man gleivių kamštis ėjo 2 dienas

Pas mane ryte pasirode pirmos gleiviu kamscio isskyros, paskui tepliojo visa diena po truputi.. nakti, jau sulaukem savo stebuklelio...
O buvo tik 34 sav....

O buvo tik 34 sav....

Man su pirmąją joks kamštis neišėjo. O dabar tos gleivės dėl neštumo ir taip pagausėjusios, tai net nežinau kaup tas kamštis turi eiti
Už tad saremiai labai dažni užeina.

nežinau kas tas kamštis ir kaip jis atrodo
Gal ir buvo padaugėję išskyrų paskutinėmis savaitėmis, bet be jokių kraujo požymių

Man gleiviu kamstis kai isejo (tirstos gleives su krauju), tai iskart prasidejo saremiai kas dvi tris minutes.. po keliu valandu jau turejau savo mazyli
bet va mano pazistamai gleiviu kamstis isejo, o dar dvi dienas teko palaukti, kol mazylis sugalvojo susikrauti lagaminus ir islisti is pilvelio

bet va mano pazistamai gleiviu kamstis isejo, o dar dvi dienas teko palaukti, kol mazylis sugalvojo susikrauti lagaminus ir islisti is pilvelio

mano atveju gleiviu kamstis ejo..7 dienas. jau buvau pradejus nerimauti kad kazkas negerai, taciau kadangi visa ta laika buvau priziuryma gydytoju ir jiems tai atrode normalu..nusiraminau..net juokas imdavo, paskambina kokia drauge, klausia "ar jau?" o as sakau- dar ne, vis dar gimdau..penkta para is eiles

QUOTE(sukute @ 2010 05 26, 23:15)
Man gleiviu kamstis kai isejo (tirstos gleives su krauju), tai iskart prasidejo saremiai kas dvi tris minutes.. po keliu valandu jau turejau savo mazyli

man tas kamstis ejo 2 dienas, 3 diena isejo su krauju ir vakare jau supavau suneli savo.

As vis dar laukiu to kamscio
mano gine sake, kad kamstis gali buti zalsvas kaip snarglys, su kraujo priemaisomis, arba su rudomis, ir tokios gleives
gali iseiti ir pries menesi iki gimdymo, o gali ir iskart pries gimdyma
tai siandien zalsvos tirstesnes gleives biski pasirode pas mane, bet nesu tikra kad cia tikrai tas kamstis

Sveikos, man jau 5 d. kaip isejo gleiviu kamstis (bet tikrai nebuvo kraujo priemaisu), siandien dar isejo didelis kiekis baltu tasiu isskyru...suejo 39 sav.(jauciuosi puikiai, maziukas pilve irgi duodasi)
Arba as prisigalvoju arba po truputi, protarniais pradeda laseti vandenys(gal tie soniniai???).o gal cia tik gausesnes isskyros??
Kas buvot susidurusios su neaiskiais lasejimais???
Arba as prisigalvoju arba po truputi, protarniais pradeda laseti vandenys(gal tie soniniai???).o gal cia tik gausesnes isskyros??
Kas buvot susidurusios su neaiskiais lasejimais???
Jauciu vaziuosiu i gimdymo namus, geriau pasitikrinsiu...
(juk iki ju 5 min kelio)
(juk iki ju 5 min kelio)
QUOTE(saule_siauliai @ 2010 06 04, 06:36)
Jauciu vaziuosiu i gimdymo namus, geriau pasitikrinsiu...
(juk iki ju 5 min kelio)
(juk iki ju 5 min kelio)
na stai ziuriu ir suneli jau supuojate