Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

Kiek teko domėtis, kad jei jau vartojami cheminiai vaistai, tai homeopatiniai nepadeda, kitaip tariant per silpni būna... Gal ir klystu, bet ir mano dukros dyg. tai sakius dėl kitų dalykų, bet pritaikė tai viskam. Kai dukra sirgo, vis nekrito temp. jai, tai aš jau pradėjau sakyti gydytojai, kad gal cheminius antibiotikus pradedam, o ji griežtai pasakė ne, kad toliau gydyti žoliniais antibiotikais. Pasakė, kad su žoliniais ilgiau gydymas trunka, o jei pereitume prie cheminių antibiotikų, tai jau visi tie žoliniai būtų tas pats kas nieko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 19 balandžio 2010 - 13:53
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 04 19, 14:52)
Kiek teko domėtis, kad jei jau vartojami cheminiai vaistai, tai homeopatiniai nepadeda, kitaip tariant per silpni būna... Gal ir klystu, bet ir mano dukros dyg. tai sakius dėl kitų dalykų, bet pritaikė tai viskam. Kai dukra sirgo, vis nekrito temp. jai, tai aš jau pradėjau sakyti gydytojai, kad gal cheminius antibiotikus pradedam, o ji griežtai pasakė ne, kad toliau gydyti žoliniais antibiotikais. Pasakė, kad su žoliniais ilgiau gydymas trunka, o jei pereitume prie cheminių antibiotikų, tai jau visi tie žoliniai būtų tas pats kas nieko...

tai ka gi man dabar daryt? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, jo as siandien nuejau pas daktare ir sakau - prigeriau as tu omeprazoliu, o liezuvis kaip baltas taip baltas, vidurius pucia, kieteja, bloga man , pora kart liezuvis net pajuodusiom apnasom buvo, nu ka as turiu galvot??? blink.gif tai dave siuntima ryti zarna ... jei skrandis bus ok, tada man tikrai zarnynas pvz man grynai gali but kokia disbakterioze nes tinka visi simptomai. sad.gif
l@pke gal tu megink nueiti pas neurologa privatu del nugaros ? nes ten visaip buna su nugara kad atrodo net plauciai skauda ...
Papildyta:
http://www.medicinav...ir-gydymas.html
bet niekur nerandu kokius reik atlikt tyrimus kad nustatyti zarnyno disbakterioze g.gif
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 04 18, 22:07)
Sveikutes,

Skauda nugara pati stubura vidury nugaros ir tai i viena sona, tai i kita. Tikrai tai ne nuo nervu, bet galvoju ar siaip nerva uzspaude ar kazkokia lyga. Jau net galvoju, kad kazkas su plauciais, net kad plauciu vezis ir i stubura nueje metastazos.
As pasiryzus sumoket bet kokius pinigus, bet kaip gydytis, kad tik man pageretu, nes nebegaliu taip daugiau  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O kompiuterines tomografijos nebandet darytis? Arba magnetinio rezonanso tomografijos? Gal po situ tyrimu nusiramintumet.
Atsakyti
Gal kas dabar ka naturalaus, homeopatinio geria ir padeda? unsure.gif
[/quote]
As pvz. naudoju sedatif pc ir vertigohell nuo galvos svaigimo, man padeda thumbup.gif
Nu nors tegul ta tavo seimos gydytoja paklausia tavo plaucius, nes jei kas su jais negerai ji supras, tada siuncia daryti nuotrauka ax.gif Ir aplamai neturi jie teises zmogu isvaryti nepadare tyrimus.
Atsakyti
man tai plauciu uzdegimo psichoze buvo ziema, paklause sako svarus, bet as vistiek nusiramint negalejau atejau po men ir sakau nu svarus tai svarus bet zinokit dabar buna uzdegimas be kosulio, ir israse sviest plaucius prirase ant siuntimo bronchitas biggrin.gif:D po to kai atejau su atsakymu pasiule parasyt raminanciu laugh.gif laugh.gif nes man atsakyme buvo parasyta des plauc infiltr issipletusios saknys blink.gif tai jau atejau sakau rado man o ji sako nieko cia nera ..... blink.gif blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
sveikos pupos 4u.gif oi matau ne laiku pataikiau labai slogu pas jus verysad.gif nu labai liudna kad vel negerumai.....man lygtai puse velnio tai tyliu tik dantis sukandus biggrin.gif L@ke,nusiramink tikrai viskas bus gerai tik tavo vietoj paprasyciau kad gydyt pakeistu AD nes tau jie tikrai nepadeda g.gif
Atsakyti
paskaitau aš čia ir galvoju - vargo pelės mes huh.gif Arba nuolat nerimaujam, arba nuolat jaučiam įtampą ir niekas nepadeda. Kažkoks užburtas ratas.
Aš dabar geriu natūralius papildus nuo streso - vaistininkė mane išbarė, kad kalbu apie visokius xanax ir lexotanilius ir patarė pirmiau gert B grupės vitaminus, natūralias tabletėles nuo streso, o ne chemiją ryt, kuri nė velnio gali nepadėt arba tik atitolint problemas. Tai teko jos paklausyt, dabar geriu rytais Stress (3 chenes gamintojas, prancūzai), Ikano kapsulę ir geležį (nes man ji dabar būtina). Kartą dar vakare gėriau valerijono lašų, tai žinokit, vsai padėjo, kai buvo nerimas užėjęs kažkoks. Taigi kol kas stengiuosi mažiau galvot apie ligas, vyt blogas mintis šalin, negerti chemijos, sveikiau maitintis, daugiau būt ore ir kuo daugiau teigiamų emocijų. Tikiuosi, kad man pavyks šis planas.
P.S. jei ne - visada su savim turiu ir kitų vaistų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 04 19, 20:09)
paskaitau aš čia ir galvoju - vargo pelės mes  huh.gif Arba nuolat nerimaujam, arba nuolat jaučiam įtampą ir niekas nepadeda. Kažkoks užburtas ratas.
Aš dabar geriu natūralius papildus nuo streso - vaistininkė mane išbarė, kad kalbu apie visokius xanax ir lexotanilius ir patarė pirmiau gert B grupės vitaminus, natūralias tabletėles nuo streso, o ne chemiją ryt, kuri nė velnio gali nepadėt arba tik atitolint problemas. Tai teko jos paklausyt, dabar geriu rytais Stress (3 chenes gamintojas, prancūzai), Ikano kapsulę ir geležį (nes man ji dabar būtina). Kartą dar vakare gėriau valerijono lašų, tai žinokit, vsai padėjo, kai buvo nerimas užėjęs kažkoks. Taigi kol kas stengiuosi mažiau galvot apie ligas, vyt blogas mintis šalin, negerti chemijos, sveikiau maitintis, daugiau būt ore ir kuo daugiau teigiamų emocijų. Tikiuosi, kad man pavyks šis planas.
P.S. jei ne - visada su savim turiu ir kitų vaistų  unsure.gif

Gryda, o kaip tau beje tas Ikan? Ar nuo jo kazkiek gereja? Kaip organizmo toleruojamas?

Siandien buvau nuvykus privaciai stubura pasitikrint. Kol laukiau laukiamajam, paemiau brosiura, paskaiciau, tai vos PA neistiko doh.gif Ten prirasyta apie tai, kad skausmai stubure gali reiksti vezi ar nuo iskripymo gali paralizuot. Gydytoja, paziurejo, apciuope, pasake, kad nuo neteisingo sedejimo ir mazo svorio, bei nugaros raumenu korseto silpnumo man raumenys uzsispazmave. Isvarzos sako nera, iskrypimas, kaip bebutu keista, irgi nezymus, bet pakanka tam, kad atsirastu skausmai. Gali nuo to ir galva skaudet, ir temp akyse ir sunku kvepuot ir kiti organai tarsi paskaudet. Tai skyre kursa 10 masazu ir 5 uzsiemimai. Paziuresim, gal is tikruju isspres daug mano problemu... blush2.gif
Atsakyti
L@pke, taigi labai gerai, kad ištyrė tau stuburą ir masažus paskyrė. Bus dviguba nauda - ir masažas, nuo kurio atsiplaiduosi, ir stuburas gal mažiau skaudės. Išties nuo stuburo gi daug kas priklauso, jis ten visokių nervų turi ir t.t.

Ikanas toleruojamas gerai, nes ji - natūralus, tik žolės. Jokios chemijos, tai ir nekenkia. O ar padeda - nu dar sunku spręsti, nes neilgai gi geriu, tai nėr ko norėt, kad per dieną pasijaustų kokie pokyčiai. Čia ne koks raminantis vaistas, kuris suveikia žaibiškai, čia veikia pamažu, bet saugiai. O jaučiuosi tai šiom dienom visai neblogai.
Tik svarbu, žinoma, ir žolinių preparatų nepadauginti, nes ir jie gi savo poveikį turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gryda: 19 balandžio 2010 - 20:19
Oi durna as kad nejau i masaza, tiesiog neturiu laiko as tam masazui doh.gif
Atsakyti
šį patarimą radau internete, beieškodama info apie PA ir ką daryt jo atveju:
"Dabar galėčiau rekomenduoti Tau tokį diafragminio kvėpavimo pratimą, atliekamą sėdint, užsimerkus:
Stebėk, kaip Tu kvėpuoji. Atkreipk dėmesį, ar kvėpuoji per nosį ar per burną. Tuomet pradėk lėtinti kvėpavimą. Įkvėpk, suskaičiavusi iki trijų. Sulaikyk kvėpavimą, skaičiuodama iki trijų. Iškvėpk, suskaičiavusi iki trijų. Kvėpuok lėtai ir lygiai, iškvėpdama sek, ką jauti visame kūne. Gali jausti šilumą raumenyse, jaustis sunkesnė ar lengvesnė, patirti dilgčiojimą visame kūne. Taip kvėpuok keletą minučių. Prieš atsimerkdama, labai švelniai pajudink pirštus, rankas iki riešo, po to iki peties, atsargiai pajudink kojų pirštus ir kojas, tuomet iš lėto pajudink galvą. Įsidėmėk, kad po kvėpavimo pratimo turi atsikelti pamažu ir stengtis ką nors daryti ramiai kaip galima ilgiau. Stenkis šiuos pratimus atlikti ne tik, kai pradėsi jausti panikos simptomus, bet ir kasdien."
Atsakyti