QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 08 24, 23:02)
Nu man ir gimdymas ne naujiena,bet kamstis
Man kamstis pradejo eit pries menesi dalimis,ir tikrai kamstis,net gydytoja patvirtino,tik vakar dar ir seno kraujo spalvos jame atsirado,tai jau labai tikiuosi kad ateina paskutinioji
Man kamstis iskrito pries pat gimdyma, kai klizmutes deka tupejau tulike
Man gleivių kamštis pradėjo eiti prieš pat gimdymą -tą dieną,kai apžiūrėjo kaklelį ir pajudino ten kažką...Kitą dieną aš jau pagimdžiau...
ar tasios kraujingos gleives gali but kamstis?
QUOTE(*Chardonnay* @ 2011 01 14, 13:07)
ar tasios kraujingos gleives gali but kamstis?
Tikrai taip!Gal jau leliukas beldžiasi?
QUOTE(swarcas @ 2011 01 14, 13:08)
tai tada man tas kamstis jau pries puse savaites pasisalino!
Labukas visoms
. man jau gal beveik pries 2 savaites tos tasios skaidrios isskyros lb ejo lauk,gal keleta dienu...
.paskui vis tai nugara paskaudendavo,tai pilva... vis laukem kada jau cia prasides...ale dar kol kas niekas nieko...
. tik siandien tokiu rusvu isskyru pasirode,bet nedaug ir neteka jos istisai...tai gal jau tiketis kad greit pamatysiu savo maziuka?
ar jau susirupinti kad kazkas negerai? i ligonine nenoriu be reikalo lekti,nes ji mazdaug uz 50 km. gal kas gali ka nors patarti?gimdymas antras.pirma karta tiesiog vandenys nubego ir viskas,nebuvo jokiu isskyru neaiskiu...
QUOTE(wirgytee @ 2011 01 15, 21:48)
Labukas visoms
. man jau gal beveik pries 2 savaites tos tasios skaidrios isskyros lb ejo lauk,gal keleta dienu...
.paskui vis tai nugara paskaudendavo,tai pilva... vis laukem kada jau cia prasides...ale dar kol kas niekas nieko...
. tik siandien tokiu rusvu isskyru pasirode,bet nedaug ir neteka jos istisai...tai gal jau tiketis kad greit pamatysiu savo maziuka?
ar jau susirupinti kad kazkas negerai? i ligonine nenoriu be reikalo lekti,nes ji mazdaug uz 50 km. gal kas gali ka nors patarti?gimdymas antras.pirma karta tiesiog vandenys nubego ir viskas,nebuvo jokiu isskyru neaiskiu... 
Reikia ramiai laukti sąrėmių.Kad išėjo gleivės,tai dar nieko nereiškia-dar nereikia vykti į ligoninę.Pagrindinis gimdymo požymis-sąrėmiai arba nubėgę vandenys.
Lengvo gimdymo!
QUOTE(swarcas @ 2011 01 16, 10:56)
Reikia ramiai laukti sąrėmių.Kad išėjo gleivės,tai dar nieko nereiškia-dar nereikia vykti į ligoninę.Pagrindinis gimdymo požymis-sąrėmiai arba nubėgę vandenys.
Lengvo gimdymo!
Lengvo gimdymo!
tai ta tai as suprantu...
Wirgytee,viskas bus gerai!
Neklausyk jokių kalbų -pasikliauk savim ir ramiai lauk.Aš labai ilgai laukiau savo leliaus,labiausiai nervavo nekantrūs giminaičiai...
.Dabar net nesileisčiau į kalbas...
reikia ramybės ir susikaupimo...Sėkmės ir sveikatos tau!
QUOTE(swarcas @ 2011 01 16, 16:41)
Wirgytee,viskas bus gerai!
Neklausyk jokių kalbų -pasikliauk savim ir ramiai lauk.Aš labai ilgai laukiau savo leliaus,labiausiai nervavo nekantrūs giminaičiai...
.Dabar net nesileisčiau į kalbas...
reikia ramybės ir susikaupimo...Sėkmės ir sveikatos tau! 
aciu uz palaikyma