QUOTE(mickute7 @ 2010 04 06, 08:28)

ne kokia katalike

pries Velykas dar ilgesnis pasnikas, siaip jau istikruju 7 savaites. Gavenia. Uzgavenes tai juk zinai ?
O mes per Velykas ryte buvom pas mano broli, ten pasisveciavom, paskui grizom namo, drauge su vyru atvare, tai pavakarojom kartu, o vkar isvarem pas vyro seseri, nu tai visur kazka nesiesi, tusciomis neisi. Vis bijaukad nepritrukti, oaisku dabar saldytuvas pilnas

tik ryk
Taip nekokia, todėl ir komuniją prieš porą metų tik priėjau
O aš kai nesiruošiau tom šventėm, tai ir šaldytuvas tuščias

na man tai jis ne tuščias, bet šiandien ryte atidarė vienas žmogelis mano šaldytuvą ir sako: vo, tokio dar nesu matęs

Tai ką tu valgai?

sakau tuoj pamatysi

kadangi buvau iš vakar išsiėmusi lašišų faršą prikelpiau lašišų kepsniukų, su grikiais, padažiuku, marinuotomis daržovėmis

Aš pusryčių kai nevalgau tai va dabar tik pirmą kartą ragauju, liux gavosi, bus šiandienai ir rytojui man

Šiandien užsukau duonos nusipirkti ir galvoju viskas nieko daugiau, bet einant pro koldūnus, negalėjau praeiti nes jau kokios dvi savaitės kaip galvoju, kad norėčiau koldūnų

tai teko ir grietinę prigriebt

dabar sakiau jokių bereikalingų [irkinėjimų, mačiau cente mūsų kotletukam vėl akcija, nu man jie toookie skanūs, bet neleidžiu sau pirkti, nes namie pilna visokiausio faršo, žuvies, vištienos, kiaulienos.. tai iki vasaros noriu ištuštinti kamerą, nes išvyksiu vasarą, tai tikiuos nesusigundysiu kotlečiukų užsipirkti