QUOTE(Angele @ 2010 08 02, 16:40)
Stiprybės jums didelės ir sveikatos, neapsakomai to reikia

Bandykit į socialinį kauno g kreiptis, jei čia vilniuje, pagal gydytojos išrašą turėtų skirti vežimėlį, vis lengviau, kad ir iš kambario į dušą nuvežti. Taip pat būna spec kėdžių/wc, spec kėdė į vonią, spec lovų, kurios palengvina priežiūrą, tik gali tekti eilėj pastovėti. Bent kažkiek pasilengvinimas būtų jums, nes pačiai gali atsiliept stuburui tokie krūviai. Laikykitės.
Aciu uz rupesteli. Kreipemes. Turim vezima, bet i ji ikelti ir iskelti sunkiau, nei nunesti is tasko A i taska B. Tai naudoju tik i lauka isvezti. Duso kede irgi gavom, bet ji tokia didele, kad i duza netelpa

O lovos neprasem, nes neitalpintumem.
QUOTE(AusraR @ 2010 08 09, 10:06)
na pasigirsiu - mano A jau ismiega visa nakti, nebepraso papuko visai. O N sianakt jau kelesi tik viena karta. Jam dar vis prisireikia paziureti ar tikrai ner pienuko pas mamyte. Bet pazinda kelias sekundes, tada pasakau - matai, neber pienuko, paleidzia ir miega toliau

Zodziu kaifas

dziaugiuosi kad taip be riksmu klyksmu pavyko beveik jau ir nujunkyti

tik padidejo isgeriamo karves pieno kiekis

bet nakti nebepraso, tai del dantuku irgi ramu.
Saunuoliai vaikuciai, supranta mamyte
QUOTE(Olkin @ 2010 08 09, 13:11)
Sveikinu!!!
Ir maniske sian irgi jau ismiegojo visa nakti. Dabar valgome 3-4 kartus per para. Ir jei mano aplinkoje butu nors viena mama, kuri maitintu bent iki 2 metu vaika, tai visai buciau rami. O dabar tai dar kartais "uzplaukia" man, kad gerai butu neissiskirti is aplinkos
Nu tikrai, ko gi cia neramintis? As tikrai iki tokio amziaus maitinsiu

Yra cia mamyciu iki 3,5 metu maitinanciu
Jiems MP toks geras dalykas, kad net pralinksmeja atsigere. Ir as kartais pagalvoju, kad gal tinkamo maisto per mazai pasiulau, todel jie taip MP nori

Bet nesuku sau galvos