Būsimos ir esamos mamos iš Alytaus patarkit ar verta gimdyti Alytuj, ar geriau važiuoti į Kauną. (Esu prisiklausiusi visokių negerų dalykų apie Alytaus gydytojus, ir, kad nieko nepasako, ir , kad netaiko epidūro, forume skaičiau ir, kad cezario daryti nemoka). Na arba patvirtinkit mano nuogastavimus arba paneikit

Man ir toks pats klausimas iškilo. Is gimdžiusių draugių ir pažįstamų tik 2 gimdė Alytuj,visos kitos Kaune. Na gimdžiusiom Alytuje nebuvo jokiu komplikacijų, tai viskas ok ir jos nesigaili nevažiavusios į Kauną, bet ka daryti pačiai dar nžn. Man jau 38 sav. ir kelios dienos, todėl nedaug liko laiko apsispręsti, tai gal koke mamyte atsilieps ir paprotins

Nors mano gimdymas dar tolokai, bet irgi jau domiuosi gimdymo namais. Alytuje būtų gerai gimdyti, nes namai šalia, bet kažkaip linkstu link Vilniaus, nes nieko apie Alytaus medikus nežinau. Kai visa giminė sužinos, kad laukiuosi, gal kas ką žinos ir apšvies, o jei ne, tai pabandysiu pati į ten užsukti ir viską išsišniukštinėti
Buvau ten kai turėjau persileidimą, bet gulėjau patologiniam skyriui ir gimdyklos bei pogimdyvinių palatų nemačiau. Personalas kaip ir visur. Vienos geros sesutės, kitos nelabai
Kai sužinosiu ką nors daugiau-parašysiu

Kai sužinosiu ką nors daugiau-parašysiu

Sveikos mamos, man gimdyti balandi, ruošiuosi gimdyti čia Alytuje, nes ir pirmą gimdžiau čia. Aišku dabar gal but jau daug kas pasikeite, nes gimdziau pries 6 metus bet ispudzio Alytaus gimdyklos tikrai nepadare. Na nieko ten baisaus bet ir nieko tokio kaip pasakoja tos kurios gimde Kaune ar Vilniui kur gimdyklose groja muzika, gali guleti vonioj ir t.t. As irgi esu girdejus kad epidurinio nuskausminimo Alytuje nedaro bet taip pat tik is kitu
Siam gimdymui ruosiuosi rimciau iskarto lankausi pas ta gydytoja pas kuria ir gimdysiu ir manau kad viskas bus gerai

Labutis.
Pagaliau radau nors vieną nėštukę balandinukę iš Alytaus. Mes irgi laukiam savojo lialiaus balandį. P@nter@, junkis prie balandinukių, paplepėsim. Būrelyje smagiau laukti savo stebukliukų.
Šiaip važinėju tikrintis ir į Kauną, nes mūsų poliklinikoje tikrai nelabai yra pas ką eiti, o dėl gimdymo, tai tikriausiai liksiu čia. Pirmuosius irgi gimdžiau Alytuje. Aišku, nėra čia nei muzikyčių, nei vonelių (bent jau taip buvo tuomet kai aš gimdžiau), bet personalas visai neblogas (gal man taip paistaikė?), o ir savos sienos padeda.
Pagaliau radau nors vieną nėštukę balandinukę iš Alytaus. Mes irgi laukiam savojo lialiaus balandį. P@nter@, junkis prie balandinukių, paplepėsim. Būrelyje smagiau laukti savo stebukliukų.
Šiaip važinėju tikrintis ir į Kauną, nes mūsų poliklinikoje tikrai nelabai yra pas ką eiti, o dėl gimdymo, tai tikriausiai liksiu čia. Pirmuosius irgi gimdžiau Alytuje. Aišku, nėra čia nei muzikyčių, nei vonelių (bent jau taip buvo tuomet kai aš gimdžiau), bet personalas visai neblogas (gal man taip paistaikė?), o ir savos sienos padeda.
QUOTE(gintra @ 2006 01 14, 21:55)
Labutis.
As lankausi pas gydytoją Morkunaitę man tai jinai

QUOTE(P@nter@ @ 2006 01 15, 13:28)
As lankausi pas gydytoją Morkunaitę man tai jinai
ir pasiklausti gali ir paaiškina ko nežinai. tik va kai paklausiau dėl kokių paskaitu
tai susijuokė sako Alytui niekas nevyksta 

Aš pas ją lankiausi, kai antrojo laukiausi. Tikrai patiko. Tuomet ji dirbo poliklinikoje. Dabar labai puikiai bendrauju su gyd. E.Tiškumi. Girdėjau daug atsiliepimų apie jį kaip apie grubų gydytoją, bet man teko pas jį gimdyti (antrąjį), o pernai dar bėdelių buvo, tai man jis labai patiko. Labai konkretus, o ir psichologas reikiamu momentu buvo nepakartojamas.
O dėl paskaitėlių tai tikriausiai kur vyksta, tai tik dėl to, kad vyktų. Dar nebuvau, nors akušerė jau kvietė.
QUOTE(gintra @ 2006 01 15, 13:44)
O dėl paskaitėlių tai tikriausiai kur vyksta, tai tik dėl to, kad vyktų. Dar nebuvau, nors akušerė jau kvietė.
O kur bent jau tos vyksta?
Man Morkunaite sake kad kazkokios paskaiteles vyksta ligoninej, bet tik toms kurios guli ligoninej, zadejo paklausti ar galima butu is miesto ateiti tu paskaitu pasiklausyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 01 15, 15:08)
O kur bent jau tos vyksta?
Man Morkunaite sake kad kazkokios paskaiteles vyksta ligoninej, bet tik toms kurios guli ligoninej, zadejo paklausti ar galima butu is miesto ateiti tu paskaitu pasiklausyti
Kelkis pas balandinukes, ten jau atsakiau

Tai va buvau siandien pas savo gydytoja ir pasidomejau Alytaus gimdymo namais. TAIP EPIDURINIO ALYTUJE NEDARO
teisinasi tuo kad akuserinis skyrius neturi anesteziologo jei reikia ekstra, ten cezariui ar siaip kokiaj operacijai issikviecia ta kuris budi chirurginiam. Gimdykloj buni viena, ta prasme, kad atskira patalpa ne taip kaip seniau budavo viena benra tik uzuolaidom atskirta, norint dalyvauti vyrui pazymu jokiu nereikia svarbu kad tuo metu nesloguotu, nekosetu, neciaudetu zodziu kad neatnestu kokios infekcijos. I gimdyma atvaziuojant reik tureti sau tapkes, naktinius, chalata, iklotu nu zodziu viska kaip ir visose kitose ligoninese, O vaikuciui tik rubeliu jau kaip namo vaziuosit, visa kita pampersus, rubelius buti ligoninej leliukui duoda ten. Palatoj po gimdymo buni viena su leliuku.
Atrodo tiek ot galva
daugiau neprisimenu ar ko nepamirsau

Atrodo tiek ot galva

QUOTE(P@nter@ @ 2006 01 19, 18:54)
Tai va buvau siandien pas savo gydytoja ir pasidomejau Alytaus gimdymo namais. TAIP EPIDURINIO ALYTUJE NEDARO
teisinasi tuo kad akuserinis skyrius neturi anesteziologo jei reikia ekstra, ten cezariui ar siaip kokiaj operacijai issikviecia ta kuris budi chirurginiam. Gimdykloj buni viena, ta prasme, kad atskira patalpa ne taip kaip seniau budavo viena benra tik uzuolaidom atskirta, norint dalyvauti vyrui pazymu jokiu nereikia svarbu kad tuo metu nesloguotu, nekosetu, neciaudetu zodziu kad neatnestu kokios infekcijos. I gimdyma atvaziuojant reik tureti sau tapkes, naktinius, chalata, iklotu nu zodziu viska kaip ir visose kitose ligoninese, O vaikuciui tik rubeliu jau kaip namo vaziuosit, visa kita pampersus, rubelius buti ligoninej leliukui duoda ten. Palatoj po gimdymo buni viena su leliuku.
Atrodo tiek ot galva
daugiau neprisimenu ar ko nepamirsau

Atrodo tiek ot galva

Tai kaip ir niekas nepasikeitę.
Sveikutės
Aš taip pat gimdžiau Alytuje ir esu tuo patenkinta
Aš taip pat gimdžiau Alytuje ir esu tuo patenkinta