Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Zaklada @ 2010 05 07, 10:22)
Ačiū  4u.gif  O laiką, turbūt pagal tešlą žiūrėt, kada jau padaugės jos, ane?  ax.gif
siaip mieline tesla kyla apie 1,5val tai dek i didesni dubeni, nes gali islipt
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 05 07, 10:48)
merginos klausimas smile.gif
turiu paprastų žalių lašinių, nu sakykit kaip skaniai spirgučius padaryti, jei žalius kepinu, nu man jie neskaniai kažkaip gaunasi, nu ne tokie tie spirgai. Kaimynė mano sakė kai bandeles daro su lašinukais, tai išverda lašinius, supjausto juos ir sumaišo su pipirais ten ir t.t.. tai jei aš išvirčiau, gal dar supjausčius pakepinti šiek tiek su svogūnais? tada jaučiu skaniau būtų nei iškart juos kepinti?

O ka variantas, gali pabandyt apvirt o poto pakepint su druskyte pipirukais..O isvis, jai grazus lasiniai, mes juos uzsisudom cool.gif su kalnu prieskoniu, druska ir cesnaku-pasaka wub.gif
Atsakyti
Pusryciai - kiausiniene, sumustiniai su desra
Pietus - darzoviu sriuba, kotletai, kepti orkaiteje, bulviu kose, burokeliu salotos
Dar vakarienes nesumasciau
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 05 07, 11:34)
manau pabandyk ,kaip kaimyne daro  4u.gif

4u.gif
QUOTE(Jolkuce @ 2010 05 07, 11:56)
O ka variantas, gali pabandyt apvirt o poto pakepint su druskyte pipirukais..O isvis, jai grazus lasiniai, mes juos uzsisudom  cool.gif  su kalnu prieskoniu, druska ir cesnaku-pasaka wub.gif

Jo... gražūs, ką aš suprantu gražūs jie ar ne biggrin.gif o ir sūdžius nesu, nemoku... blush2.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava, arbata, man dar sumustinis, MB veliau kiausiniu kepesi
Pietus - brandinta darzoviu sriuba, pakeptos brandintos bulves, zuvies pirsteliai, sv. agurkas, saldainiai
Vakariene - MB zuvies pirsteliai su duona, agurku, man sumustiniai
Atsakyti
Ir as jau vakariene ruosiu - i inda sudejau sluoksni biski apvirtu supjaustytu bulviu, morkyciu, svogunu pakepintu, farso apkepto, pilsiu Magi ideja ir i orkaite mirksiukas.gif paskui pries baigiant kept surio uztarkuosiu. Ir salotu su agurku su grietine pridariau bliuda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2010 05 07, 15:01)
Pusryciai - kiausiniene, sumustiniai su desra
Pietus - darzoviu sriuba, kotletai, kepti orkaiteje, bulviu kose, burokeliu salotos
Dar vakarienes nesumasciau

Vakarienei tik pieniskos makaronu sriubos ( na jei mb nesumastys kad nori ko nors skaniau), ir keksa kepiau
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 05 07, 17:24)
Ir as jau vakariene  ruosiu - i inda sudejau sluoksni biski apvirtu supjaustytu bulviu, morkyciu, svogunu pakepintu, farso apkepto, pilsiu Magi ideja ir i orkaite  mirksiukas.gif  paskui  pries baigiant kept surio uztarkuosiu. Ir salotu su agurku su grietine pridariau bliuda  tongue.gif

vaje kaip čia skaniai nuskambėjo wub.gif
Atsakyti
Ir as jau vakariene  ruosiu - i inda sudejau sluoksni biski apvirtu supjaustytu bulviu, morkyciu, svogunu pakepintu, farso apkepto, pilsiu Magi ideja ir i orkaite  mirksiukas.gif  paskui  pries baigiant kept surio uztarkuosiu. Ir salotu su agurku su grietine pridariau bliuda  tongue.gif

kaip skanu smile.gif kaip noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 05 07, 09:37)
Aš šiandien kiaušinių iš ginkūnų paukštyno nusipirkau, ėmiau pačius didžiausius po 3,2, bet drambliukai tie kiaušiniai biggrin.gif Taigi meniu:
I-kepti kiaušiniai, su lašinukais, krapais, svogūnų laiškais, marinuoti burokėliai;
II-brandinti kotletai, (niekaip neatsibostančios vis dar) bulvytės fri, marinuotas agurkas;
III-dar neaiški, bet gal keptos bulvės su kaimiška silkių mišraine

Nebuvo nei pietų nei vakarienės, laksčiau po miestą, tai vietoj to buvo kavos didžiausias puodas kavinėj ir šampės taurė biggrin.gif tai galvoju gal dabar kokią kiaušinienę prasikept, kaip ir norėčiau, bet valandų daug jau, tai apseisiu biggrin.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif panasiai as savaitgali dariau per vaiko gimce vietoje karsto patiekalo - pigu ir laaaabai skanu . I inda dejau sluoksni apvirtu bulviu, sluoksni tarkuotu morku , farso sluoksni , prieskoniu ( tai malti pipirai, druska, raud.saldi paprika , cesnako granules) , apvirtu pievagrybiu sluoksni, paskutinis sluoksnis vel bulviu . Visa virsu patepiau majonezu ir surio uzbarsciau stora sluoksni ....kepiau valanda orkaiteje ....kaip skaniai gavosi , labai sotu ir kaloringa , bet kaip skanu , valgem su geru pomidoru padazu + salotom ,raug.agurkais, kas su burokeliu misraine.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 07 gegužės 2010 - 22:37
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 05 07, 23:34)
drinks_cheers.gif  panasiai as savaitgali dariau per vaiko gimce vietoje karsto patiekalo - pigu ir laaaabai skanu . I inda dejau sluoksni apvirtu bulviu, sluoksni  tarkuotu morku , farso sluoksni , prieskoniu ( tai malti pipirai, druska, raud.saldi paprika , cesnako granules) , apvirtu pievagrybiu sluoksni, paskutinis sluoksnis vel bulviu . Visa virsu patepiau majonezu ir surio uzbarsciau stora sluoksni ....kepiau valanda orkaiteje ....kaip skaniai gavosi , labai sotu ir kaloringa , bet kaip skanu , valgem su geru pomidoru padazu + salotom ,raug.agurkais, kas su burokeliu misraine....  thumbup.gif

Žiūriu viskas daug maž apvirta, o morkos žalios? iškepė gerai?
Atsakyti