, kad gali buti tokia savijauta nuo nervu, nuo musu silpnos nervines sistemos, nuo VD
Sveikos
Pradėjau skaityti įvairias knygas apie sveikatą, bandau gydytis ir vienoj knygoj buvo parašyta, kad nerviniai sutrikimai gali būti nuo ...... vidurių užkietėjimo
.
Ką manot apie tokį teiginį?
Pradėjau skaityti įvairias knygas apie sveikatą, bandau gydytis ir vienoj knygoj buvo parašyta, kad nerviniai sutrikimai gali būti nuo ...... vidurių užkietėjimo
QUOTE(Nox @ 2010 04 16, 20:42)
Sveikos
.
aš tikiu, kad gali būt. Sako, kad visos ligos gali atsirasti dėl blogo šalinimo, žarnyno neveiklumo, nes ten kaupiasi visos blogos medžiagos, toksinai ir nuodija organizmą. Taip po truputį vystosi ligos.
Sveikos
.
na na, čiau ir man įdomu...va turiu ir nervinių sutrikimų, ir viduriai nuolat užkietėję....Įdomu kas nuo ko atsirado. Aš galvojau, kad čia nuo AD man vidurius veikia ir ne kas su jais, turiu slyvas džiovintas valgyt. Kokioj knygoj apie šią hipotezę skaitei?
Sveikos
.
kaip tik priesingai, virskinimas ir visa kita issiderina nuo nervu
QUOTE(bananine @ 2010 04 16, 21:46)
na na, čiau ir man įdomu...va turiu ir nervinių sutrikimų, ir viduriai nuolat užkietėję....Įdomu kas nuo ko atsirado. Aš galvojau, kad čia nuo AD man vidurius veikia ir ne kas su jais, turiu slyvas džiovintas valgyt. Kokioj knygoj apie šią hipotezę skaitei?
Kacudzo Niši "Auksinės sveikatos taisyklės" . Ten viskas pasirodė gana logiškai išaiškinta ir aš kažkaip linkusi manyti, jog tai gali būti tiesa
Dar parašyta, jog daugeliui lygų turi įtakos stuburo traumos ar iškrypimas.
sveikos.
Man kartais būna tokia gera savijauta, kad neatsidžiaugiu. O kartais, staiga, nei iš šio, nei iš to, kai užgriūna kažkoks nerimas, kad nežinau, kur būgt ir ką daryt. Pasėdžiu, pakvėpuoju ramiai (radau internete kažkokį kvėpavimo pratimą šiam reikalui), įkalu valerijono ir po truputį praeina. Bet labai nelaukiu aš tų nerimų
Man kartais būna tokia gera savijauta, kad neatsidžiaugiu. O kartais, staiga, nei iš šio, nei iš to, kai užgriūna kažkoks nerimas, kad nežinau, kur būgt ir ką daryt. Pasėdžiu, pakvėpuoju ramiai (radau internete kažkokį kvėpavimo pratimą šiam reikalui), įkalu valerijono ir po truputį praeina. Bet labai nelaukiu aš tų nerimų