Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

QUOTE(meriva @ 2006 04 09, 19:32)
Tikrai labai sunku apsispręst. Pačiai ne už ilgo gimdymas, bet niekaip nenusprendžiu, kur gimdyt. Daug kas rekomenduoja Jocių g.gif Šiaip pati esu labai jautri skausmui...manau, kad galiu neiškęst tų skausmų ir norėt nuskausminimo. Pati norėčiau gimdyt Alytuj (kažkaip gal arčiau namų, tai lengviau  g.gif ), bet kai pagalvoju apie visus skausmus (nežinau, kokie jie bus, nes man tai pirmas vaikelis), tai kažkaip galvoju, gal geriau į Kauną vžiuot. Žodžiu, esu pasimetus...o kaip jau ir laikas būtų apsispręst doh.gif

Pati lankausi pas Jocių- labai esu juo patenkinta. Kartais pagalvoju, kad gerai būtų ir gimdyti su jo padėjimu, bet va- lyg ir norisi nejautros: gimdę su ja pažįstamos džiaugėsi. Reiks ir man turbūt Kaunan į žvalgytuves važiuot...O kada Tau, meriva gimdyti? Beje ,junkis prie alytiškių. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(meriva @ 2006 04 09, 18:32)
Tikrai labai sunku apsispręst. Pačiai ne už ilgo gimdymas, bet niekaip nenusprendžiu, kur gimdyt. Daug kas rekomenduoja Jocių g.gif Šiaip pati esu labai jautri skausmui...manau, kad galiu neiškęst tų skausmų ir norėt nuskausminimo. Pati norėčiau gimdyt Alytuj (kažkaip gal arčiau namų, tai lengviau  g.gif ), bet kai pagalvoju apie visus skausmus (nežinau, kokie jie bus, nes man tai pirmas vaikelis), tai kažkaip galvoju, gal geriau į Kauną vžiuot. Žodžiu, esu pasimetus...o kaip jau ir laikas būtų apsispręst doh.gif

QUOTE(pranciska @ 2006 04 09, 20:01)
Pati lankausi pas Jocių- labai esu juo patenkinta. Kartais pagalvoju, kad gerai būtų ir gimdyti su jo padėjimu, bet va- lyg ir norisi nejautros: gimdę su ja pažįstamos džiaugėsi. Reiks ir man turbūt Kaunan į žvalgytuves važiuot...O kada Tau, meriva gimdyti? Beje ,junkis prie alytiškių. drinks_cheers.gif

Nu taip gimdymas sunkus darbas ir rimtas isbandymas blink.gif As pati irgi visai nepakeliu skausmo, kaip prisimenu pirma gimdyma tai is skausmo ir pati mirt galejau , bent jau man taip tada atrode lotuliukas.gif Antras gimdymas buvo irgi skausmingas, net pykino is skausmo, tik aciu Dievui ir gyd.Tiskui viskas vyko daug daug greiciau . Jau buvau susitarus gimdyt Kaune pas KMUK gimdyklos vadova Gyd. M.Kliučinską , bet paskutinę minutę nusprendžiau vykt i Alytų , bet nesigailiu , nors ir ivyko keletą komplikacijų ir vaikeliui ir man , bet nesu garantuota, kad to nebūtų įvyke Kaune. Todel jus nuspreskit pacios kaip jusu vidus jaucia taip ir darykit Galiu duot mineto gydytojo koordinates. Bent jau tau Pranciska tikrai rekomenduociau gimdyt KMUK ten salygos ir aplinka thumbup.gif Man jei dar kada tektu gimdyt tai tik KMUK, ir ne tik del gydytoju profesionalumo, bet del komforto gimdyklose user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sama: 10 balandžio 2006 - 08:31
QUOTE(sama @ 2006 04 10, 09:18)
Galiu duot mineto gydytojo koordinates. Bent jau tau Pranciska tikrai rekomenduociau gimdyt KMUK ten salygos ir aplinka  thumbup.gif Man  jei dar kada tektu gimdyt tai tik KMUK, ir ne tik  del gydytoju profesionalumo, bet del komforto gimdyklose [img]

Labai labai ačiū, Sama , kad rūpiniesi mumis, nėštukėmis.Gimdyklos nuotraukos tikrai imponuoja, bet kaip ten su pogimdyvinėm palatom. Dar pernai jos nebuvo suremontuotos, ir mamos būdavo po 3-4. O dėl minėto gydytojo koordinačių, mielai pasinaudosiu tavo pasiūlymu.
Atsakyti
QUOTE(pranciska @ 2006 04 09, 22:01)

Man gimdymo data gegužės 25d. Šį savaitgalį taip skaudėjo pilvą (kaip prieš mm) ir dubenį, kad galvojau, jau tikrai viskas įvyks anksčiau. Bet šiandien lyg ir nieko jaučiuosi. Galvoju, gal kokie paruošiamieji sąrėmiai buvo.
Aš tai žiauriai bijau gimdymo dėl to ir galvoju, kad gal reiktų vykt į Kauną. Niekaip nenusprendžiu, ką daryt. Bet jei į Kauną, tai tik dėl epidūrio...nes manau, kad kelias dienas kaip nors ir be konforto palatose apseičiau...be to, čia Alytuj visi artimieji. O gal būtų įmanoma sužinot, pas ką nuvažiavus tam Kaune kreiptis. Kažkaip pas mane visos pažįstamos gimdė Alytuje, tai nelabai turiu pas ką pasikonsultuot dėl Kauno.

Papildyta:
Beja, Sama, gal galėtum ir man į duoti to gydytojo koordinates. Norėčiau gimdyt Alytuj, bet kažkaip širdis linksta link Kauno...bijau, kad be nuskausminimo man sunkiai su tuo gimdybu g.gif
Papildyta:
Dar norėjau pasiteiraut, jei prasidėjus sąrėmiams tiesiai važiuot į Kauną (su nieko prieš tai nesitarus), nu negi nepriimtų? Nelabai tame turiu patirties dėl to ir kyla visokių kvailų klausimų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meriva @ 2006 04 10, 20:59)
Papildyta:
Dar norėjau pasiteiraut, jei prasidėjus sąrėmiams tiesiai važiuot į Kauną (su nieko prieš tai nesitarus), nu negi nepriimtų? Nelabai tame turiu patirties dėl to ir kyla visokių kvailų klausimų blush2.gif

Aš gimdžiau Kaune ir nebuvau su niekuo susitarus.Priežiūra thumbup.gif O gimdyvę priima, bet kurioje ligoninėje, bet kuriame mieste. Priimtų Kaune tikrai, tik svarbiausia , kad spėtum nuvažiuoti .
Atsakyti
QUOTE(meriva @ 2006 04 10, 20:59)
Bet jei į Kauną, tai tik dėl epidūrio...nes manau, kad kelias dienas kaip nors ir be konforto palatose apseičiau...be to, čia Alytuj visi artimieji.

Matai, ir tam Kaune gali rinktis: epidūrą ten bent trys gimdymo namai daro. Todėl aš vis svyruoju tarp KMUK ir "Mažylio"..Taip, Alytuj- artimieji, bet be jų tai tikrai kelias dienas galima prakentėti...
Aišku, kad priimtų ir nesitarus, bet tada jau kaip pas pą pakliūsi..O nuvažiuot į Kauną tai tikrai suspėsi- tau dar tikriausiai pirmas gimdymas, o jis dažniausiai trunka ilgiau..
Atsakyti
QUOTE(alvija @ 2006 01 22, 14:51)
Zinoma priiimsim, buvom net paieska tavo paskelbe biggrin.gif forume ax.gif

Labai labai visu laukiam ir naujokiu ir senokiu pasimetusiu biggrin.gif  wub.gif

SVEIKOS ESAMOS IR BUSIMOS MAMYTES LABAI NORIU SU JUMIS BENDRAUTI AR PRIIMSIT I SAVO RATELI,BEJA MAN GIMDYTI TERMINAS JAU PO SAVAITES BALANDZIO 23D.
SU PAGARBA MILETA
Atsakyti
MILETA Uzsuk pas mus i skyreli Kaimynai, ten Alytaus mamos plepa ax.gif Alytaus pleputes cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sama: 16 balandžio 2006 - 18:26
Pranciska skaitau kad labai domiesi epidurine nejautra.
Is tikruju tau Jocium butu geriausia pasikalbeti, nes as kaip gimdziau jis man nerekomendavo.Argumenatai buvo tokie:sveikiausia tiek vaikui tiek mamai kai viskas buna naturaliai.O del gyd. Jociaus tai galiu pasakyti kad yra DAKTARAS is didziosios raides.As abu vaikas pas ji gimdziau ir viskas buvo ciki, tongue.gif
Atsakyti
Sveikos Alytiskes, as irgi busima nestuke.gif mama is Alytaus dar neapsisprendusi kur gimdyti:Alytuje ar Kaune? Biski bijau Alytuje laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pana @ 2006 05 15, 14:00)
Sveikos Alytiskes, as irgi busima nestuke.gif  mama is Alytaus dar neapsisprendusi kur gimdyti:Alytuje ar Kaune? Biski bijau Alytuje  laugh.gif

Na ir ko cia bijoti g.gif Alytuje tokie patys daktarai kaip ir Kaune ir Vilniuje....o dar net geresni...truputi kitaip ziuri i zmogu (na aisku yra ir isimciu)....
Atsakyti
QUOTE(pana @ 2006 05 15, 14:00)
Sveikos Alytiskes, as irgi busima nestuke.gif  mama is Alytaus dar neapsisprendusi kur gimdyti:Alytuje ar Kaune? Biski bijau Alytuje  laugh.gif

Vienintelis dalykas del kurio galima bijoti gimdyti Alytuje tai tas kad cia nedaro Epidurinio nuskausminimo, o siaip ir suleidzia nuskausminamus jei reikia i raumeni ir akuseres thumbup.gif ir daktarai priziuri.
O pasikaičius gimdymo istorijų Vilniui ar Kaune kur tipo auksčiausio lygio daktarai ir dar su jais mamos būna susitarę blink.gif tai kartais žinok plaukai ne tik an galvos pasišiaušia.
Taip kad visur visko pasitaiko..................... 4u.gif
Atsakyti