Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Sveikos 4u.gif Visai apsileidau, neturiu laiko net paskaityt blush2.gif

Šiandien ryte: sumuštiniai + kava/arbata.
Pietūs: man avižų košė + kefyras, MB valgė grikius su mėsos-daržovių kukuliukais-kotletukais, keptais orkaitėje.
Vakrienei bus čili sriuba, kurią viriau vakar smile.gif

O rytoj, ko gero, meni bus toks pats.
Atsakyti
smile.gif Pusrytukai kava plius nuo velyku likes sakotis thumbup.gif
pietums svieziu darzoviu salotikes su velikine kepta vistele thumbup.gif
Vakariene virtos bulves su sudita kilke arba saltiena+kava i sausainukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2010 04 07, 16:38)
Pusryciai - desreles, bulviu kose, agurkas
Pietus - brandinta rugstyniu sriuba, ir apkepas (virtos bulves, virti ryziai, virti kiausiniai, zali kiausiniai, saldytos dilgeles, desreles, grietine, garstyciu padazas, pomidoru padazas)na labai jau skanus apkepas gavos, naudojau ivairius likucius
Vakariene - apkepas kur pietums, ir iskepiau morku pyraga

oho kokia darb6tuole thumbup.gif
o aš vietoj bulvinių blynų užsipyliau sultinio kubelį ir prisikroviau daug daug krapų, štai tokia mano vakarienė smile.gif
Atsakyti
Vakar vakarienei buvo Cento kotletukai su makaronais ax.gif
Dar ir siandien pietums liko. Be to virsiu rūgštynių sriubytę ir trauksiu iš kameros vištienos krūtinėlę ax.gif
Atsakyti
Vakar:
pusryčiai - obuoliai smile.gif (iškrova po švenčių) lotuliukas.gif
pietūs - darbe
vakarienė - sultinys su kibinais ir šaltiena su bulvėmis bei majonezu
Atsakyti
Pusrytukai - kava , du sviezi virti kiausai su duona ,sviestu. vaikas sureli su arbata ir isejo i darzeli.Pietums - vakarykste ryziu-bulviu-morku sriuba 4u.gif vakarienei dar nesumastavojau - gal ka is bulviu+pievagrybiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 08 balandžio 2010 - 10:31
QUOTE(mickute7 @ 2010 04 08, 08:54)
Vakar vakarienei  buvo Cento kotletukai su makaronais  ax.gif
Dar ir siandien pietums liko. Be to virsiu rūgštynių sriubytę ir trauksiu iš kameros vištienos krūtinėlę  ax.gif

šiandien cente sultinio buvau nusipirkti, bet kojos tiesiai prie tų kotletų nunešė lotuliukas.gif paėmiau pavarčiau ir atgal padėjau thumbup.gif
Atsakyti
Siandien:
Pusryciai - arbata, as dar kotleta su burokeliu misraine (burokeliai, raug. agurkas, majonezas)

Pietus - MB issinese kotletu su duona ir burokeliu misraine, as brandintos sv. kopustu sriubos ir pabaigiau burokeliu misraine

Vakariene - vis dar tebemastau, ka pagaminus, bet tikriausiai bus bulvytes free su pievagrybiu padazu, nes reik pievagrybius greit sunaudot g.gif
Atsakyti
Šiandien:
pusryčiams - skrudintas batonas su "rududu", kava, arbata
pietums - brandintas troškinys,bruknių kisieliaus išviriau
vakarienei virsiu grybų sriubą ir žemaičių blynus lipdysiu iš likusių nuo vakar bulvių.
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 04 08, 12:47)
šiandien cente sultinio buvau nusipirkti, bet kojos tiesiai prie tų kotletų nunešė  lotuliukas.gif  paėmiau pavarčiau ir atgal padėjau  thumbup.gif

turi valios pagundoms atsispirt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 04 08, 15:24)
turi valios pagundoms atsispirt  lotuliukas.gif

aha net stebiuos, bet traškučių nusipirkau, nes planavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 04 08, 17:54)
aha net stebiuos, bet traškučių nusipirkau, nes planavau  lotuliukas.gif

va situ tai tikrai dabar jau grieztai neperku schmoll.gif nors labai megstu blush2.gif jau geriau kotletukai tongue.gif
Atsakyti