Sveikos, nu ka ir man tinka visi tie botulizmo simptomai

as tai jau pavargau ir vilti praradau, nebeturiu jegu eit pas daktaru net
pvz del pilvo sono kaires puses apacios man jau metus ten maudzia

ir niekoooo...aisku zarnyno tyrimas nedarytas bet nu negaliu as persilauzti jo daryti

taip ir gyvenu, o dar gine sunervino sako gal ta sona tau del pms skauda juk moterim buna galva skauda per pms ir pan tai sako gal tu pamegink kt pagerti gal sono nebeskaudes.. nu jau ne

Ir man ne pms cia nes man ji maudzia ir ne per pms

nu ziuresiu kaip toliau eisis seip as pries mms uzciuopiu tam sone tartum liaukutes padidejusias gal kiauside man padideja ten ar kas ? nors pakitimu nerado...

bet man kazkas neto su tuo kairiu sonu, man net per mms skauda tik kairi sona!!
O as siandien pabudau su skaudancia nugaros desine puse is abieju pusiu lyg sonkauliai taip

tada vel emiau galvot apie plaucius

pa vos neistiko pulsas uzkilo spaudimas pakilo

bet stengiausi susikaupti daryti darbus, bet vakare toks nerimas uzgriebe

L@pke man buna su kairiu sonkauliu kaip tau, man skauda po kaire krutine kai daug sportuoju, tai manau tau gali cia buti susije su nugaros raumenimis? o gal tau biski perpute ta nugara ? Dieve as tai kreivai sedet megstu, ot iskrypsiu ir galesiu tik save kaltinti!!!
Gal zinote kiek optikoje ima uz akiu patikrinima ? be siuntimo?

as tai eisiu geguze ta zarna ryti, ***** kaip bijau

nors esu rijus du kart... daktare seimos itaria kad gal bakterija yra kad man jokie omeprazoliai nepdeda o tipo jei skrandi yra ta bakterija tai tada buna visa kruva simptomu kad ir visi tie botulizmo isvardinti

Ar tau kai tyre skrandi ar dare ta bakterijos testa ??? kazkoks man stresas net dienos veluoja is tos itampos
Laikas perplėšti ir laikas susiūti.