Įkraunama...
Įkraunama...

Gleivių kamštis

Pas mane gleiviu kamstis ejo trys dienas iki gimdymo. Nors as isivaizdavau, kad iskris ir vsio lotuliukas.gif
Atsakyti
o as ir su antru nesuprandu to gleiviu kamscio esmes.. kaip buvo pas mane abu nestumus tirstos gleives visa laikotarpi, tai nelabai ir supratau kada jis isejo, kada apskritai ejo ir kas tai yra biggrin.gif dabar vat su antru matau, kad gal jau apmazejo, tai mazu jau gal isejo. nesigaudau, kazkokia zalia jauciuosi biggrin.gifD
Atsakyti
Man keturias dienas ejo kol vandenys nubego.As buciau nesupratus,bet gulejau ligoninej ir gyd per apziura pasake,kad jau greit gimdysiu smile.gif
Atsakyti
Man abu kartus gleiviu kamstis isejo jau ligonineje, per saremius, kai atsidarymas buvo 6 cm.
Atsakyti
Pasirode truputeli rudu isskyru vakare diena pries gimdyma.
Atsakyti
pas mane jau antra deina (bent jau kiek as isivaizduoju) eina gleiviu kamstis. tik vat neramina, kad jame nemazai kraujo... ar jums kai iseidinejo kamstis budavo kraujo priemaisu?
Atsakyti
QUOTE(Ežuolė @ 2012 07 14, 10:11)
pas mane jau antra deina (bent jau kiek as isivaizduoju) eina gleiviu kamstis. tik vat neramina, kad jame nemazai kraujo... ar jums kai iseidinejo kamstis budavo kraujo priemaisu?

Jei tai nera ypatingai daug to kraujo, o tik priemaisos tai manau, kad normalu. Man paciai irgi su priemaisomis ejo. unsure.gif
Atsakyti
Man ejo kelias dienas, tik nebepamenu kiek, nes jis man iskrito pries tris savaites iki gimdymo.
Atsakyti
Siandien buvau pas savo ginekologe ir uzklausiau kiek laiko po kamscio pasisalinimo turi praeit iki gimdymo, tai gavau atsakyma kad teoriskai gali gimdymas prasideti po keliu valandu ar poros savaicius.
Atsakyti
Beveik dvi sav iki gimdymo pasirodydavo gleives, bet sake taip buna, buvo nekraujingos tai viskas ok, vandenys patys taip ir nenubego, nuleido jau gimdykloje.
Atsakyti
jau dvi savaites kaip neturiu,bet vis dar negimdau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(idomi @ 2012 09 10, 11:42)
Beveik dvi sav iki gimdymo pasirodydavo gleives, bet sake taip buna, buvo nekraujingos tai viskas ok, vandenys patys taip ir nenubego, nuleido jau gimdykloje.

man vandenys abu gimdymus nubego tik jau stumimo procese smile.gif o abu kartus kamstis ejo diena pries gimdyma na ir beveik iki pat gimdymo po truputi.
Atsakyti