Įkraunama...
Įkraunama...

Gleivių kamštis

Sveikos mamytės,
laukiuosi pirmą kartą, ir norėjau pasiteirauti apie gleivių kamštį. Per pamokėles sakė jog jis pasišalina prieš gimdymą, kartais net kelios dienos prieš. Jau 5ta diena kaip šalinasi gleivės, labai tąsios, bespalvės. Panašios į kiaušinio baltymą. Šalinasi po nedaug, ne ištisai, o keletą kartų į dieną. Ar čia tas gleivių kamštis? g.gif Dabar nėštumas 38savaičių. Vis pamaudžia pilvą, stipriau paskauda strėnas. Pas gydytoją dar negreit, tai norėjau paklausti, gal galit patart iš patirties, ar tuoj čia tas gimdymas gresia? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintute: 16 kovo 2010 - 15:10
Manau, kad gali mirksiukas.gif man lygiai taip pat kokią savaitę iki gimdymo tepė 4u.gif
Atsakyti
Man salinosi 1,5 sav pries gimdyma, biski kraujuko buvo. smile.gif
Atsakyti
O man išvis niekas nepasišalino biggrin.gif
Atsakyti
O man, atėjus gimdymo dienai, gydytojas "atkimšo" kamštį, o net nepraėjus parai jau buvau pagimdžiusi.
Atsakyti
Iki gimdymo likus 3 dienoms pasirode gleiviu su kraujo priemaisomis,o gimdymo diena kraujingos,netgi labai ax.gif
Atsakyti
Man beveik savaite iseidinejo doh.gif
Atsakyti
Man nejo kamstis, gimdymas prasidejo nutekejus vandenims tongue.gif
Atsakyti
man apie 4 dienas jis salinosi smile.gif
Atsakyti
man pasišalino 5 dienas prieš gimdymą. Nuėjau į Wc ir šoką patyriau, kai pakilau - kraujas, gleivės. Antrą kartą gimdant joks kamštis nepasišalino. O gal pasišalino, tik nepastebėjau.
Atsakyti
Man su pirmu pradėjo šalintis 3 dienos prieš gimdymą, gana gausiai ėjo gleivės. Bet jos buvo švarios, gal kiek gelsvos.

Dabar antram nėštumui beveik 37 savaitės ir vakar pradėjo po truputį eiti gelsvos tąsios gleivės. Bet jų mažiau negu buvo su pirmuoju g.gif Ar čia jau man ruoštis kaži? g.gif
Atsakyti
man ir kilo toks klausimas, nes ir pastebejau kazkokias gleives, kaip snargliai,tai cia ir yra tos gleives? g.gif
Atsakyti