Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

QUOTE(Pasimetusi @ 2006 10 18, 16:23)
kaip faina  thumbup.gif tau visi buvo tokie lengvi gimdymai, ar cia todel kad ne pirmas? g.gif
ir dar turiu prasyma blush2.gif ar galetum i az man parasyti kiek mazdaug orientuotis, kiek duoti gyd, kiek akuserei pinigeliu blush2.gif

Labutis.Pirma vaikeli zymiai ilgiau teko gimdyt,o va 2 ir 3 greitai.Va ir noriu pasakyt ,tarkis nesitarus,kaip jau bus taip.As tik pirma tariausi ir dar kazi ko i Kauna nusibeldus.Dabar daviau akuseriai ir daktarui po 100.Niekas butu nepasikeite jeigu ir nebuciau davus,bet jau tsakant tokios tradicijos ax.gif ir visai negaila.
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi @ 2006 10 20, 13:23)
aciu merginos uz patarimus 4u.gif man labai naudinga, matote as ir nesitarusi vaziuosiu gimdyti...koks gyd paklius toks... o kokie gyd ten dazniausiai pasitaiko kad dalyvauja gimdyme gal kartais zinote? Kaip supratau Tiskus, kokie dar g.gif

Dar kiek žinau, Jocius irgi gimdymuose dalyvauja, jei tuo metu budi 4u.gif
Atsakyti
Siaip kas budi tas ir dalyvauja gimdyme.Visi daktarai budi is eiles ir gali pakliuti pas bet kuri,ir Saliklis,ir Tarutiene,Morkunaite,Kriugla,Maciuleviciene ir tie kuriu nepaminejau.Jeigu pries gimdyma guli ligoninej tai pasirenki gydytoja pas ka nori,bet gimdyme dalyvauja tas kuris budi,o tavo daktare nebent is smalsumo gali ateiti paziureti taves,na p jei jinai budi tai gali ir pas ja pagimdyti,jeigu spesi,ziurint kiek laiko truks saremiai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(zivile72 @ 2006 10 20, 18:00)
Labutis.Pirma vaikeli zymiai ilgiau teko gimdyt,o va 2 ir 3 greitai.Va ir noriu pasakyt ,tarkis nesitarus,kaip jau bus taip.As tik pirma tariausi ir dar kazi ko i Kauna nusibeldus.Dabar daviau akuseriai ir daktarui po 100.Niekas butu nepasikeite jeigu ir nebuciau davus,bet jau tsakant tokios tradicijos  ax.gif ir visai negaila.

Labutis. aciuks.gif

QUOTE(meriva @ 2006 10 21, 18:37)
Dar kiek žinau, Jocius irgi gimdymuose dalyvauja, jei tuo metu budi  4u.gif

aciuks.gif

QUOTE(zivile76 @ 2006 10 22, 11:39)
Siaip kas budi tas ir dalyvauja gimdyme.Visi daktarai budi is eiles ir gali pakliuti pas bet kuri,ir Saliklis,ir Tarutiene,Morkunaite,Kriugla,Maciuleviciene ir tie kuriu nepaminejau.Jeigu pries gimdyma guli ligoninej tai pasirenki gydytoja pas ka nori,bet gimdyme dalyvauja tas kuris budi,o tavo daktare nebent is smalsumo gali ateiti paziureti taves,na p jei jinai budi tai gali ir pas ja pagimdyti,jeigu spesi,ziurint kiek laiko truks saremiai ir t.t.

aciuks.gif
Labai dekoju visoms uz "apsvietima" nes kadangi laukiu pirmagimio tai niekoo neismanau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgaval @ 2006 10 20, 15:46)
man teko guleti truputi ligonineje, taip pastebejau, kad Kriugla, Bielskeine-  schmoll.gif , Maciuleviciene- jai kas prie jos gimdysit tai ji labai megsta gerberas smile.gif as jai taip atsidekojau uz gera prieziura, ir paminejo kad jai pacios graziausios geles. daugiau nepamenu kas dar ten budi.
sekmes tau!

aciuks.gif labai ax.gif zinosiu 4u.gif
Atsakyti
Nera uz ka smile.gif ,as ir pirma gimdziau,man irgi butu ydomu,bet per nestuma spejau 4 kartus paguleti ligoninej,tai visko prisiklausiau ir "susipazinau" beveik su visais daktarais,na girdejau visokiu nuomoniu apie juos.
Atsakyti
aisku....na zinai kai pirma kart nestuke.gif tai isvis net nenutuoki kas kur kaip, tai kartais tokia baime apima doh.gif kartais nieko....labiausiai bijau kad nemokesiu leliuko priziureti kai gims g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi @ 2006 10 24, 12:43)
aisku....na zinai kai pirma kart  nestuke.gif  tai isvis net nenutuoki kas kur kaip, tai kartais tokia baime apima doh.gif kartais nieko....labiausiai bijau kad nemokesiu leliuko priziureti kai gims g.gif

Kai bus leliukas savaime viskas atsiras,nepergyvenk.Tau vistiek kazkas pades,mama,vyras.O as auginu viena,niekas nepadejo bet susitvarkau kazkaip thumbup.gif .Nu cia gal jau ne i tema truputi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi @ 2006 10 24, 12:43)
aisku....na zinai kai pirma kart  nestuke.gif  tai isvis net nenutuoki kas kur kaip, tai kartais tokia baime apima doh.gif kartais nieko....labiausiai bijau kad nemokesiu leliuko priziureti kai gims g.gif

Aš irgi bijojau, kad nesusitvarkysiu ax.gif Kartais būna tikrai sunku, svarbiausia pasiruošt tam, kad gali būt sunku, kad bus nemiegotų naktų (aš tam nebuvau nusiteikus, gal dėl to man dabar sunku).
Be to, jei kyla kokių klausimų, visada skambinu mūsų pediatrei, tai ji pataria kaip ką daryt mirksiukas.gif
Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
smile.gif parasysiu kaip buvo man.as gimdziau pries du metus spalio 20.dabar mes jau dideli thumbup.gif buvau tarusis su akusere,tai viskas super ir as tokios nuomones kad tikrai reikia tartis tada ramiai sau vaziuoji smile.gif patikekit man prasidejo saremiai as tik paskambinau jai ,ji sako dekis manatkes ir laukiu biggrin.gif .nuvaziavom durys jau atviros stovi tarpdury ir laukekaip malonu kaip pasitinka,palyginus kaip pirma kart gimdziau pries 8 metus tai skirtumas ldidelis thumbup.gif
Atsakyti
as norejau pasidalint savo patirtim apie viena GYD. nors jos as taip ir negaleciau pavadinti. Kalbu apie Bielskiene. paskutinias dienas gulejau ligonineje, del pernesiojimo, vakare prasidejo lyg ir saremiai, po apziuros ji nusprende kad man dar neleikas todel paeme ir suleido kazkokiu vaistu, paaiskinimas buvo tokis:suleisim vaistu, pasiilsesi ir tada darbuosimes. as kaip durna ir patikejau.po tokios dozes man dingo visi judesiai, visa nakti ir diena nieko nejutau. kai issireikalavau ir suzinojau kokius man vaistu susleido akys ant kaktos issoko. ji man parupino pacius stripriausius vaistus kuriuos skiria rimtiems nervininkams.
sia 'gyd' visa gyvenima tik minesiu blogu zodziu. visa laime, kad viskas baigesi gerai, kita nakti jau turejom maza, plika, be dandu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2006 10 25, 14:41)
as norejau pasidalint savo patirtim apie viena GYD. nors jos as taip ir negaleciau pavadinti. Kalbu apie Bielskiene. paskutinias dienas gulejau ligonineje, del pernesiojimo, vakare prasidejo lyg ir saremiai, po apziuros ji nusprende kad man dar neleikas todel paeme ir suleido kazkokiu vaistu, paaiskinimas buvo tokis:suleisim vaistu, pasiilsesi ir tada darbuosimes. as kaip durna ir patikejau.po tokios dozes man dingo visi judesiai, visa nakti ir diena nieko nejutau. kai issireikalavau ir suzinojau kokius man vaistu susleido akys ant kaktos issoko. ji man parupino pacius stripriausius vaistus kuriuos skiria rimtiems nervininkams.
sia 'gyd' visa gyvenima tik minesiu blogu zodziu. visa laime, kad viskas baigesi gerai, kita nakti jau turejom maza, plika, be dandu  smile.gif

Va man irgi tas paaiškinimas: suleisim vaistukų taui siaubą varo blink.gif ir čia ne tik gimdymuose, bet ir kiti daktarai.Buvo tokia situacija kai kvietėm greitają, tai kurmi irgi sako suleisiu vastukų, sakau kokių , ai čia sako nuo skausmo, tai koki tie nuo skausmo nu žinokit kokius 5 kartus turėjau pakartoti klausimą kol pasakė vaistų pavadinimą.Ką aš žinau ar čia taip turi būti mastau.gif
Atsakyti
Man tai para pries gimdyma prasidejo saremiai,nereguliarus,tai Maciuleviciene apziurejo(jau savaite gulejau ligoninej),irgi suleido vaistu,kaip sake nospa,na ir jau lauksiu nakti pasake,bet nesulauke g.gif ,atejo ryte patikrint.Dingo viskas irgi,bet niekas neapziurinejo,o vakare labai greitai palatoj nubego vandenukai nespejau ne daiktu susirinkti ir po beveik 2 valandu jau turejau leliuka.Pasikartosiu,labai nenorejau gimdyti pas Kriugla,bet teko ir labai patenkinta likau,is anksto nesitariau ir po gimdymo tik zodziais padekojau. thumbup.gif
Atsakyti