ast_alaus pasikeitei parasa
maniskis buna krimsteli, atimu kruti, pasakau, jog skauda, vel duodu ir dazniausiai nebesikandzioja.
Tomas man, per šitus 18mėn. įkando tik vieną kartą. Naktį, netyčia. Bet taip krimstelėjo, kad net pašokau.
Žįsdamas, buvo toks momentas, kad irgi, sukinėdavosi, maldavosi, vartydavosi. Dabar jau rečiau taip daro. Turi kitą susidomėjimą
Gerdamas pieniuką, viena ranka, man kitą kitą krūtį žnaibo ir čiupinėja. Bandau susitarti, kad taip negalima, ale ne visada išeina. Leidžiu laikyt uždėjus rankytę, bet nesižnaibyt.
Ir pagėręs iš vienos krūties sako dar ir rodo į kitą. Taip ir vartomies per naktis, kaip cepelinai- nuo šono ant šono
Žįsdamas, buvo toks momentas, kad irgi, sukinėdavosi, maldavosi, vartydavosi. Dabar jau rečiau taip daro. Turi kitą susidomėjimą
Ir pagėręs iš vienos krūties sako dar ir rodo į kitą. Taip ir vartomies per naktis, kaip cepelinai- nuo šono ant šono
QUOTE(vario @ 2010 08 20, 14:26)
Pas mus irgi tas pats
QUOTE(akrima @ 2010 08 20, 14:26)
Pas mus irgi tas pats
, bet gudruolis jau taip akeles varto kai paprašau, kad nesiglostinėtų ir vistiek jis negali viena ranka nepamaigęs kitos krūties ar šiaip prisiliesti, o dažniausiai tai apsikabina abiem rankutėm bokaliuką ir kartais jau atrodo begalo ilgai mėgaujasi 
Tai jei tik pamaigytų tai būt baika
Naktį tai Tomas geria trumpai, nors dažnai. Prabunda, čmoktelna du tris kartus ir sukasi ant kito šono. O vat ryte, kai jau abu prabudę esam, bet dar lovoj gulim, tai jau smaginasi ilgai
O dieną labai retai paprašo pieniuko- va, dygsta paskutiniai dantukai, tai kartais užsinori. Arba, kai svečiuose ar kelionėje esam- tada geria pieniuką ir dieną. O kai serga, tai ir neprašyta kišu. Šiaip, pas mus MP tik vakare-naktį-ryte.
Pasiskusiu
Man kazkaip sunku pasidare. Aisku, net minciu neturiu apie mazinima ar nutraukima.
Visu pirma, tai ta pienlige (ar ne pienlige) nesibaigia. Gydausi menesi. Isbandziau 4 priemones (is ju 2 skirtingu gydytoju skirtos). Bet (.)(.) avietiniai, sutruke. O berniukai nakti kaip pasiute gerti ir gerti. Anksciau vienas guledavo ant mano pilvo, o kitas prie sono. Dabar gi abu nori gulet prie sono. Siandien nakti pagavavo kiekvienas po savo "pienuka" ir tempa i skirtingus sonus. Del formos nesijaudinu, bet diskomfortas tai didziulis. Guliu ir kenciu. Rodos visa nakti bucia nemiegojusi. Tikekimes, kad cia krize ir ji greitai baigsis
Nu va, isklauset ir lyg palengvejo
Visu pirma, tai ta pienlige (ar ne pienlige) nesibaigia. Gydausi menesi. Isbandziau 4 priemones (is ju 2 skirtingu gydytoju skirtos). Bet (.)(.) avietiniai, sutruke. O berniukai nakti kaip pasiute gerti ir gerti. Anksciau vienas guledavo ant mano pilvo, o kitas prie sono. Dabar gi abu nori gulet prie sono. Siandien nakti pagavavo kiekvienas po savo "pienuka" ir tempa i skirtingus sonus. Del formos nesijaudinu, bet diskomfortas tai didziulis. Guliu ir kenciu. Rodos visa nakti bucia nemiegojusi. Tikekimes, kad cia krize ir ji greitai baigsis
Mano sunelis, tai kai jam dygsta dantukai ar pilvuka paraizo susimaste, kad jam reikai valgyti pakaitomis tai viena tai kita kruti ir taip n kartu...
Cia tais atvejais, kai reikai me pienuko, o nusiraminti. Net pradejau galvot, kad pienuko nebera, bet gi paspaudus bega. Buna kartais, kad ima varginti zindymas, bt tie karta tokie momentiniai, o is esmes tai iziuriu daugiau pliusu nei minusu ir net neisivaizduoju kaip butu galima nebemaitinti vaiko mp. Itariu zirztu jis man per dienas, o dabar paniamnina ir kuriam laiku ramesnis patampa.
Tiesa, vis dazniau pasigirsta klausimas apie maitinima mp, bet butaja forma. Niekai nesuprantu kodel, nes vaikas tai dar toks maziukas
Ir dar jau ima erzinti komentarai apie tai, kad mp po metu tampa bevertis kaip vanduo. Siaip sakau, kad jis ir skirtas dabar tik atsigerti, o ne kaip maistas. JAuciu, kad kuo toliau, tuo dauges tu komentaru, repliku ir pan. Reiks kazkaip atsilaikyti!
Tiesa, vis dazniau pasigirsta klausimas apie maitinima mp, bet butaja forma. Niekai nesuprantu kodel, nes vaikas tai dar toks maziukas
QUOTE(vario @ 2010 08 20, 07:45)
Tai jei tik pamaigytų tai būt baika
Jis man kitos krūties spenelį suima kaip guziką ir sukinėja tarp pirštų. jezzzz
pas mane ta pati istorija
QUOTE(Juknele @ 2010 08 20, 16:07)
Pasiskusiu
Man kazkaip sunku pasidare. Aisku, net minciu neturiu apie mazinima ar nutraukima.
Pamegink ir maista pasiziureti, jei pienlige, tai Candida grybelis, paggoglink , trumpai tai negalima desertu ypac su mielem, baltu miltu, cukraus ir t.t.visa tai maitina tuos grybelius
http://www.goodnessd..._Cream_28g.html
QUOTE(Juknele @ 2010 08 20, 16:07)
Ta pienligė arba kitaip vadinama kandidozė sunkiai pasiduoda gydymui. Gal organizmas yra nusilpęs, gali būti net pranašas kai kurių kitų ligelių. Candida grybelis gyvena storojoje žarnoje, bet nusilpus jis ima plisti ir kitur
O tuos avietinius bandykite šaltalankio aliejumi gydyti, tiesiog kompresus dėti ilgesniam laikui. Sėkmės.
QUOTE(ada21lt @ 2010 08 20, 12:06)
Del maitinimo ilgumo, tai manau iki 1m mazai, iki 2m normaliai, 3+ jau galima girtis, kad ilgai maitini 
Panasiai ir as manau
QUOTE(bim-bam @ 2010 08 20, 12:50)
Skaitau K.Vitkausko knygele
QUOTE(Juknele @ 2010 08 20, 15:07)
Aciu mamytems uz patarimus
Ot jus saunuoles
Didesnes profes uz seimos gydytoja (si sake, kad nieko cia tokio, pašuto per karscius ir paraudo
)
Ieskojo vyriskis arbatmedzio aliejuko, bet vaistinese nerado, as is namu kojos neiskeliu. Ada21lt, o kur tu ji pirkai?
Ieskojo vyriskis arbatmedzio aliejuko, bet vaistinese nerado, as is namu kojos neiskeliu. Ada21lt, o kur tu ji pirkai?
QUOTE(Juknele @ 2010 08 20, 23:20)
Aciu mamytems uz patarimus
Ot jus saunuoles
Didesnes profes uz seimos gydytoja (si sake, kad nieko cia tokio, pašuto per karscius ir paraudo
)
As Airijoj tokioj sveikuoliskoj parduotuvej. Kai nepadejo vaistinej pirktas kremukas nuo pienliges, zinojau, kad arbatmedis padeda nuo visokiu grybuku ir virusu , tai ta uztikau kremuka ir ismeginau
Gal Lt ir galima kokioj sveikuoliskoj parduotuvej uzsakyt gal parvestu ar internetu, jis nelabai brangus cia mokejau apie 5 e. ar gal kazko panasaus yra?
dar kas anglsikose salyse gyvenat gal girdejot apie Gentian violet http://en.wikipedia..../Crystal_violet
Kai ieskojau internete kazko nuo pienliges, tai sita radau, rekuomenduoja,kad gerai, o kai vaistinej paklausiau , tik nustebo,sako jau 20 metu nera prekyboj, nors internetu galima uzsisakyti, kazin ar verta, kas tai per daiktas
Dar , tiesa , is Lt gavau intymiai higienai Vagisan prausikli ir labai gerai, nes ten ta Candida kiek zinau, visur viesiet pradeda