Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

As pirma gimdziau Alytuj, nieko nesitarusi, viskas buvo thumbup.gif , labai gera akusere pasitaike, o gydytoja ateidavo tik tada kai reikedavo. Tik va naujagimiu skyriui labai nepatiko , seseles tikros raganos doh.gif doh.gif Tai buvo pries 6metus , gal dabar jau pasitaise g.gif
Antraji gimdziau Kauno klinikose, susitarus su vedeja, rezultatas kad vedeja nespejo atvaziuot i gimdyma blink.gif lotuliukas.gif , o gimdykloj budincios nesiteike nei apziuret , nes tipo cia vedejos be jos nieko nedarom, gerai kad akusere is skyriaus kur atvede i gimdykla ,sako ziurekit kad stovedama nepagimdytu blink.gif Tada jau teikesi paziuret , o kai paziurejo tai vos pirstines spejo uzsidet gimdymas akurat prasidejo blink.gif gydytoja budinti taip ir nespejo is miego atlekusi plauku susisukuot ir chalato uzsivilkt lotuliukas.gif visos buvo tokios pasimete kad viskas tep greit vyko, visas gimdymas vos 20min truko, cia laikas nuo perkelimo i gimdykla iki pagimdymo.
Naujagimiu skyriui atvirksciai Alytuj, buvo labai gera prieziura thumbup.gif

Tai va jeigu dar reiktu gimdyt pasirinkciau Alytu, nes Kauno klinikos visai manes nesuzavejo schmoll.gif Ta pati vedeja siule vaziuot is Alytaus i Kauna tada kai saremiai bus kas 10min , pas mane saremiai iskart buvo kas trys min, gerai kad isiprasiau kad is anksto paguldytu klinikose, nes Saliklis buvo prigasdines kad jeigu lauksi saremiu pradzios ir vaziuosi i Kauna , turbut Prienuose gimdysi blink.gif Tai va jeigu buciau jo neklausiusi taip ir butu buve blink.gif

Alytiskes cia yra musu skyrelis uzsukit kurios dar nebuvot

http://www.supermama...8

P@nter@ ko neuzsuki pas mus, kiek atsimenu labai aktyvi buvai nuo pradziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alvija @ 2006 01 21, 21:57)
P@nter@ ko neuzsuki pas mus, kiek atsimenu labai aktyvi buvai nuo pradziu  ax.gif

Pasikeitus gyvenimo salygoms praradau priejima prie interneto o dabar jau turiu ji ir kazkaip buvai jus visai uzmirsus blush2.gif blush2.gif Bet dabar jeigu priimsit tai vel pas jus uzsuksiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 01 22, 13:07)
Pasikeitus gyvenimo salygoms praradau priejima prie interneto o dabar jau turiu ji ir kazkaip buvai jus visai uzmirsus  blush2.gif  blush2.gif  Bet dabar jeigu priimsit tai vel pas jus uzsuksiu  4u.gif  4u.gif

Zinoma priiimsim, buvom net paieska tavo paskelbe biggrin.gif forume ax.gif

Labai labai visu laukiam ir naujokiu ir senokiu pasimetusiu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos Alytiškes,
Aš savo mergaite gimdziau pries 2,5metų Alytuje. Paciai pagimdyti neteko verysad.gif , buvo atliktas cezario pjuvis. Komplikacijų po operacijos nebuvo. Pries gimdyma as buvau paguldyta del vaikelio blogu tonusų. Galiu pasakyti, kad paciai reikia eiti ir skustis ar prasytis pagalbos, jei reikia. Nes pas tave nelabai ateis ir pasiteiraus, o ypač nakti. Mano sesuo taip pat gimde Alytuje prieš puse metų. Tai sake, kad gydytoja tik per patį gimdymą buvo atėjusi ir tai tik už rankos palaikė. O visa darba atliko akušerė. Manau, kad jeigu viskas einasi gerai, tai pagimdysit ir Alytuj ir kitame mieste. Dabar aš vėl laukiuosi ir gimdysiu taip pat Alytuj, nes vistiek lauki kada ateis vyras ir artimieji aplankyti, o kitame mieste gali lankytojų ir nesulaukti.
Atsakyti
Šiokios tokios paskaitėlės vyksta Alytaus poliklinikoj, moterų konsultacijų skyriuje. Bent jau vykdavo prieš pora metų.
Atsakyti
As abu gimdziau Alytuje ir man viskas buvo thumbup.gif ir gimdykloje ir po gimdymo. Na zinoma aplinka tai blink.gif nei palatoje duso nei tualeto, ir visu kitu patogumu, bet svarbiausia kad pati ir vaikelis jautemes gerai, nes personalas buvo thumbup.gif Pirma gimdziau pas Gyd. Kriugla, tai jis perdaug nesistenge, stovejo salia ir laike uz rankos, sake kaip kvepuot ir t.t. Antra gimdziau pas Gyd.Tisku tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , jis labai daug padejo, nes vaikeli sunkiai sekesi stumt ir po gimdymo placenta pati neatsidalino, tai iskart operavo, dave narkoze trumpa ir po valandos jau vel ziurejau i savo vaikeli. Viskas po gimdymo thumbup.gif , jokiu skausmu, viska susiuvo thumbup.gif , net atrodo, kad nieko nebuvo . Po pirmo gimdymo irgi siuvo, bet akusere tai ir skaudejo ir siaip labai ilgai gijo schmoll.gif Po gimdymo visos akuseres ir naujagimiu sesutes daug padejo , aiskino, bet zinoma visko reikia klaust, netylet. 4u.gif Pries pat gimdyma buvau nuvaziavus ir i Kauna , na ten gimdyklos tai thumbup.gif ir salygos, bet namuose geriausia, nes visi artimieji buvo salia .
Na o as per nestuma lankiausi pas Morkunaite, tai thumbup.gif Kazkas sake , kad pas mus Alytuj poliklinikoj ner pas ka eit. Na taip , bet yra Seimos klinika Putinuose ir ten dirba Gyd.Morkunaite, V.Prusaitienes klinika ten Gyd. F.Kazleniene, Pagalba ligoniui prie turgaus dirba Gyd.Saliklis. Ten tik reikia parasyt prasyma ir lankytis ir moket nereikia.
Atsakyti
Na pamirsau parasyt, kad man tai rubeliu vaikuciui nedave. Vyniojo i tokias baisias palas, tai po to atveze man savo rubelius ir rengiau jais. Dave pampersu poka, tai uzteko tom dienom. wub.gif
Atsakyti
Prieš 2.5metus ligoninėj davė Libero sauskelniu poka. O prieš pusę metų mano sesuo negavo jokių sauskelnių.
Atsakyti
Pirmąjį gimdžiau Kaune ir tikrai labai nusivyliau.Na o mergaitę gimdžiau Alytuje pas daktarąTiškų ir viskas thumbup.gif DABAR JEI REIKTŲ GIMDYT RINKČIAUSI TIK ALYTŲ
Atsakyti
Sveikutes mamytes mirksiukas.gif .Mano dukrytei jau 2 menesiukai:).Lankiausi alytui pas daktare morkunaite(pritariu visoms kam ji patinka.Labai gera ir maloni daktare,likau labai patenkinta.Tik va jau apie gimdyma alytaus ligoninej tai net prisiminti baisu.KAS TURIT GALIMYBE GERIAU NERIZIKUOKIT.Pagimdziau greitai,per pora valandu.Bet jau daktare(pavardes neminesiu)tai tikrai bjauri pasitaike.Po gimdymo paliko visa kruvina ant gimdymo stalo,vaikutis reke kaip isprotejes tas dvi valandas kol ten gulejau.po to turejau pati isikarti i kita lova(nors pajudet ziauriai sunku buvo),.ir visa kruvina nuveze i palata.po poros valandu atveze ir paliko vaika.Vaikas reke,o as net is lovos islipti negaliu.Ir visiems nusispjauti.Keturiom issiropsciau is lovos,bandziau kviesti seseles,bet nieks nesiteike net pasidometi mumis.Ir taip 6 valandas:( Kol neatvazevo mama su vyru.Jau kita karta ir peskom i kauna gal eiciau.Ir dar palatoi tik 15 laipsniu silumos buvo(pareiske kad ligonines sildytuvai sugede,o likusieji kitose palatose.tai va toks mano kosmaras. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinute:) @ 2006 02 04, 15:56)
Sveikutes mamytes mirksiukas.gif .Mano dukrytei jau 2 menesiukai:).Lankiausi alytui pas daktare morkunaite(pritariu visoms kam ji patinka.Labai gera ir maloni daktare,likau labai patenkinta.Tik va jau apie gimdyma alytaus ligoninej tai net prisiminti baisu.KAS TURIT GALIMYBE GERIAU NERIZIKUOKIT.Pagimdziau greitai,per  pora valandu.Bet jau daktare(pavardes neminesiu)tai tikrai bjauri pasitaike.Po gimdymo paliko visa kruvina ant gimdymo stalo,vaikutis reke kaip isprotejes tas dvi valandas kol ten gulejau.po to turejau pati isikarti i kita lova(nors pajudet ziauriai sunku buvo),.ir visa kruvina nuveze i palata.po poros valandu atveze ir paliko vaika.Vaikas reke,o as net is lovos islipti negaliu.Ir visiems nusispjauti.Keturiom issiropsciau is lovos,bandziau kviesti seseles,bet nieks nesiteike net pasidometi mumis.Ir taip 6 valandas:( Kol neatvazevo mama su vyru.Jau kita karta ir peskom i kauna gal eiciau.Ir dar palatoi tik 15 laipsniu silumos buvo(pareiske kad ligonines sildytuvai sugede,o likusieji kitose palatose.tai va toks mano kosmaras. verysad.gif

Nu geras aggressive.gif aggressive.gif O kodė pas pačią Morkunaitę negimdei?Tai va ir zinok dabar zmogus ka cia daryt Kaune ar Alytui bijau.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 04 vasario 2006 - 16:11
QUOTE(Alinute:) @ 2006 02 04, 16:56)
Sveikutes mamytes mirksiukas.gif .Mano dukrytei jau 2 menesiukai:).Lankiausi alytui pas daktare morkunaite(pritariu visoms kam ji patinka.Labai gera ir maloni daktare,likau labai patenkinta.Tik va jau apie gimdyma alytaus ligoninej tai net prisiminti baisu.KAS TURIT GALIMYBE GERIAU NERIZIKUOKIT.Pagimdziau greitai,per  pora valandu.Bet jau daktare(pavardes neminesiu)tai tikrai bjauri pasitaike.Po gimdymo paliko visa kruvina ant gimdymo stalo,vaikutis reke kaip isprotejes tas dvi valandas kol ten gulejau.po to turejau pati isikarti i kita lova(nors pajudet ziauriai sunku buvo),.ir visa kruvina nuveze i palata.po poros valandu atveze ir paliko vaika.Vaikas reke,o as net is lovos islipti negaliu.Ir visiems nusispjauti.Keturiom issiropsciau is lovos,bandziau kviesti seseles,bet nieks nesiteike net pasidometi mumis.Ir taip 6 valandas:( Kol neatvazevo mama su vyru.Jau kita karta ir peskom i kauna gal eiciau.Ir dar palatoi tik 15 laipsniu silumos buvo(pareiske kad ligonines sildytuvai sugede,o likusieji kitose palatose.tai va toks mano kosmaras. verysad.gif

Galėtai paminėti ir gydytojos pavardę. Nes man jau po kelių savaičių gimdyti, tai jei bus galima tai pasirinksiu kitą. Nors nežinau, kuris čia geriausias. Dabar ligoninėj daug dirba tų gydytojų.
Atsakyti