laukiuosi pirmą kartą, ir norėjau pasiteirauti apie gleivių kamštį. Per pamokėles sakė jog jis pasišalina prieš gimdymą, kartais net kelios dienos prieš. Jau 5ta diena kaip šalinasi gleivės, labai tąsios, bespalvės. Panašios į kiaušinio baltymą. Šalinasi po nedaug, ne ištisai, o keletą kartų į dieną. Ar čia tas gleivių kamštis?
Sveikos mamytės,
laukiuosi pirmą kartą, ir norėjau pasiteirauti apie gleivių kamštį. Per pamokėles sakė jog jis pasišalina prieš gimdymą, kartais net kelios dienos prieš. Jau 5ta diena kaip šalinasi gleivės, labai tąsios, bespalvės. Panašios į kiaušinio baltymą. Šalinasi po nedaug, ne ištisai, o keletą kartų į dieną. Ar čia tas gleivių kamštis?
Dabar nėštumas 38savaičių. Vis pamaudžia pilvą, stipriau paskauda strėnas. Pas gydytoją dar negreit, tai norėjau paklausti, gal galit patart iš patirties, ar tuoj čia tas gimdymas gresia?
Manau, kad gali
man lygiai taip pat kokią savaitę iki gimdymo tepė
Man salinosi 1,5 sav pries gimdyma, biski kraujuko buvo.
O man išvis niekas nepasišalino
O man, atėjus gimdymo dienai, gydytojas "atkimšo" kamštį, o net nepraėjus parai jau buvau pagimdžiusi.
Iki gimdymo likus 3 dienoms pasirode gleiviu su kraujo priemaisomis,o gimdymo diena kraujingos,netgi labai
Man beveik savaite iseidinejo
Man nejo kamstis, gimdymas prasidejo nutekejus vandenims
man apie 4 dienas jis salinosi
man pasišalino 5 dienas prieš gimdymą. Nuėjau į Wc ir šoką patyriau, kai pakilau - kraujas, gleivės. Antrą kartą gimdant joks kamštis nepasišalino. O gal pasišalino, tik nepastebėjau.
Man su pirmu pradėjo šalintis 3 dienos prieš gimdymą, gana gausiai ėjo gleivės. Bet jos buvo švarios, gal kiek gelsvos.
Dabar antram nėštumui beveik 37 savaitės ir vakar pradėjo po truputį eiti gelsvos tąsios gleivės. Bet jų mažiau negu buvo su pirmuoju
Ar čia jau man ruoštis kaži?
Dabar antram nėštumui beveik 37 savaitės ir vakar pradėjo po truputį eiti gelsvos tąsios gleivės. Bet jų mažiau negu buvo su pirmuoju