Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

QUOTE(Mustika @ 2006 10 05, 12:12)
Sveikos.As cia naujojke ,bet norejau paklausti,gal kuri lankotes pas gydytoja Kazleniene ir gal gimdet prie jos?Aciu

Mano pazystama gimde prie jos, sake thumbup.gif gydytoja
Atsakyti
QUOTE(Papaja @ 2006 08 02, 19:00)

O del pogimdymines prieziuros, buvau maloniai nustebinta. Vilniuje, pavydziui, leliuku sesutes pamirsta i palat uzeiti. Alytuje rupescio buvo su kaupu. Pvz., trecia diena mazasis atsisake imti viena kruti. As supanikavau. Ir tik sesuciu deka, mazasis ta kruti pagaliau paeme, o as negavau mastito. Kad nepavyko nieko prisisaukti - negaliu patiketi. Nes man trecia nakties pavyko prikelti sesute, kad suleistu nuskausminamus. O ar mazasis pas mus nakti neverkia pacios ateidavo paziureti. Zodziu, po savaites praleistos ligonineje nebezinojau kaip personalui ir dekoti.

Čia priežiūra gera buvo, nes tu buvai po cezario. Man po pirmo gimdymo (cezario) irgi patiko priežiūra, tiek mano tiek dukrytės. O po antro, tai manęs visiškai nežiūrėjo, o dukrytė Kaune gulėjo verysad.gif

QUOTE(Pasimetusi @ 2006 09 27, 20:49)
Sveikutes
mano gimdymo data numatyta gruodzio 21d ax.gif kartais labai bijau gimdymo, kartais visai ne....stiprybes visoms kas netrukus gimdys ir lauksime cia jusu pasisakymu mirksiukas.gif

Tu gal jau gulėsi naujose palatose thumbup.gif
Atsakyti
ZIVILE 72 man atrodo tu ir uz mane greiciau pagimdysi.As aju turejau spalio4 d,ciuciuoti sunuka,bet niekaip nesulaukiu.Tikriausiai jam pas mane gerai.Jau ziauriai paskauda pilva,ypac po vakarykscio vizito pas Morkunaite.Vos pasikeliu is lovos,vis lenkia prie zemes.Tikiuosi sulaukti savo stebuklelio savaitgali.Sekmes visoms besilaukiancioms,lengvo jums gimdymo.Papasakosiu kai jau turesiu leliu kaip man sekesi gimdymas.Tiesa turesiu antra sunu,dabar echo rodo 3.6 kg.
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2006 10 06, 21:33)
Tu gal jau gulėsi naujose palatose thumbup.gif

Kodel taip sakai? bigsmile.gif remontas vyksta ar kaip blush2.gif soory nenusimanau as cia nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi @ 2006 10 08, 12:35)
Kodel taip sakai? bigsmile.gif remontas vyksta ar kaip blush2.gif soory nenusimanau as cia nieko blush2.gif

Tikrai taip daro remontą ir gimdyklas perkels ten kur buvo vaikų priimamasis.Bus naujos gražios 4u.gif
Atsakyti
oij net ydomu... ax.gif
kazin kada pabaigs ta remonta??? visai nieko butu pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 10 08, 13:10)
Tikrai taip daro remontą ir gimdyklas perkels ten kur buvo vaikų priimamasis.Bus naujos gražios  4u.gif

kaip faina ax.gif maciau kad ten jau senai remontuoja ax.gif bet galvojau ten leliukams paaugusiems jau ax.gif
o kas bus tame pastate kur dabar akuserinis korpusas? g.gif
Atsakyti
kita vadinasi gimdysiu jau naujose patalpose biggrin.gif nors dar toli iki to sviecia
Atsakyti
sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif as gimdziau pries 7 men, bet kiekviena akimirka atsimenu kaip dabar. siaip viskuo likau labai patenkinta, prieziura buvo super, ko klausiau ta aiskino, labai rupinosi ir t.t. gimdziau pas daktare Morkunaite, o akusere buvo Armanaviciene. ypac patiko akusere. nors mano gimdymas skaitesi greitas, bet aisku man tada taip neatrode doh.gif o visoms besiruosiancioms linkeciau nusiteikti taip, kad visvien skaudes ir labai klausyti ka sako daktare ar akusere, taip palengvinsit padeti sau ir kelia savo maziukui rolleyes.gif sekmes visoms
Atsakyti
QUOTE(milediR @ 2006 10 12, 18:06)
sveikos esamos ir busimos mamytes  4u.gif  as gimdziau pries 7 men, bet kiekviena akimirka atsimenu kaip dabar. siaip viskuo likau labai patenkinta, prieziura buvo super, ko klausiau ta aiskino, labai rupinosi ir t.t. gimdziau pas daktare Morkunaite, o akusere buvo Armanaviciene. ypac patiko akusere. nors mano gimdymas skaitesi  greitas, bet aisku man tada taip neatrode  doh.gif  o visoms besiruosiancioms linkeciau nusiteikti taip, kad visvien skaudes ir labai klausyti ka sako daktare ar akusere, taip palengvinsit padeti sau ir kelia savo maziukui  rolleyes.gif  sekmes visoms

aciu tau labai 4u.gif
o jums linkime aug diduciams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi @ 2006 10 11, 16:19)
kaip faina ax.gif maciau kad ten jau senai remontuoja ax.gif bet galvojau ten leliukams paaugusiems jau ax.gif
o kas bus tame pastate kur dabar akuserinis korpusas? g.gif

Ten bus vaiku ligonine smile.gif
Atsakyti
Ne ten pacitavau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 14 spalio 2006 - 12:44