QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 22, 23:52)
Sakai 1 aliejukas is KN

, nu kur jau, visai seimai, kunui, plaukams, veidui, kaukes, o kur dar visokie eco sampunai, balzamai, dantu pastos, kremu gamybos, ingridientu pirkimai

.
kažkaip daugokai čia prisiskaičiuoja

Jei taip labai minimaliai, tai užtektų poros-trijų aliejų, kad būtų ir veidui, ir kūnui, ir plaukams - visai šeimai. Veidui patepti aliejaus lašiuko užtenka, plaukų kaukei - poros arbatinių šaukštelių, o jei tepi drėgną kūną - irgi nedaug. Dar ir gamyboms užtektų. Emulsinio vaško, ksantano nusipirkus kartą tikrai ilgai neišsibaigia
klausimas, kiek ko negana ir negana. Aš pas save vis randu kokių nesunaudotų aliejų likučių, kuriuos panaudoju gamyboje - atskirai tam dideliais kiekiais jų tikrai neperku
va ant ko gali išeiti nemažos pinigų sumos, tai ant eterinių aliejų, absoliutų. Bet tai irgi galima tartis su KN, gal ir AN, kad lašiukais parduotų
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 23, 09:32)
Kam dar taip yra, pradejus naudot naturalia kosmetika

?
prajuokinai
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 23, 12:31)
Tai va, siandien buvau atsakymo - man ivairiaspalve dedervine, pagal paveiksliuka taip ir buvau galvojus, sako tipo nuo saules, bet kad soliariumuose nesilankau
dar vakar pabandziau urukum miltelisu su moliu,
o koks gydymas tokio dalyko?
kas čia per milteliai
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 23, 13:42)
kazkada pagalvojau apie plona popieriu.. bet kazin ar eitu i ji graziai suvyniot

ir turbut visai jau nesimatytu, kas viduj, kol pilnai neispakuosi
jį pirkdama mažai elegantiškai dovanėlei jaučiausi kaip vargšė pardavėjos akimis, nesugebanti įpirkti "normalaus" dovanų popieriaus

Bet šiaip tai labai jis man mielas pasirodė
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 23, 14:35)
Nu tie indiski kvapai tai... nu ne maistiniai jie, nevalgomi.. ech

tokie 'smilkaliniai' daugiau
kokio jie būvio?