QUOTE(vilmal @ 2007 07 07, 13:15)
Dekui uz atsakyma
Del drabuziu tai gerai,maziau tasiu reiks veztis
Nuskausminimo noriu,nes vis dar prisimenu,kaip "smagu" buvo

O be to ir vel bijau
del mokescio-tai jau geriau susimokesiu,kad tik priziuretu
Del palatu-man tik svarbu,kad ramu ir svaru butu,o jei po viena gulet,tai is vis super
Tik pampersiuku leliukui nepamirskit.Nes va ju tikrai neduoda

.As dar mini lemute-sviestuveli atsiveziau,nes palatose tokios lemputes susuktos.....Galingumas

.Vaikas suniurzga ar suverkia-ijungi ta maxi "prozektoriu"tai galutinai issibudina.Net palom moterys tas lempas dengia Bet manau nelabai saugu tokie metodai.Na as ten patarima darbuotojom daviau-taupyt ir pirkt silpnesnes lemutes

-tai gal pasinaudos mano patarimu
Papildyta:
QUOTE(asteriksas @ 2007 07 06, 12:53)
Vis pasakojat apie gimdymus, o juk Alytuje ir cezarius daro. Man tikriausia bus planuotas cezaris, gal kas galit papasakoti kiek daugiau, nes truputį baugu kad mane operuos. Aš lankausi pas gydytoją Morkunaitę, sakė prieš tai dar guldys į ligoninę atlikti tyrimus ir t.t. o kokius tyrimus dar prieš tai atlieka? papasakokit kam darė ALytuje planinius cezarius.
Tyrimai butini para pries operacija:kraujo,slapimo.Juk svarbu ir kraujo kresumo rodikliai,hemoglobinas,kraujo grupe l.tiksi ,rezusas,leukocitu kiekis.Slapimo tyrimai taip pat ne paskutinej vietoj.Juk tyrimai
kintantis dalykas,o operacija-rimta tam priezastis,kad juos atlikt tiek patiems ginekologams, tiek anesteziologui.