Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

QUOTE(Ledas @ 2006 02 04, 18:10)
Galėtai paminėti ir gydytojos pavardę. Nes man jau po kelių savaičių gimdyti, tai jei bus galima tai pasirinksiu kitą. Nors nežinau, kuris čia geriausias. Dabar ligoninėj daug dirba tų gydytojų.

Jau jei nusprendei gimdyti alytui tai tik pas Tisku.Labai geras daktaras.O akuseres nepasirinksi,todel patariu kai tik atvyksi gimdyt duok akuserei pinigeliu.Ji bus su tavim daugiausiai.Nes be pinigeliu buna blogai Alytui:(
Atsakyti
QUOTE(Alinute:) @ 2006 02 07, 20:14)
Jau jei nusprendei gimdyti alytui tai tik pas Tisku.Labai geras daktaras.O akuseres nepasirinksi,todel patariu kai tik atvyksi gimdyt duok akuserei pinigeliu.Ji bus su tavim daugiausiai.Nes be pinigeliu buna blogai Alytui:(

Bet vat kaip nuomones skiriasi bigsmile.gif vienom Tiskus blogas grubus ten sioks anoks staciokams,kitoms liuks thumbup.gif turiu pazystama kuri sake jei reiks gimdyt pas tisku tai atsistoju nuo to stalo ir iseinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif aciu Dievui papuole pas Morkunaite karsta.gif tai nereikejo niekur eit lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O del akusiariu tai jooo cia tai tiesa, tik vat problema kai gimdai visa para ir ju ten tiek buna kad jau nebezinai kuriai davei kuriai nedaviai g.gif g.gif na bent jau man gimdant pirmaji taip buvo 4u.gif
Tai as ir atsiskaiciau tik su paskutinia blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Viskas gerai ir su Alytum, jei tau normaliai gimdosi.O komplikuotu gimdymu jie patys nelaiko ir i KAUNA siuncia.
Tik manau butinai su gydytoja tartis reikia, bent jau jautiesi ramiau.
Mano gimdyme, nors buvo normalus, pastoviai gydytoja dalyvavo, paskutiniams etape dar 3 akuseres, viena is ju pastoviai vaikelio tonusus klause.
Tvarkingai susiuvo.Apsluoste, suvyniojo vaikiuka ir pries vezant i palata paliko gimdykloje su vyru pusvalandziui pailset ir pasidziaugt nauja seima.

O naujagimiu prieziuroje yra visokiu sesuciu ir baisiu ir l.geru.Buvau supykusi, bet kai pergalvoji-juk pagimdai savo vaika tai pati turi ir ziureti bei is ju reikalauti.

I Kauna gimdyti tikrai galima vaziuoti ir be jokiu siuntimu, priimti privalo.Kaune yra komercines palatos 150 Lt 3 dienos, kad galetu apsigyventi ir vyras.

Galiu palyginti ir "aptarnavima" nestumo patologijos skyriuose.Man Alytuje labiau patinka(zinoma jei gydytojus pazisti).Kaune gal daugiau vaiksto i palata ir klausineja ar viskas gerai, nei Alytuj.Bet su kitkuo nepersistengia.
Gal kritiniais atvejais jei geresni specai.

Esu turejusi nemaza nestumo problemu ir tikrai galiu pasakyti kad 90 proc yra tavo organizmo rankose.
Atsakyti
As pati gimusi Alytuje, o dabar gyvenu jau senokai Vilniuje, bet savo pirmaji naujagimi norejau gimdyti tik Alytuje.Taigi taip ir padariau.Ir esu labai labai patenkinta.Man personalas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man dare cezari, jokiu komplikaciju nebuvo, po jo jauciausi puikiai.Cezari dare labai faina daktare, bet vat uzkrito pavarde g.gif Manau, kad Vilniuje man butu buve prasciau, kiek girdziu atsiliepimu, nesiterlioja ten su gimdyvem.Ko gero ir antra (jei taip bus) noreciau gimdyti Alytuje.
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 02 07, 21:42)
Bet vat kaip nuomones skiriasi  bigsmile.gif  vienom Tiskus blogas grubus ten sioks anoks staciokams,kitoms liuks  thumbup.gif  turiu pazystama kuri sake jei reiks gimdyt pas tisku tai atsistoju nuo to stalo ir iseinu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  aciu Dievui papuole pas Morkunaite  karsta.gif  tai nereikejo niekur eit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

:

man Tiškus thumbup.gif o pas Morkūnaitę niekada negimdyčiau,nes jau pirmasis vaikas po jos apžiūros vos neužduso,buvau išvežta į Kauną verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2006 02 24, 15:37)
man Tiškus thumbup.gif o pas Morkūnaitę niekada negimdyčiau,nes jau pirmasis vaikas po jos apžiūros vos neužduso,buvau išvežta į Kauną verysad.gif

Kiek suprantu tai gydytojas ginekologas ir neturėtų apžiūrėti leliuko g.gif g.gif tam yra gydytojas terapeutas nors čia mūsų kaime visko gali būti doh.gif doh.gif net nepamenu kas ten mano kikilį apžiūrinėjo g.gif g.gif
Atsakyti
Labas,esu naujoke:) Nors gimdyti teko pries 5 metus, viska pamenu kaip dabar tai butu ivyke ir tik is gerosios puses. Prie gimdyma 2 savaites gulejau patologijos skyriuje pas gydytoja Morkunaite thumbup.gif , gimdyti irgi pas ja pradejau, o baigiau pas Maciuleviciene, man tas reiksmes neturejo, nes visa darba atliko akusere Zita Sinkeviciene, dekinga jai, kita diena ji atejo pas mane i naujagimiu skyriu su sokoladu aplankyti:), gimdymas nebuvo skausmingas, bet nuo nubegusiu vandenu jis ussitese 29 valandas, tai ji turejo ka su manim veikti rolleyes.gif vyras irgi dalyvavo gimdyme, todel dziaugiuosi, kad gimdziau Alytuje, nes kitaip, kazin ar tai butu buve imanoma g.gif Jei nestumas nekomplikuotas, tai ir gimdyti nera ko bijoti.
Atsakyti
QUOTE(Gitaz26 @ 2006 02 25, 14:13)
gimdymas nebuvo skausmingas, bet nuo nubegusiu vandenu jis ussitese 29 valandas, tai ji turejo ka su manim veikti rolleyes.gif vyras irgi dalyvavo gimdyme, todel dziaugiuosi, kad gimdziau Alytuje, nes kitaip, kazin ar tai butu buve imanoma g.gif Jei nestumas nekomplikuotas, tai ir gimdyti nera ko bijoti.

blink.gif blink.gif švelniai pasakyta užsitesė, bet svarbu kad geri prisiminimai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vat, vat gyd. Maciuleviciene
Papildyta:
QUOTE(Sage @ 2006 02 27, 11:44)
Vat, vat gyd. Maciuleviciene

Oi netycia nusispaude doh.gif Taigi super gydytoja.Noreciau ir antraji pas ja gimdyti ax.gif
Atsakyti
Aš pati alytiškė , bet abu vaikus gimdžiau Kauno klinikose ir viskas super thumbup.gif .Tik abu mano nėštumai truputį komplikuoti buvo doh.gif , tai pati prašiausi į Kauną , dar nelabai norėjo siuntimą duoti: neaišku kuo viskas Alytuje būtų pasibaigę. Bet jei viskas gerai gimdyti ir Alytuj galit, tik būtinai su gydytoju tarkitės. Bet gimdyklų Alytaus ir Kauno nepalyginsi mirksiukas.gif . Kaune idealios thumbup.gif thumbup.gif sąlygos.
Atsakyti
Sveikos, ka tik uzsiregistravau smile.gif . Esu gimdziusi Alytuje pries 6 metus, viskas praejo liuks, gimdziau pas gyd. Morkunaite - labai patiko visiems sakau kad ji stume kartu su manimi jei ji butu laukusis butu su manim kartu pagimdzius, dabar mums jau 18 savaiciu biggrin.gif ir vel suku galva kur gimdyti bet paskaicius jusu atsiliepimus begsiu ieskoti Morkunaites ir tarsiuos del gimdymo..
Atsakyti
sveikutes, pati gimdziau pries 6 men, ir tikrai nieko blogo negaleciau pasakyti apie ALYTAUS GIMDYKLA.jai nera komplikaciju neverta vaziuot i kauna.visur tas pats.tik patarciau nuvaziuot patiems apsiziuret visas salygas gimdykloje.viska aprodo tik nereikia bijoti paprasyt.o del gydytoju mano manymu maciuleviciene yra super zmogus,as ja norejau samdyti i gimdyma, nors per visa nestuma lankiausi pas kita gyd,ji kategoriskai atsisake imti pinigus, padejau kiek galejo ir esu labai dekinga, apie gyd jociu is vis patyliu, jis tiesiai sviesiai pasako kiek jam reikia sumoket (del to man jis ir nepatiko), o del tiskau irgi nelabai esu geros nuomones, po jo tu apziuru kiekviena diena po gimdymo nesusidare gera nuomone.ateina pamynko ir iseina nei puse zodzio nepasakes.

tiek is mano praktikos:) sekmes visoms!
Atsakyti