Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas (tęsinys)

AusraR tai vyras dra nezino bigsmile.gif o gal kaip tik labai apsidziaugs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 07 26, 17:56)
AusraR tai vyras dra nezino  bigsmile.gif  o gal kaip tik labai apsidziaugs  wub.gif

nezino smile.gif jauciuosi kaip kokia prisidirbus paaugle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 07 26, 17:00)
nezino smile.gif jauciuosi kaip kokia prisidirbus paaugle smile.gif

Bet lyg esi rasiusi, kad planuojat mergyte? Ar as klystu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos Saunuoles, Ismintingos, Palaimintos!
Kaip smagu apie jus skaityti! Vienu kasniu prarijau 18 temutes puslapiu.
Didziuliai sveikinimai nestuke.gif nestuke.gif 4u.gif 4u.gif
Maniskiai dar labai "jauni", lyginant su kitais, bet irgi maitinsimes "iki armijos".
Ieskau patarimo, nes "sugedo" mano (.)(.) Jau gal savaite kaip speneliai raudoni, lyg roziu ziedai, vienas sutrukes iki kraujo. Kol isizinda, reikia pakenteti. Ne beda, galiu kenteti, bet zinau, kad galima ir nekenteti biggrin.gif
Nuo pat gimimo nei karto speneliai nebuvo nei itruke, nei jautrus, tai kas cia jiems dabar??? Plaunu ramuneliu arbata, darau oro vonias, tepalais netepu, nes netikiu ju nekenksmingumu.
O bernuzeliai zinda nakti kokius 3-4 kartus, diena apie 4-5.
Vaiku gydytojai net neskambinsiu, nes metu pasirodymo proga pasisaipe, kad dar maitinu doh.gif

Atsakyti
bim-bam, isvaziuoju i Nepala

su sita: http://golgofa_org/ misija, pirmam puslapyje mes smile.gif

cia kita, slaptoji mano puse wink.gif

Ausra, vis gi parasyk kas patare nutraukti zindyma g.gif

As taip pat si karta vyrui pasakiau tik po dveju savaiciu, tevams - daugiau negu po 2 menesiu. Pradzioje stipriai pergyvenau, bet viskas issprende i gera, dabar jau galiu dziaugtis nestuke.gif

As taip pat nevemiau. Pykinimo metu man padedavo atsipalaidavimas, pavalgymas laiku - is kart pradedavo pykinti kai nors truputi norejau valgyt arba kai susierzindavau, supykdavau. Turejau visa laika kazko smulkaus pagriauzti - pvz studento maista, kazinaku smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Juknele @ 2010 07 26, 17:15)
Sveikos Saunuoles, Ismintingos, Palaimintos!
Kaip smagu apie jus skaityti! Vienu kasniu prarijau 18 temutes puslapiu.
Didziuliai sveikinimai  nestuke.gif  nestuke.gif  4u.gif  4u.gif
Maniskiai dar labai "jauni", lyginant su kitais, bet irgi maitinsimes "iki armijos".
Ieskau patarimo, nes "sugedo" mano (.)(.) Jau gal savaite kaip speneliai raudoni, lyg roziu ziedai, vienas sutrukes iki kraujo. Kol isizinda, reikia pakenteti. Ne beda, galiu kenteti, bet zinau, kad galima ir nekenteti  biggrin.gif
Nuo pat gimimo nei karto speneliai nebuvo nei itruke, nei jautrus, tai kas cia jiems dabar??? Plaunu ramuneliu arbata, darau oro vonias, tepalais netepu, nes netikiu ju nekenksmingumu.
Vaiku gydytojai net neskambinsiu, nes metu pasirodymo proga pasisaipe, kad dar maitinu  doh.gif

pasek, gal pradejo kitaip zysti, netaip apziuoti? Galejo nuslenkti truputi zemyn, paauge vaikai taip pat panasiai daro kaip kai kurie kudikiai smile.gif
paziurek video - kai gerai apziuoja, spenelis "trina" minksta gomuri, kuris yra burnytes gale, o kai apzioja truputi maziau - tada kieta - skauda, gali itrukti.
http://www.youtube.c...h?v=Zln0LTkejIs
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2010 07 26, 18:15)
Ieskau patarimo, nes "sugedo" mano (.)(.) Jau gal savaite kaip speneliai raudoni, lyg roziu ziedai, vienas sutrukes iki kraujo. Kol isizinda, reikia pakenteti. Ne beda, galiu kenteti, bet zinau, kad galima ir nekenteti  biggrin.gif
Vaiku gydytojai net neskambinsiu, nes metu pasirodymo proga pasisaipe, kad dar maitinu  doh.gif

gal pienligė?Pabandyk su sodos tirpalu paplaut mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, mamytes, uz operatyvuma!!!!!!!
QUOTE(Natuke @ 2010 07 26, 18:26)
bim-bam, isvaziuoju i Nepala
1. su sita: http://golgofa_org/ misija, pirmam puslapyje mes smile.gif

2. pasek, gal pradejo kitaip zysti, netaip apziuoti? Galejo nuslenkti truputi zemyn, paauge vaikai taip pat panasiai daro kaip kai kurie kudikiai smile.gif
paziurek video - kai gerai apziuoja, spenelis "trina" minksta gomuri, kuris yra burnytes gale, o kai apzioja truputi maziau - tada kieta - skauda, gali itrukti.
http://www.youtube.c...h?v=Zln0LTkejIs

1. Oho, kokie jus misionieriai thumbup.gif O tu, be to kad savo vaikucio sulauksi, dar ir vaiku namus atidarysi!!! Nu man truksta zodziu, saunuoliai! Ir as taip noreciau blush2.gif
2. Jo, jie pradejo isdykauti zisdami: ir dubce iskele pasiubuoja, ir "pakalba, paburbuliuoja", ir pirsciukais patampo...

QUOTE(žydrynė @ 2010 07 26, 18:37)
gal pienligė?Pabandyk su sodos tirpalu paplaut mirksiukas.gif

Va, gali buti. Pastebejau, kad tas raudonumas suintensyveja is karto po kontakto su ju burnytemis. Bet baltu apnasu nera nei pas juos, nei pas mane. Bet sodos tirpaliukas tikrai nepakenks. Begu, gelbesiuos juo.
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2010 07 26, 19:28)
Va, gali buti. Pastebejau, kad tas raudonumas suintensyveja is karto po kontakto su ju burnytemis. Bet baltu apnasu nera nei pas juos, nei pas mane. Bet sodos tirpaliukas tikrai nepakenks. Begu, gelbesiuos juo.

Baltų apnašų dažniausiai ir nebūna,tas raudonumas yra vienas iš simptomų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 07 26, 18:11)
Bet lyg esi rasiusi, kad planuojat mergyte? Ar as klystu  blush2.gif

yra skirtumas tarp MES planuojam ir AS planuoju smile.gif as visad sakiau kad noreciau....
Papildyta:
QUOTE(Juknele @ 2010 07 26, 18:15)

oi kaip smagu matyti dar viena ilgai maitinancia dvynuku mamyte thumbup.gif nes jau jauciausi kazkokia asociali smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2010 07 26, 18:26)

Ausra, vis gi parasyk kas patare nutraukti zindyma g.gif

As taip pat si karta vyrui pasakiau tik po dveju savaiciu, tevams - daugiau negu po 2 menesiu. Pradzioje stipriai pergyvenau, bet viskas issprende i gera, dabar jau galiu dziaugtis  nestuke.gif

As taip pat nevemiau. Pykinimo metu man padedavo atsipalaidavimas, pavalgymas laiku - is kart pradedavo pykinti kai nors truputi norejau valgyt arba kai susierzindavau, supykdavau. Turejau visa laika kazko smulkaus pagriauzti - pvz studento maista, kazinaku smile.gif
Papildyta:

vistik gaila kad isvaziuojat....bet internetas tikiuosi ten yra ir mus aplankysi smile.gif
parasysiu i az del zindymo konsultantes.
o del to pykinimo...manes nepykina tik kol valgau. Bet negaliu gi as visada valgyti doh.gif uzkandziu turiu irgi visokiu. Pastebejau kad siektiek padeda gazuotas mineralinis vanduo, bet stengiuosi nepiktnaudziauti, bo tie burbuliukai ne i gera. Bandysiu imbiera dar, nors man jis niekad nepatiko....
Atsakyti
Natuke, jus ypatingi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 26 liepos 2010 - 19:49
labas 4u.gif

QUOTE(žydrynė @ 2010 07 26, 19:35)
Baltų apnašų dažniausiai ir nebūna,tas raudonumas yra vienas iš simptomų mirksiukas.gif

o nuo ko ta pienligė atsiranda?

vis save pateisinu, kad miegam su dukra kartu, žindymu. neva, kai baigsiu, viskas bus normalu. dar vakare paguldau, kai noriu, o paskui jau autopilotas pamaitinęs nebesuveikia
ar ir kitos naktį žindančios mamos migdo vaiką šalia savęs? aš turbūt viena tokia tinginė blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2010 07 26, 20:41)
Bandysiu imbiera dar, nors man jis niekad nepatiko....

vaistinėse yra imbiero, supresuoto į tabletes, tai gali praryt nė nepajutus skonio. iš pradžių man padėjo, bet paskui nuleidau rankas.....
Atsakyti
sveikos, mano mazyliui dar tik 1m ir 3men, bet as nusprendziau nutraukti maitinima, tiesa, sidyje dar vis noreciau maitint, nes man jis dar mazas leliukas. wub.gif Bet yra priezastis jis prastai valgo kita maista ir labai mazai priaugineja svorio doh.gif , . Mamytes papasakokit, kaip jusu vaikeliai valge kita maista, ar nebuvo problemu su svorio priaugimu?
Atsakyti