Na man jau kelios sav. kaip padaugeje isskyru,o siandien pastebejau,kad salinasi kamstis,tik jis pas mane be kraujingu priemaisu,dar nuo vakar maudzia karts nuo karto pilvo apacia ir nugara kaip pries mmm
Ar cia jau pozymiai,kad arteja ta dienele???Manau ilgai netempsiu,taip jauciu

Man pries dvi savaites, gyd. kai tikrino kalkleli sake,kad jau salinasi gleiviu kamstis...po keliu dienu vel siek tiek, skaidraus, besplavio, tasaus turinio buvo ....o siandiena nedaug bet su rudom priemaisom...pagal echo nustatyta gimdymo data buvo balandzio 6, pagal paskutines mmm balandzio 9....
tai kiek suprantu, jau cia nedaug man liko laukti pasimatymo
tai kiek suprantu, jau cia nedaug man liko laukti pasimatymo

Na o man kamstis eina jau menesi,bet po truputi. Ir idomu kada gi gimdysiu ?

QUOTE(Ievutė
@ 2010 04 15, 12:57)

greit,4 dienos beliko

Gleiviu kamstis (su kraujo priemaisom) isejo mazdaug likus pusantros savaites iki gimdymo
nuejau pas daktare, ji patikrino ir patvirtino, kad tai butent jis ir kad kaklelis jau visiskai suminkstejes ir 2 cm atsidarymas..

Labukas
o man gleiviu kamsti iseme gydytoja, kai atvaziavau apziurai, nes jutau daznejancius ir stiprejancius saremius, be to - tos dienos ryta lyg truputi kai vaisiaus vandenu laset pradejo, iki numatyto gimdymo termino buvo like 5-6 dienos. Kai ta gleiviu kamsti iseme, gydytoja pasake, kad dar negimdau ir isleido namo - nz ar cia sutapimas, ar ne, bet isvaziavus is ligonines man prasidejo daznesni saremiai ir stipresni, grizus namo pagulejau, pailsejau, o 1 val. nakties nubego vandenys ir isvaz. gimdyti
po 6 val. jau turejau leliu ant ranku

man ryte pasirode, diena buvo, nakti vyras isveze gimdyt, kita ryta supau sunu

man isejo dvi dienos pries gimdyma
gali, man pradejo eiti antradieni, o pagimdziau sestadieni
Buvo skaidrios, be jokiu priemaisu

na nezinau nei su pirmu pajutau nei su antru to kamscio gleiviu ir dabar man pagal echo gimdyt birzelio 1d.palei mmm.geguzes 20d.bet jau kelios savaites mane kankina skausmai strenu ir pilvo kelios dienos gaktikaulis labai jautrus tik va man labai keista kad man savaitike jau labai viso kuno raumenis skauda kaip sudauzyta buciau ir jau pradeda depresija mane pult nes visa nestuma gerai jauciausi paskutines sav.labai blogai jauciuos reik ir man atydziau pastebet gal tas kamstis ir pas mane eit prades
na seip gleives eina man kai su vyru