Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas (tęsinys)

del dantuku yra atskira tema
http://www.supermama...?...2666&st=336

ir as tikrai manau ,kad zindymas ju negadina turiu du vaikus, sunaus viskas gerai ,o dukrytes sugedo priekiniai, ir abu ilgai zindo , dukryte tebevalgo MP smile.gif

Natuke, o tai jau gimdysi tikriausiai ten Nepale? Ar ten leidzia pasirinkti kaip nori gimdyti?
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2010 10 09, 13:50)
del dantuku yra atskira tema
http://www.supermama...?...2666&st=336

ir as tikrai manau ,kad zindymas ju negadina turiu du vaikus, sunaus viskas gerai ,o dukrytes sugedo priekiniai, ir abu ilgai zindo , dukryte tebevalgo MP smile.gif

Natuke, o tai jau gimdysi tikriausiai ten Nepale? Ar ten leidzia pasirinkti kaip nori gimdyti?

skaiciau ir ta tema ir zinau jusu beda... mirksiukas.gif betkadangi ir cia tema apie zindyma,tai negi turejau begt i kita tema apie dantukus is kart,o jei kada bus apie kakucio problema,gausiu nuoroda apie tustinimasi? blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bleirinka @ 2010 10 09, 18:25)
skaiciau ir ta tema ir zinau jusu beda... mirksiukas.gif betkadangi ir cia tema apie zindyma,tai negi turejau begt i kita tema apie dantukus is kart,o jei kada bus apie kakucio problema,gausiu nuoroda apie tustinimasi?  blink.gif  tongue.gif

jo irtokia yra lotuliukas.gif
As idejau ta nuoruoda, nes labi patiko paskutinis straipsnis ,kuri idejo happy angel
Atsakyti
Gal yra norinciu nauj tema sukurti? 4u.gif
Nes sita kaip ir baiginejame. thumbup.gif
Atsakyti
Nauja tema tuojau bus 4u.gif
Atsakyti
Nauja tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 10 11, 13:17)

Dekui! Labai grazi temuke! Bet sita dar reiketu pabaigti.
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 10 11, 11:17)

protinga motera esi,patark,ar galiu duoti savajai vitamina guminuko pavidale visa guminuka,ar dalint,ten raso nuo 3+ m.bet turiu as syrupiniu vusokiu,katru negeria, o sita valgo.. nepadauginciau su visa tabletike,ar geriau atgnybt puse? blush2.gif
Atsakyti
Reikia reikia pabaigti ... Aš jau su antru vyresnio žindukliuko mama matyt smile.gif Man jis toks mielas mielas, ir dangum kvepia, nesvarbu, kiek išdaigų beiškrėstų. O turint omeny, kiek dičkį maitinau, tai tas atrodo visiškai kūdikėlis.
Atsakyti
QUOTE(letuciux @ 2010 10 11, 16:01)
Reikia reikia pabaigti ... Aš jau su antru vyresnio žindukliuko mama matyt smile.gif Man jis toks mielas mielas, ir dangum kvepia, nesvarbu, kiek išdaigų beiškrėstų. O turint omeny, kiek dičkį maitinau, tai tas atrodo visiškai kūdikėlis.

O ilgai dicki maitinai? Papasakok, kaip atsisake MP. 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti