Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

QUOTE(vilmi @ 2006 06 21, 15:20)
sveikutes, na ir isgasdinot del Kivarienes, as pas ja butent dabar lankausi.. Siaip atrodo viskas gerai tik labai jau nekalbi.. ir echoskopija tik 2 kartus dare ir tai nieko nepaaiskino blink.gif , ruosiuosiu gimdyti pas Morkunaite, pas ja gimdziau ir pirmaja savo dukryte 4u.gif , gal kas zinot kiek dabar kainuoja gydytojas iskviestas gimdymui, aisku is anksto susitarus doh.gif

Bent pries kelis metus buvo nuo 600 iki 800Lt(cezaris bent jau).
Niekur, Vilmi,nesidesi,kazkas turi tvarkyt tavo oficialius nestumo popierius.Po mano nesekmingos patirties,is tu paciu ginekologu isgirdau iseiti:bent laikinai persirasyti i tam tikra poliklinika.Pvz.Morkunaite dirba putinuose(kur kazkada buvo Laputes batu parduotuve),atrodo vadinasi dabar Ratio klinika.Jeigu nera dar didelis Tavo nestumas tai daryti apsimoka.Kita iseitis :rasti kontakta pas norima gydytoja per konsultacini ginekologini kabineta.tvarkyk oficialius popierius ten kur esi,o esant nuojautai,patikslinimui ar nerimui sauk i kosult. kabineta.Dar geriau tureti patikimo gyd.mobilu telefona.Taciau as likciau prie to pirmojo mano mineto varianto-persirasyti ,kad ir laikinai.Sekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaila: 21 birželio 2006 - 19:41
Abu kartus gimdžiau Alytuje. Kadangi pirmas vaikas gimė anksčiau laiko (36 savaičių), susitarti nesuspėjau. Gimdžiau pas tą, kas budėjo. Pinigus sukišau be reikalo gydytojai, nes tuo pačiu metu gimdė dar dvi, ir vienos iš jų vaikutis ėjo užpakaliuku. Taigi, prie manęs buvo tik akušerė. Po tokios pamokos nusprendžiau antrą vaikelį gimdyti susitarusi su akušere. Deja, mano akušerė išvyko atostogauti. Iš anksto buvau susitarusi su anesteziologu (rusiška pavardė - nepamenu) dėl epidurinio nuskausminimo. Bet neprireikė, kadangi gimdymas buvo žaibiškas (2 val. po vandenų nubėgimo). Taigi, pastovėjo prie durų ir buvo atgal išvežtas (veiksmas vyko naktį).
Prieš antrą gimdymą man net minties nebuvo tartis su gydytoju. Tą patį galiu ir dabar patvirtinti.
O draugė prieš savaitę pagimdė Kaune Mažylio gimdymo namuose. Kadangi gydytoja turėjo po 4 dienų išeiti atostogauti, tai kai nuvažiavo pasitikrinti, buvo suskatinta ir išgimdyta (terminas dar nebuvo suėjęs gimdyti ir kažkokių patologijų nebuvo). Va čia tai jau sadizmas.
Kita draugė prieš 3 metus gimdė KMUK, tai susimokėjo 1300 Lt už visas paslaugas. Bet pagimdyti vis tiek pati turėjo.
Atsakyti
4u.gif Kur dirba gyd. Maciuleviciene?Privaciam kabinete ar nea? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi @ 2006 06 22, 19:14)
4u.gif Kur dirba gyd. Maciuleviciene?Privaciam kabinete ar nea? blush2.gif  ax.gif

Kiek zinau ginek.-konsultaciniam kabinete ligonineje treciadieniais.
Atsakyti
mm, tai cia privaciai?reikia jai moketi kas karta taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasimetusi @ 2006 06 22, 20:37)
mm, tai cia privaciai?reikia jai moketi kas karta taip? 4u.gif

Jeigu neturi siuntimo iš savo šeimos gydytojo, tuomet pirmą kartą (!) oficialiai registruojantis reikės sumokėti berods 28 LT.Kitus kartus mokėti nereikia. O duosi ką ar neduosi atsidėkodama- tik tavo reikalas mirksiukas.gif ...Žinoma, reikia tartis su pačia gydytoja, kad ji prižiūrėtų tave nėštumo metu, o čia jau gal kokia dovanėlė nepamaišytų mirksiukas.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pranciska: 23 birželio 2006 - 15:16
aciu uz patarimus ax.gif labai esu jums dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as irgi naujoke, bet nusprendziau prisijungti prei jusu. Man jau 38 savaite nestuke.gif , ir dar irgi neapsisprendziau kur gimdyti. Norejau paklausti, ar negirdejot nieko apie Alytaus ligonineje "gyvenanchias" bacilas verysad.gif . nes man teko girdeti kad daug naujagimiu uzsikrechia viduriavimu, tik nezinau kaip ten vadinasi ta bacila.
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2006 06 25, 22:39)
Sveikutes,
as irgi naujoke, bet nusprendziau prisijungti prei jusu. Man jau 38 savaite nestuke.gif , ir dar irgi neapsisprendziau kur gimdyti. Norejau paklausti, ar negirdejot nieko apie Alytaus ligonineje "gyvenanchias" bacilas  verysad.gif  . nes man teko girdeti kad daug naujagimiu uzsikrechia viduriavimu, tik nezinau kaip ten vadinasi ta bacila.

Stafilokokas ta bacila man atrodo gali užsikrėsti kiekvienoj ligoninėj vieni naujagimei viduriuoja kitiem užpuliuoja akytė trečius nuo jos išbere o kiti visiskai neužsikrečia 4u.gif siaip tai kai kuriuoise miestuose netgi nesciaja kai jau gimdymo terminas buna netoli tiria ar jos organizme nėra tu stfilokokinių bakteriju, nes naujagimis gali uzsikresti netgi nuo mamos
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 06 26, 22:53)
Stafilokokas ta bacila man atrodo gali užsikrėsti kiekvienoj ligoninėj vieni naujagimei viduriuoja kitiem užpuliuoja akytė trečius nuo jos išbere o kiti visiskai neužsikrečia  4u.gif siaip tai kai kuriuoise miestuose netgi nesciaja kai jau gimdymo terminas buna netoli tiria ar jos organizme nėra tu stfilokokinių bakteriju, nes naujagimis gali uzsikresti netgi nuo mamos

Kaune KMUK jau geri metai praktikuojamas tas tyrimas, kuomet nestuke.gif mamai 36-37 savaitės. Greit važiuosiu ir aš mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pranciska: 27 birželio 2006 - 10:01
QUOTE(pranciska @ 2006 06 27, 11:00)
Kaune KMUK jau geri metai praktikuojamas tas tyrimas, kuomet  nestuke.gif mamai 36-37 savaitės. Greit važiuosiu ir aš  mirksiukas.gif .

Tas tyrimas atliekamas ir ALYTUJ
Atsakyti
jojo, cia tas stafilokokas doh.gif
bet tai o nejaugi reikejo man pachiai prasyti kad ta tyrima atliktu?? sian kaip tik buvau pas savo gydytoja, bet ji net neuzimine apie tai. ir dabar jau ateisiu pas ja,pries pat gimdymo termina,po 2 savaiciu. Tai dabar gaunasi taip,kad likau neistirta??? blink.gif ir jau nebeusiu tiriama? o tai manot cia labai blogai? nes viean drauge is vilniaus mane prigasdino,kad mol butinai reikia.. bet kad dabar jau per velu gaunasi...
Atsakyti