QUOTE(denite @ 2010 04 13, 20:11)
Oi kaip skaniai viskas atrodo

ir kepsneliai, ir koldunai

reiks ir man kada pabandyt taip koldunus patiekt, nes visad valgom paprastai, su grietine ir prieskoniais. Ai kazkada dar sveciuose valgiau su majonezu
Visai pamirsus buvau jus...
bet ir vel kisu savo trigrasį... si kart del koldunų: jei jie naminiai, tuomet peili i rankas ir ... morkytė, bulvytė, gabaliukas svogūno- smulkiai ka supjaustom, ka sutarkuojam, dedam į puoda, vandens įpilam gausiau( kad isvirti koldunus),druskytės, pipiriuko, lauro lapeli, užvirus įmetam virti koldunus, jiems isvirus į dar verdanti puoda supilam pries tai suplakta kiausini ir maisom. gaunasi koldūnų troskinys su daržocem, su plaukianciais kiausiniu siulais(a la sriuba tirsta) dedam grietinės ir lapnojam, kad ausys linksetų.... labai gerai dera kiausinio "plaukai"....
labai sotu, labai skanu, labai taupu ir greita:)