QUOTE(mickute7 @ 2010 05 08, 00:49)
gal tarkuotos ir iskepa

as tai kadangi viriau, tai specialiai stambiau pjausciau
Labai skaniai gavosi

As tai ir bulves ir morkas apviriau. Svogunus ir farsa pakepinau atskirai. Nes kai nemegstu svoguno, tai tik puse blekutes svogunu dejau

Nu tai ir as ant darzoviu dar uzbarsciau prieskoniu, krapu saldytu

Ziauriai skanu,. Vyrai valge, nes ausys linko
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 05 08, 12:18)
taip , morkas zalias tarkuotas per burokine tarka dedu , bulves supjaustau riekelem ir apverdu kokias 7 minutes . Farso neapkepinu , o sluoskni zalio dedu , visada gerai iskepa.
Nu tai taip, kai tarkuotos matyt ir iškepa puikiai, jei būtų pjaustytos kiek stambiau jei dar tai tikrai neiškeptų manau

Dėkui

Šiandien:
I-kiaušinienė su lašinukais ir svogūnais, raugintas agurkas
II-daržovių troškinys (pirkausi mažiuką induką), salotos morkų su liežuviu (pirkausi)
III-brandinti kotletai, raugintas agurkas