Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(mickute7 @ 2010 04 03, 11:25)
O ka tau naujiena, kad pries Velykas pasnikas  unsure.gif  g.gif

nuū nėra didelė naujiena, bet aš geriausiai žinau pasniką kūčias, o daugiau mes šeimoje niekada nepasnikaudavome tai jei reiktų išvardinti kada tie pasnikai būna tai žinau tik kūčias smile.gif
O tu žiūriu kad sukiesi, kokia šaunuolė, kiek visko prisidarei, tai su draugais švęsite? Aš visiškai nieko, apart tynginio nedariau. Kažin ar kur važiuosiu švęsti, na gal pas tėtį. Mano visi artimiausi žmonės užsienyje sad.gif
Atsakyti
QUOTE(robertaz @ 2010 04 02, 19:42)
Dariau pagal kažkieno recept: pamarinavau vištą ir ją kepiau "užsodinęs" ant alaus butelio (su alum, galima ir su vandeniu). Labai sultinga, ne sausa mėsytę iškepė  thumbup.gif

blink.gif Ir kaip tu isivaizduoji as idesiu butely staciomis i orkaite i da ant jo vista uzmausiu-gi netilps lotuliukas.gif lotuliukas.gif g.gif o i beto kaip tas mano gaigalas laikysis ant to butelio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 balandžio 2010 - 14:39
QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 03, 15:37)
blink.gif Ir kaip tu isivaizduoji as idesiu butely staciomis i orkaite i da ant jo vista uzmausiu-gi netilps lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  g.gif o i beto kaip tas mano gaigalas laikysis ant to butelio g.gif

va šitaip
O tilpti į orkaitę tikrai telpa, juk dedi į žemiausią stalčių skardą
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 04 03, 15:49)
va šitaip
O tilpti į orkaitę tikrai telpa, juk dedi į žemiausią stalčių skardą

g.gif Butelio kakliukas tur but islindes pro gaigalo kakla? lotuliukas.gif Oi nu ir paklaisuaiu aisku,alia cia butelio net nesimato blush2.gif biggrin.gif Nu zodziu mazu reiks kitu rozu pabandyt,bo siandien maniske kepe kepimo rankoveje thumbup.gif
Atsakyti
Neturiu visos dienos meniu, nes nevisada pavyksta taupyti biggrin.gif

Bet paskutiniu metu atradau labai gerą ir skanų taupymo būdą. Subproduktus. Juk iš kepenėlių - pavyzdžiui - galima tiek gardumynų prigamint, o kainuoja jos tikrai nedaug! O pvz su inkstais labai skanią agurkienę galima išsivirt - kainuoja vos pora litų, o labai skanu ir sotu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 04 02, 13:37)

Man atrodo maximos dėka ne vieno namuose puikuosis tinginys per šventes

tai taip , va is maximos gaidelis sausainiu , optimos kondencuotas pienas , tikro sviesto pigiausio 82 proc nupirkau ,kakavos turejau 4u.gif vakar padariau tingini , siandien ant velyku stalo pas tevus nunesiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 04, 13:47)
tai taip , va is maximos gaidelis sausainiu , optimos kondencuotas pienas , tikro sviesto pigiausio 82 proc  nupirkau ,kakavos turejau  4u.gif  vakar padariau tingini , siandien ant velyku stalo pas tevus nunesiau  smile.gif

aha sviestą tai jau gerą dedu, nes kitaip po burną maltūsis tas tinginys biggrin.gif
Tai ką merginos sveikinu visas su šia gražia švente 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 04 03, 14:31)
nuū nėra didelė naujiena, bet aš geriausiai žinau pasniką kūčias, o daugiau mes šeimoje niekada nepasnikaudavome tai jei reiktų išvardinti kada tie pasnikai būna tai žinau tik kūčias  smile.gif
O tu žiūriu kad sukiesi, kokia šaunuolė, kiek visko prisidarei, tai su draugais švęsite? Aš visiškai nieko, apart tynginio nedariau. Kažin ar kur važiuosiu švęsti, na gal pas tėtį. Mano visi artimiausi žmonės užsienyje sad.gif

tongue.gif ne kokia katalike lotuliukas.gif pries Velykas dar ilgesnis pasnikas, siaip jau istikruju 7 savaites. Gavenia. Uzgavenes tai juk zinai ? mirksiukas.gif
O mes per Velykas ryte buvom pas mano broli, ten pasisveciavom, paskui grizom namo, drauge su vyru atvare, tai pavakarojom kartu, o vkar isvarem pas vyro seseri, nu tai visur kazka nesiesi, tusciomis neisi. Vis bijaukad nepritrukti, oaisku dabar saldytuvas pilnas doh.gif tik ryk tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 04 06, 08:28)
tongue.gif ne kokia katalike  lotuliukas.gif pries  Velykas dar ilgesnis pasnikas, siaip jau istikruju 7 savaites. Gavenia. Uzgavenes tai juk zinai ?  mirksiukas.gif
O mes per Velykas ryte buvom pas mano broli, ten pasisveciavom, paskui grizom namo, drauge su vyru atvare, tai pavakarojom kartu, o vkar isvarem pas vyro seseri, nu tai visur kazka nesiesi, tusciomis neisi. Vis bijaukad nepritrukti, oaisku dabar saldytuvas pilnas  doh.gif  tik ryk  tongue.gif

Taip nekokia, todėl ir komuniją prieš porą metų tik priėjau smile.gif
O aš kai nesiruošiau tom šventėm, tai ir šaldytuvas tuščias biggrin.gif na man tai jis ne tuščias, bet šiandien ryte atidarė vienas žmogelis mano šaldytuvą ir sako: vo, tokio dar nesu matęs biggrin.gif Tai ką tu valgai?
biggrin.gif sakau tuoj pamatysi biggrin.gif kadangi buvau iš vakar išsiėmusi lašišų faršą prikelpiau lašišų kepsniukų, su grikiais, padažiuku, marinuotomis daržovėmis smile.gif Aš pusryčių kai nevalgau tai va dabar tik pirmą kartą ragauju, liux gavosi, bus šiandienai ir rytojui man smile.gif
Šiandien užsukau duonos nusipirkti ir galvoju viskas nieko daugiau, bet einant pro koldūnus, negalėjau praeiti nes jau kokios dvi savaitės kaip galvoju, kad norėčiau koldūnų biggrin.gif tai teko ir grietinę prigriebt biggrin.gif dabar sakiau jokių bereikalingų [irkinėjimų, mačiau cente mūsų kotletukam vėl akcija, nu man jie toookie skanūs, bet neleidžiu sau pirkti, nes namie pilna visokiausio faršo, žuvies, vištienos, kiaulienos.. tai iki vasaros noriu ištuštinti kamerą, nes išvyksiu vasarą, tai tikiuos nesusigundysiu kotlečiukų užsipirkti doh.gif
Atsakyti
O mes valgom:

Vakar
Pusryciai - kava/arbata, gaidelio sausainiai
Pietus - saltiena su virtom bulvem (parsiveziau is kaimo), sausainiai
Vakariene - kepta kalakutiena (pirktine) su duona, ledai, veliau salotos (ryziai, raug. agurkas, kukuruzai, kepta kalakutiena)

Siandien
Pusryciai - kava/arbata, as dar duonos su sviestu
Pietus - MB brandintos salotos, duona, as saltibarsciu su virtom bulvem
Vakariene - saltibarsciai su virtom bulvem. Vakare dar darysiu pikantiska misraine ryt MB i darba nestis.

Vakar truputi sio to nusipirkom, dar is kaimo parsivezem daug ko, tai susidariau savaites meniu ir stengsiuos daugiau kojos i parduotuve nekelt sia savaite. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, pirmiausia sveikinu visas su praėjusiom šventėm. 4u.gif
deja vėl teko slaugyt artimą žmogų ligoninėj, tai dėl laiko stokos buvau apleidus pokalbius. Tikiuosi dar nepamiršot manęs. ax.gif

Vakar valgėm:
pusryčiams - manų košė su uogiene (vaikas būtinai užsiprašė), kava, arbata
pietums buvo likučiai: balta mišrainė, vyniotinis su slyvom, kiaušiniai su krieno/majonezo padažu
vakarienei barščius viriau, pertepiau vaflius su uogiene.

šiandien:
pusryčiams - B manų košę pabaigė, mes su vaiku perteptus vaflius valgėm, kava, arbata
pietums - brandinti barščiai, pikantiška mišrainė su batono skrebučiais
vakarienei - mama įdėjo jau iškeptų šašlykų, tai tik ryžių išvirsiu, na ir svogūniukų pamarinuosiu, plius agrastų kompotas.
Atsakyti
Nusipirkau kotletuku thumbup.gif
Kol kas negaminu, dar visokiu likuciu nuo svenciu yra, tai viska naikinam is eiles. Dar ir rytdienai pietums tai tikrai uzteks ax.gif
Atsakyti