Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

QUOTE(De Zavu Zavu @ 2010 04 21, 10:08)
Sveika 4u.gif ,L@pke kaip siandien jauties  g.gif

Sveikute, na zinok vakar daug daugiau skaudejo nugara, siandien net manau galesiu eit antra kart nes kai paspaudi aisku jauciasi tarsi melyne ten butu, bet ne tiek kad negalima butu iskest smile.gif

Jaudina kas kita - mane pykina jau 4 diena, vel ziauriai numeciau kg taip sunkiai priaugintus, sleisktulys, valgyt tarsi ir norisi, bet valgant ir pavalgius atsirugsta oru, pykina. O siandien atsikeliau ir dygciuoja sonkauliu apaciuoje, ten kur skrantis, paspaudus isplinta nemalonus skausmas po visa pilva, ypac skauda tarp apatiniu sonkauliu, ten kur jie baigiasi. Neisivaizduoju ar cia nuo masazo ar su skrandziu kazkas ar ten dar su kazkuo... Skauda ir siaip sedint, o paspaudus ziauriai. Kas cia per velniava? unsure.gif
Atsakyti
Bet tau skausmai buvo pries masza g.gif ,o gal kasa tau streikuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(De Zavu Zavu @ 2010 04 21, 11:23)
Bet  tau skausmai buvo pries masza g.gif ,o gal kasa tau streikuoja g.gif

Skausmu pries masaza sioj vietoj paskutiniu metu nebuvo, tik pykino. O siandien skauda. Kasa jauciu siek tiek kitoj vietoj - labiau i sona, o man labiau per vidurikur baigiasi sonkauliai ir patys sonkauliai jei paspaust tuoj vietoj ir lyg skrandzio vietoj ir analogiskai is kitos puses. Siaip man kasos ehoskopija neseniai dare, tai sake viskas gerai. O dabar nezinau ar darytis siandien masaza ir ar begt pas gydytoja su siuo skausmu... g.gif
Atsakyti
ir dar spaudimas su pulsu kazkokie nenormalus... Viena diena 51, kita virs 80, viena diena spaudimas 106/64, kita 130/75. Net buna kad pulsas 51, o spaudimas didelis man 120 ant 79. Sirdi patikrino visapusiskai... Skrandzio vietoj ir toliau maudzia, dygciuoja, galva uzspausta, akyse juoda. Nusprendziau nesinervint del to, neimt i galva, bet neramu...
Atsakyti
sveikos mergaites,siandien man labai sunki diena,pskutiniu metu pradeda salti rankos,bet taip ziaurei kad nesugrabalioju daiktu.................atrodo suledeje ir nerangios,darbe tusinuko nenulaikiau verysad.gif nu kosmaras galvoju,isgeriau raminamu tai dalinai nueme bet pajauciau kad PA ateina,tai gerai kad buvau ne viena kazkaip issisukau,tai gryzus nieko nelaukiau ir dar puse tabletes isgeriau nes pasidare nebevaldoma padetis verysad.gif jei tusinuko nebenulaikau tai kaip dirbti? verysad.gif nu bet tikiuosi kad kita diena bus geresne,L@pke ir tu tikekis kad baigsis musu kancios greitu laiku biggrin.gif reikia buti optimistem kitaip palusime visai ir depresija dar ysivarysim smile.gif laikykimes mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 04 21, 16:50)
sveikos mergaites,siandien man labai sunki diena,pskutiniu metu pradeda salti rankos,bet taip ziaurei kad nesugrabalioju daiktu.................atrodo suledeje ir nerangios,darbe tusinuko nenulaikiau verysad.gif nu kosmaras galvoju,isgeriau raminamu tai dalinai nueme bet pajauciau kad PA ateina,tai gerai kad buvau ne viena kazkaip issisukau,tai gryzus nieko nelaukiau ir dar puse tabletes isgeriau nes pasidare nebevaldoma padetis verysad.gif jei tusinuko nebenulaikau tai kaip dirbti? verysad.gif nu bet tikiuosi kad kita diena bus geresne,L@pke ir tu tikekis kad baigsis musu kancios greitu laiku biggrin.gif reikia buti optimistem kitaip palusime visai ir depresija dar ysivarysim smile.gif laikykimes mergytes 4u.gif

Laikausi Jurgitele, pati sau pasakiau kad laikysiuos ir nezlimbsiu, bet supranti, kai tiek visko skauda ir kelia nerima, tai niekaip neiseina atsipalaiduot. Net ir del to pykinimo jau kelinta diena, pasiskaiciau apie Botulizma:

Simptomai
Kvėpavimo sutrikimai
Galvos nenulaikymas
Užkimęs balsas
Apsunkintas kramtymas ir rijimas
Burnos džiūvimas
Vidurių užkietėjimas
Pilvo pūtimas
Pykinimas
Nežymus karščiavimas
Regėjimo sutrikimai

o man kaip tik viskas kartu atejo ir putimas, ir pykinimas ir burnos dziovimas ir apsunkintas rijimas ir uzkimes balsas... Tai ka as turiu galvot? Nu gerai pasitikrinciau, bet kur? doh.gif Varge varge! O pykina jau 4 diena nors valgyt norisi ir skanu. nesuprantu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
L@pke kas cia dar per liga botulizmas pirma karta girdziu blink.gif L@pke o negali buti taip, kad tu pastojai del pykinimo blush2.gif tik nesupik, o jei ne gal del AD pikina.
Man siandien irgi nekokia diena, buvau pas drauge kai paskambino vyras ir pranese, kad jo mama isveze i ligonine su greitaja, nes darbe bloga pasidare verysad.gif Tai pradejus klausineti kodel ir kaip jauciu kad paciai bloga darosi, pradejo silpna darytis, galva svaigti, rankos drebeti nu ir uzejo tas prakeiktas PA verysad.gif Tai is karto atsiguliau, uzsimerkiau, drauge pradare langus, paskui dar valeriono isgeriau, nes neturejau su savimi vaistu doh.gif nu ir uz kokiu 5 min praejo. Nu tikrai nemalonu ir baisu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, nu ka ir man tinka visi tie botulizmo simptomai doh.gif as tai jau pavargau ir vilti praradau, nebeturiu jegu eit pas daktaru net doh.gif
pvz del pilvo sono kaires puses apacios man jau metus ten maudzia doh.gif ir niekoooo...aisku zarnyno tyrimas nedarytas bet nu negaliu as persilauzti jo daryti doh.gif taip ir gyvenu, o dar gine sunervino sako gal ta sona tau del pms skauda juk moterim buna galva skauda per pms ir pan tai sako gal tu pamegink kt pagerti gal sono nebeskaudes.. nu jau ne doh.gif
Ir man ne pms cia nes man ji maudzia ir ne per pms doh.gif nu ziuresiu kaip toliau eisis seip as pries mms uzciuopiu tam sone tartum liaukutes padidejusias gal kiauside man padideja ten ar kas ? nors pakitimu nerado... g.gif bet man kazkas neto su tuo kairiu sonu, man net per mms skauda tik kairi sona!!
O as siandien pabudau su skaudancia nugaros desine puse is abieju pusiu lyg sonkauliai taip g.gif tada vel emiau galvot apie plaucius blink.gif pa vos neistiko pulsas uzkilo spaudimas pakilo doh.gif
bet stengiausi susikaupti daryti darbus, bet vakare toks nerimas uzgriebe doh.gif
L@pke man buna su kairiu sonkauliu kaip tau, man skauda po kaire krutine kai daug sportuoju, tai manau tau gali cia buti susije su nugaros raumenimis? o gal tau biski perpute ta nugara ? Dieve as tai kreivai sedet megstu, ot iskrypsiu ir galesiu tik save kaltinti!!!
Gal zinote kiek optikoje ima uz akiu patikrinima ? be siuntimo? g.gif
as tai eisiu geguze ta zarna ryti, ***** kaip bijau doh.gif nors esu rijus du kart... daktare seimos itaria kad gal bakterija yra kad man jokie omeprazoliai nepdeda o tipo jei skrandi yra ta bakterija tai tada buna visa kruva simptomu kad ir visi tie botulizmo isvardinti doh.gif
Ar tau kai tyre skrandi ar dare ta bakterijos testa ??? kazkoks man stresas net dienos veluoja is tos itampos doh.gif
Atsakyti
As mokejau uz pilna akiu patikrinima privaciai 50 lt, man ir akiu dugna ziurejo 4u.gif
Atsakyti
http://www.ve.lt/?da...p;id=1138650882
paskaicius sita tikrai abejoju ar verta man darytis ta zarnyno tyrima doh.gif matyt taip ir yra - skausmas kairiam sone , butent taip...
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 22, 00:49)
http://www.ve.lt/?da...p;id=1138650882
paskaicius sita tikrai abejoju ar verta man darytis ta zarnyno tyrima doh.gif matyt taip ir yra - skausmas kairiam sone , butent taip...

labas rytas 4u.gif nu va....ir vel eilini karta viskas aisku lotuliukas.gif kazin kada mes patikesim kad mums tikrai viskas gerai??? g.gif jauciu niekada biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tikrai kada mes jausimes taip, kad nieko neskaudetu doh.gif Mane vel pradejo kankinti alpimo jausmas, nu toks durnas jausmas atrodo turi laikytis uz ko nors, kad nenugriutum, kad smegenys neatsijungtu blink.gif
O kaip jus mergaites jauciates?Kaip tu l@pke?Lucero manau, kad tikrai nereikia tau darytis ta zarnyno tyrima, manau, kad tau cia nerviskai skauda mirksiukas.gif
Atsakyti