QUOTE(meriva @ 2006 04 09, 18:32)
Tikrai labai sunku apsispręst. Pačiai ne už ilgo gimdymas, bet niekaip nenusprendžiu, kur gimdyt. Daug kas rekomenduoja Jocių

Šiaip pati esu labai jautri skausmui...manau, kad galiu neiškęst tų skausmų ir norėt nuskausminimo. Pati norėčiau gimdyt Alytuj (kažkaip gal arčiau namų, tai lengviau

), bet kai pagalvoju apie visus skausmus (nežinau, kokie jie bus, nes man tai pirmas vaikelis), tai kažkaip galvoju, gal geriau į Kauną vžiuot. Žodžiu, esu pasimetus...o kaip jau ir laikas būtų apsispręst
QUOTE(pranciska @ 2006 04 09, 20:01)
Pati lankausi pas Jocių- labai esu juo patenkinta. Kartais pagalvoju, kad gerai būtų ir gimdyti su jo padėjimu, bet va- lyg ir norisi nejautros: gimdę su ja pažįstamos džiaugėsi. Reiks ir man turbūt Kaunan į žvalgytuves važiuot...O kada Tau,
meriva gimdyti? Beje ,junkis prie alytiškių.
Nu taip gimdymas sunkus darbas ir rimtas isbandymas

As pati irgi visai nepakeliu skausmo, kaip prisimenu pirma gimdyma tai is skausmo ir pati mirt galejau , bent jau man taip tada atrode

Antras gimdymas buvo irgi skausmingas, net pykino is skausmo, tik aciu Dievui ir gyd.Tiskui viskas vyko daug daug greiciau . Jau buvau susitarus gimdyt Kaune pas KMUK gimdyklos vadova Gyd. M.Kliučinską , bet paskutinę minutę nusprendžiau vykt i Alytų , bet nesigailiu , nors ir ivyko keletą komplikacijų ir vaikeliui ir man , bet nesu garantuota, kad to nebūtų įvyke Kaune. Todel jus nuspreskit pacios kaip jusu vidus jaucia taip ir darykit Galiu duot mineto gydytojo koordinates. Bent jau tau
Pranciska tikrai rekomenduociau gimdyt KMUK ten salygos ir aplinka

Man jei dar kada tektu gimdyt tai tik KMUK, ir ne tik del gydytoju profesionalumo, bet del komforto gimdyklose