Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

Dėl B grupės streptokokų tyrimų nestuke.gif siūlau pasiskaityti čia ir būtinai pagalvokit dėl jo g.gif ...Man pasidarė tikrai neramu, nes , kaip rašo, juo apsikrėtę yra 30-40 gimdyvių doh.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pranciska: 03 liepos 2006 - 20:09
Sveikutės mamytės
Nustebau, kad galvojat apie gimdymą kitame mieste. Alytaus gimdymo skyriuje personalas toks kaip ir kitur. Na nebent turite didelių bėdų. Jei norite, galite pasirinkti gydytoją, pas kurį gimdysite ir viskas bus ok. Kai gimdžiau dukrą (beje, gimdymas buvo labai komplikuotas), buvau nustebinta personalo supratingumu, nuoširdumu, atmosfera buvo super. Tad nebijokite ir mažiau klausykite paskalų. Sėkmės.
Atsakyti
Kiekvienos teisė rinktis mirksiukas.gif
Aš gimdžiau Kaune ir jei vėl gimdysiu tai vaziuosiu vėl ten pat mirksiukas.gif
Ir ne dėl kolektyvo.. o tiesiog vien del naujesnių tecnologijų.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Elva @ 2006 07 09, 14:20)
Sveikutės mamytės
Nustebau, kad galvojat apie gimdymą kitame mieste. Alytaus gimdymo skyriuje personalas toks kaip ir kitur. Na nebent turite didelių bėdų. Jei norite, galite pasirinkti gydytoją, pas kurį gimdysite ir viskas bus ok. Kai gimdžiau dukrą (beje, gimdymas buvo labai komplikuotas), buvau nustebinta personalo supratingumu, nuoširdumu, atmosfera buvo super. Tad nebijokite ir mažiau klausykite paskalų. Sėkmės.

nu zinai mane kai su greituke isveze is namu su saremiais,tai priemime galvojau daktarei galva nusuksiu bash.gif neatsimenu jos pavardes bet pamacius kad man jau gimda prasiverus 3cm ir zali vandenys sumane juos nuleist ir tik tada i kauna isvezti schmoll.gif tai nezinia kokiom jegom reikia dekot kad jai dar dasilo paskambint skyriaus vadovui,tai jis liepe kuo skubiau mane i kauna vezti.Jei ne jis manau mano lialka jau anam pasuly su angelais butu kalbejus....
Ir va tau kad nori profesionalumas blush2.gif uz tokius "profesionalus"
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2006 07 15, 14:25)
nu zinai mane kai su greituke isveze is namu su saremiais,tai priemime galvojau daktarei galva nusuksiu bash.gif neatsimenu jos pavardes bet pamacius kad man jau gimda prasiverus 3cm ir zali vandenys sumane juos nuleist ir tik tada i kauna isvezti schmoll.gif tai nezinia kokiom jegom reikia dekot kad jai dar dasilo paskambint skyriaus vadovui,tai jis liepe kuo skubiau mane i kauna vezti.Jei ne jis manau mano lialka jau anam pasuly su angelais butu kalbejus....
Ir va tau kad nori profesionalumas blush2.gif uz tokius "profesionalus"

steela, o tai del ko tau vandenys tei pazaliavo?? g.gif blink.gif
*****, baisoka kai paklausai, kad taip neatskaingai elgiasi... blink.gif
nes man jau terminas paskirtas praejo, o manes is vidaus dar niekas neapziurejo,tik tonusus klause. o kaklelio dar neziurejo. o jei ir pas mane pazaliuos? g.gif
Atsakyti
ir del ko tave ish namu greituke isveze, ar tokie stiprus saremiai iskart prasidjeo??? papasakok placiau viska, nes man labai rupi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2006 07 16, 13:23)
ir del ko tave ish namu greituke isveze, ar tokie stiprus saremiai iskart prasidjeo??? papasakok placiau viska, nes man labai rupi  blink.gif

na taip jau buvo kad man tik pramerkus akis prasidejo reguliarus skausmas kas 3-5 minutes
kelias valandas dar kentejau o paskui kai pasirode truputi kraujingu isskyru tai ir iskviete greitaja
o vandenys zali tikrai nez nuo ko pasidare nors dukra gime nepernesiota ir dar biski anksciau laiko 39 savaite
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2006 07 16, 14:33)
na taip jau buvo kad man tik pramerkus akis prasidejo reguliarus skausmas kas 3-5 minutes
kelias valandas dar kentejau o paskui kai pasirode truputi kraujingu isskyru tai ir iskviete greitaja
o vandenys zali tikrai nez nuo ko pasidare nors dukra gime nepernesiota ir dar biski anksciau laiko 39 savaite

O matai kaip buna.. g.gif
man jau 40 savaiciu, ir va 2 dienos, o as jau dedu i kelnes, nes labai nenoriu kad jei pernesiosiu,kad skatintu... o priedo anytai, pirmas vaikas gime negyvas, tai galvojau,gal cia paveldima... jau dabar visko prisigalvoju sad.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2006 07 16, 14:42)
O matai kaip buna..  g.gif 
man jau 40 savaiciu, ir va 2 dienos, o as jau dedu i kelnes, nes labai nenoriu kad jei pernesiosiu,kad skatintu... o priedo anytai, pirmas vaikas gime negyvas, tai galvojau,gal cia paveldima... jau dabar visko prisigalvoju sad.gif  blink.gif

Nepergyvenk as pagimdziau 41 sav ir 2 dienos buvo ir jokiu zaliu vandenu ir vaikutis nepernesiotas tiesiog blogas terminas paskaiciuotasir ne del gydytojos kaltes nes buna visokiu stebuklu pvz pagal mano gimdymo data as pastojau ta diena kai turejo prasidet mns, buna kad kitos net per mns pastoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sama @ 2006 07 16, 18:11)
Nepergyvenk as pagimdziau 41 sav ir 2 dienos buvo ir jokiu zaliu vandenu ir vaikutis nepernesiotas tiesiog blogas terminas paskaiciuotasir ne del gydytojos kaltes  nes buna visokiu stebuklu pvz pagal mano gimdymo data as pastojau ta diena kai turejo prasidet mns,  buna kad kitos net per mns pastoja  doh.gif

Niu taip..zinau, kad tos tikslios datos nustatyti nelabai imanoma,nebent tik viena karta per ta menesi mylejaisi wub.gif blush2.gif ir aplamai, gal tik 5 % moteru pagimdo nustatyta data. Bet tas begalinis noras KAD VISKAS BUTU GERAI, jau net i paranoja veda ko gero.. unsure.gif
Sama, o tu gimdei cia alytuij??
Atsakyti
Žinoma, kiekvienos teisė rinktis kur gimdyt. Aš iš savo patirties (gimdžiau prieš 2 mėn) galiu pasakyt, kad esu labai laiminga, kad niekur nevažiavau (o buvo minčių važiuot į Kauną) ir gimdžiau Alytuj. Tiek gimdykloj, tiek naujagimių skyriuj personalas super thumbup.gif Mano gimdymas buvo komplikuotas, tačiau viskas praėjo sklandžiai. Tikrai nesigailiu ir kitą kartą gimdyčiau Alytuje. O nesusipratimų pasitaiko visur ir Kaune, ir kituose miestuose.
Atsakyti
QUOTE(meriva @ 2006 07 17, 11:09)
Žinoma, kiekvienos teisė rinktis kur gimdyt. Aš iš savo patirties (gimdžiau prieš 2 mėn) galiu pasakyt, kad esu labai laiminga, kad niekur nevažiavau (o buvo minčių važiuot į Kauną) ir gimdžiau Alytuj. Tiek gimdykloj, tiek naujagimių skyriuj personalas super thumbup.gif Mano gimdymas buvo komplikuotas, tačiau viskas praėjo sklandžiai. Tikrai nesigailiu ir kitą kartą gimdyčiau Alytuje. O nesusipratimų pasitaiko visur ir Kaune, ir kituose miestuose.

meriva, o kokios tau komplikacijos buvo? nes man irgi yra siokiu tokiu... papaskok placiau g.gif
Atsakyti