Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

as tai labai likau patenkinta gimdymu alytuje, gyd. Tiskus, tik trumpam buvo pasirodes, nes turejo operacija, su viskuo puikiai susitvarke akusere thumbup.gif , su niekuo is anksto susitarusi nebuvau, bet likau patenkinta puikia akuseres ir kitu seseliu prieziura ir rupesciu schmoll.gif nesuprantu kaip kitoms akuseres buna grubios ir t.t. sprendziant is to ka man teko patirti viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
tarp kitko alytiskes norejau paklausi kas gimde 2007 sausio, vasario, ar kovo men. butu smagu susibendrauti drinks_cheers.gif 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(migla3 @ 2007 05 01, 16:51)
tarp kitko alytiskes norejau paklausi kas gimde 2007 sausio, vasario, ar kovo men. butu smagu susibendrauti drinks_cheers.gif  4u.gif  rolleyes.gif

Užsuk pas mus į Alytiškių temą ten rasi bendraamžių 4u.gif Čia plepa Alytaus supermamos
Atsakyti
XXXXXX, kai paskaiciau, apie tavo prieziura po gimdymo, tai pakraupau. As pati irgi antra kart prie Tarutienes gimdziau doh.gif Trecia diena po gimdymo as prasiausi, kad mane isleistu namo, nes dukryte buvo isvezta i Kauna, tai ir as skubejau pas ja. O Tarutiene nelabai norejo isleisti, bet irgi manes visai neapziurejo, tai koks jai skirtumas ar as toj ligoninej dar para buciau gulejus ar ne blink.gif Nu jei dar kada tektu gimdyt ir nuvaziavus rasciau Tarutiene, tai pabegciau is ligonines, vaziuociau kitur
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2007 05 01, 18:02)
XXXXXX, kai paskaiciau, apie tavo prieziura po gimdymo, tai pakraupau. As pati irgi antra kart prie Tarutienes gimdziau doh.gif  Trecia diena po gimdymo as prasiausi, kad mane isleistu namo, nes dukryte buvo isvezta i Kauna, tai ir as skubejau pas ja. O Tarutiene nelabai norejo isleisti, bet irgi manes visai neapziurejo, tai koks jai skirtumas ar as  toj ligoninej dar para buciau gulejus ar ne blink.gif  Nu jei dar kada tektu gimdyt ir nuvaziavus rasciau Tarutiene, tai pabegciau is ligonines, vaziuociau kitur

kiek zinau ji rupinasi tada,kai pinigu gauna,o seip tai jai nelabai rupi schmoll.gifO kodel i Kauna isveze? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XXXXXX: 01 gegužės 2007 - 18:38
QUOTE(XXXXXX @ 2007 05 01, 19:37)
kiek zinau ji rupinasi tada,kai pinigu gauna,o seip tai jai nelabai rupi schmoll.gifO kodel i Kauna isveze? blink.gif

Mes pinigu tik po viskam duodam. O i Kauna isveze, nes reanimuot reikejo verysad.gif buvo zaliu vandenu isgerus, ir duso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2007 05 02, 15:03)
Mes pinigu tik po viskam duodam. O i Kauna isveze, nes reanimuot reikejo verysad.gif buvo zaliu vandenu isgerus, ir duso verysad.gif

o Jezau.Bet dabar jau viskas gerai??Nu,zinai,taigi supranta,kaip tau i ta Kauna greiciau norejosi.Nu nervuoja mane tokios.Tuo labiau,kad sakyciau,tau kas nors blogai butu buve ir gydyt reikeje butu...
as tai pries tai duodu.Bet jai nieko nedaviau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XXXXXX: 02 gegužės 2007 - 14:42
QUOTE(Editule @ 2007 04 03, 14:42)
O gal kuri gimdet pas A.Kuneviciene?Kokia Jusu nuomone?  g.gif

labukas, tik iki pat gimdymo lankiausi pas ja. siaip ir gimdyti turejau prie jos, nes tokios atidzios gydytojos dar nepazystu. deja, man iskilo siokiu tokiu komplikaciju ir teko vezti i kauno klinikas. rezultatas toks, kad kaune vaikeli pernesiojau. kartais savame mieste specelistai daug geresni, o siuncia i klinikas unsure.gif su sios gyd atidumu, tikrai taip nebutu nutike. super zmogus thumbup.gif thumbup.gif super gydytoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ledas @ 2007 05 01, 16:02)
XXXXXX, kai paskaiciau, apie tavo prieziura po gimdymo, tai pakraupau. As pati irgi antra kart prie Tarutienes gimdziau doh.gif  Trecia diena po gimdymo as prasiausi, kad mane isleistu namo, nes dukryte buvo isvezta i Kauna, tai ir as skubejau pas ja. O Tarutiene nelabai norejo isleisti, bet irgi manes visai neapziurejo, tai koks jai skirtumas ar as  toj ligoninej dar para buciau gulejus ar ne blink.gif  Nu jei dar kada tektu gimdyt ir nuvaziavus rasciau Tarutiene, tai pabegciau is ligonines, vaziuociau kitur

o siaube, dar ji dirba??????? blink.gif blink.gif blink.gif , zinoma ne man spresti, bet moterytei butu laikas nuo darbu atsipusti. kiek teko girdeti, kad ginekologinese naujienose, ji zaloka babulyte. O mama prie jos gimde mano vyresneja seseri, kuriai dabar 36metai. Manyciau turetu susiprasti, kad visgi ne kaciukus apziurineja ir laikas atsipusti parke pries saulyte ir apie darba jau pamirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristedzuke @ 2007 05 04, 18:32)
o siaube, dar ji dirba??????? blink.gif  blink.gif  blink.gif , zinoma ne man spresti, bet moterytei butu laikas nuo darbu atsipusti. kiek teko girdeti, kad ginekologinese naujienose, ji zaloka babulyte. O  mama prie jos gimde mano vyresneja seseri, kuriai dabar 36metai. Manyciau turetu susiprasti, kad visgi ne kaciukus apziurineja ir laikas atsipusti parke pries saulyte ir apie darba jau pamirsti smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir as galvoju,kad laikas jai jau kur siltai ant peciaus sedet,o ne ligoninej dirbt schmoll.gif .Nu bent jau echoskopu tai nelabai gaudosi moteriske.Pas Salikli girdejau prase,kad pamokintu doh.gif
Atsakyti
quote=XXXXXX,2007 05 05, 06:22]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir as galvoju,kad laikas jai jau kur siltai ant peciaus sedet,o ne ligoninej dirbt schmoll.gif .Nu bent jau echoskopu tai nelabai gaudosi moteriske.Pas Salikli girdejau prase,kad pamokintu doh.gif
[/quote]
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sita vaizda, net savo akim maciau lotuliukas.gif Nuejom su gyd. Kuneviciene daryti echoskopo, o tuo metu gyd. Saliklis jai kazka aiskina kur ka spausti, kur ka ziureti. Nu, zodziu........
Atsakyti
Taip taip pritariu ir as,kad siai bobulytei jau seniai laikas i pensija iseiti.Ji mane ne karta echoskopu ziurejo ir visada kvietesi kad kuris gyd padetu,nes ji zalia,nieko nesupranta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske25: 07 gegužės 2007 - 08:06
QUOTE(XXXXXX @ 2007 05 02, 15:42)
o Jezau.Bet dabar jau viskas gerai??Nu,zinai,taigi supranta,kaip tau i ta Kauna greiciau norejosi.Nu nervuoja mane tokios.Tuo labiau,kad sakyciau,tau kas nors blogai butu buve ir gydyt reikeje butu...
as tai pries tai duodu.Bet jai nieko nedaviau schmoll.gif

Taip dabar viskas gerai 4u.gif
QUOTE(kristedzuke @ 2007 05 04, 18:32)

o siaube, dar ji dirba??????? blink.gif  blink.gif  blink.gif , zinoma ne man spresti, bet moterytei butu laikas nuo darbu atsipusti. kiek teko girdeti, kad ginekologinese naujienose, ji zaloka babulyte. O  mama prie jos gimde mano vyresneja seseri, kuriai dabar 36metai. Manyciau turetu susiprasti, kad visgi ne kaciukus apziurineja ir laikas atsipusti parke pries saulyte ir apie darba jau pamirsti smile.gif

drinks_cheers.gif 100%

QUOTE(XXXXXX @ 2007 05 05, 08:22)
ir as galvoju,kad laikas jai jau kur siltai ant peciaus sedet,o ne ligoninej dirbt schmoll.gif .Nu bent jau echoskopu tai nelabai gaudosi moteriske.Pas Salikli girdejau prase,kad pamokintu doh.gif

Nu as atsimenu pries 4metus kai atvaziavau pirmosios gimdyti, tai Bielskiene mane echoskopu tikrino, o Tarutiene isputus akis ziuri, lyg pirma karta matytu, ir nustebusi klausineja, tipo dar ir sitaip galima lotuliukas.gif nu bet jei po tiek metu dar ten nelabai gaudosi, tai patyliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2007 01 20, 21:12)
ZITA  TAI TIKRAI ANGELAS SARGAS ax.gif

thumbup.gif
Aš abi dukras pas ją gimdžiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(XXXXXX @ 2007 01 23, 10:44)
Nors pinigelius kaip matau visos megsta...

Ir nematau nieko keisto.Darbas sunkus, algos mažos.Negi jums duotų ir neimtumėt? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti