QUOTE(mickute7 @ 2010 05 08, 00:49)
gal tarkuotos ir iskepa
as tai kadangi viriau, tai specialiai stambiau pjausciau
Labai skaniai gavosi
As tai ir bulves ir morkas apviriau. Svogunus ir farsa pakepinau atskirai. Nes kai nemegstu svoguno, tai tik puse blekutes svogunu dejau
Nu tai ir as ant darzoviu dar uzbarsciau prieskoniu, krapu saldytu
Ziauriai skanu,. Vyrai valge, nes ausys linko
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 05 08, 12:18)
taip , morkas zalias tarkuotas per burokine tarka dedu , bulves supjaustau riekelem ir apverdu kokias 7 minutes . Farso neapkepinu , o sluoskni zalio dedu , visada gerai iskepa.
Nu tai taip, kai tarkuotos matyt ir iškepa puikiai, jei būtų pjaustytos kiek stambiau jei dar tai tikrai neiškeptų manau
Dėkui
Šiandien:
I-kiaušinienė su lašinukais ir svogūnais, raugintas agurkas
II-daržovių troškinys (pirkausi mažiuką induką), salotos morkų su liežuviu (pirkausi)
III-brandinti kotletai, raugintas agurkas