Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

user posted image
Ankstesnę temą gali rasti čia

Aroma Natural turi natūralių, ekologiškų priemonių, skirtų kosmetikos gamybai ar jų patobulinimui, pritaikymui pagal savo individualius poreikius

pagrindinės kategorijos:
*Eteriniai aliejai
*Ekologiški hidrolatai
*Baziniai aliejai ir fitoliai
*Priemonės kosmetikos gaminimui

AromaNatural šeimininkauja Monica, pateiksianti čia įvairių receptų, patarimų. Atskiroje temoje galbūt pavyks ilgiau išsaugoti svarbią specifinę informaciją, kuri paskęsta "Natūralios kosmetikos gamintojų" temos platybėse. ax.gif

Apie komerciją čia nekalbama! Parduotuvės klausimais kreiptis į Monica per až.

----------------------------------------------

Papildyta:
Pradėsiu su klausimu: ar labai skiriasi visų trijų apelsinų ea kvapai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 17 kovo 2010 - 17:34
Mano mažajam (1,5m.) atopinis dermatitas. Šiek tiek apie jį jau buvo kalbėta, bet dar per mažai info. Dabar tepu sviestmedžio ir šaltalankių aliejaus mišiniu, padarau avižų voneles. Norėčiau padaryti kremuką, tik neįsivaizduoju kokias sudėtines dalis man pasirinkti doh.gif : sviestmedis, glicerinas, kokius aliejus dėti ? Kiek suprantu, jam neniežti, tik oda raudonai plėmuota, šerpetota.
RASMA tikrai rašė, kad pati gamina, bet konkretaus receptuko nepaskelbė - jei skaitysi, prašau, RASMA, parašyk iš ko gaminai.
Labiausiai laukiu išbandytų receptukų, o jei tokių neatsiras, tai jūsų, merginos, teorinių žinių pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 17, 17:33)
[Pradėsiu su klausimu: ar labai skiriasi visų trijų apelsinų ea kvapai?

kartusis apels turi kartumo, kiek panašus į petitgreiną, raudonas ir įprastas l. smarkiai nesiskiria, sunku net apibūdinti skirtumą žodžiais.
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 17, 16:21)
bryyla-gal turi minciu koki dar hidrolata man pameginti, hamameliu ir rugiageliu patiko, liko dar beveik po puse buteliuko, bet galvoju dar koki pasiimti, sia sav.pirksiu keleta dalykeliu.kiek pamenu, musu odos mazdaug panasios mirksiukas.gif

Na mano sausoka su užsikimšusiom porom T zonoje. Bent jau seniau tokia buvo, dabar normalėja rolleyes.gif Iš hidrolatų esu dar bandžiusi rožių, bet man sausino (tada dar nebuvau atradusi glicerino). Dabar purškiuosi paprasčiausiu mineraliniu vandeniu su keliais lašais glicerino ir super. Kitą kartą galvoju pirkti hamamelių (bandysiu nemaišyt su rugiagėlėm) arba, jei Monica gaus, melynųjų ramunėlių hidrolatą smile.gif
Atsakyti
Sveikos, prisijungsiu ir aš pas jus šitoj temoj smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Noriu pasitikslinti dėl EA koncentracijos kremuose: jei į 10 ml dedama 3-5 lašai EA, tai jei noriu dėti pvz. 3 skirtingus EA, tai kiekvieno atskirai maždaug po 1-2 lašus reikia dėti į 10 ml?
Atsakyti
QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 03 17, 20:49)
Sveikos, prisijungsiu ir aš pas jus šitoj temoj  smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Noriu pasitikslinti dėl EA koncentracijos kremuose: jei į 10 ml dedama 3-5 lašai EA, tai jei noriu dėti pvz. 3 skirtingus EA, tai kiekvieno atskirai maždaug po 1-2 lašus reikia dėti į 10 ml?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 17, 20:43)
Na mano sausoka su užsikimšusiom porom T zonoje. Bent jau seniau tokia buvo, dabar normalėja  rolleyes.gif Iš hidrolatų esu dar bandžiusi rožių, bet man sausino (tada dar nebuvau atradusi glicerino). Dabar purškiuosi paprasčiausiu mineraliniu vandeniu su keliais lašais glicerino ir super. Kitą kartą galvoju pirkti hamamelių (bandysiu nemaišyt su rugiagėlėm) arba, jei Monica gaus, melynųjų ramunėlių hidrolatą smile.gif

na si karta gal tada nepirksiu, nera butinumo;) pabaigsiu hamelius ir rugiageles atskirai, kai jau liks ant digno nebedaug-sumaisysiu, ziuresiu gal labiau patiks smile.gif
ramuneliu hidr. ir as noreciau thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

ilga savaitgaly be PC buvau, o vakar neto neturejau, tai supratau, kad esu priklausoma nuo sm situ naturaliu temu ax.gif o ir po to niekaip pasivyti neiseina verysad.gif

ka tik isbandziau rasulo moli is AN - nu galvojau isprotesiu koks fainas jis man. Ir kvapas tu sausu milteliu neralus, noprisi valgyti. gal man molio truksta ? lotuliukas.gif nes ir balto molio norisi paragauti - gal kalcio truksta lotuliukas.gif ?
as rasula paprastai pirma kart isbandziau tik su vandeniu is krano. ir ploviau makijaza su visom akim -ir labai patenkinta. veliau dumbliu uzsipurskiau ir ersketuoziu al. jis jau taip stipriai nebegrauzia akiu, nes prie akiu is vis nebetepu. tik pries miega, kad nejausciau smile.gif

dar noriu paklausti, kad naudoja fitokeratinus plaukams: as pasidariusi purskaliuka su vandenuku, fitokeratinais ir glicerino: visumoj plaukai minskti, bet galai labai sausi kazkaip. nz kaip paaiskinti, bet pripratus prie tu aliejuku sintetiniu, po kuriu plaukai slysta ir blizga ir lengvai sukuojasi.
O man labai aktualu, nes plaukai siekia ....nu kaip cia pasakius uzpakalio pradzia, ju daug ir labai veliasi.
kaip man pagerinti purskala su fitokeratinais ? gal reikia labai daug tu fitokeratinu arba glicerino ?
skaiciau , kad kitos slapius plaukus su kokoso al issitepa. reikes isbandyti po poros dienu.
Atsakyti
ar verta imti:
Ekologiški rudieji dumbliai 20g? (zinau, kad giriat dumblius, tik nezinau kuriuos tiksliai.ar sitie gerieji?)
Jazminų žiedų milteliai 10 g? (isvis negirdejau atsiliepimu,tai idomu ar veiksmingi bent kiek?)
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 17, 20:35)
ka tik isbandziau rasulo moli is AN - nu galvojau isprotesiu koks fainas jis man. Ir kvapas tu sausu milteliu neralus, noprisi valgyti. gal man molio truksta ?  lotuliukas.gif nes ir balto molio norisi paragauti - gal kalcio truksta  lotuliukas.gif ?

man zaliasis molis kvepia biggrin.gif rasulo sakyciau pries zaliaji netoks ryskus kvapas, bet praustis juo tikrai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
O ar apelsinų EA fototoksiškas (manau, taip)? Turbūt negalima dėti jo į veido kremą?
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 17, 20:35)
sveikutes  4u.gif

dar noriu paklausti, kad naudoja fitokeratinus plaukams: as pasidariusi purskaliuka su vandenuku, fitokeratinais ir glicerino: visumoj plaukai minskti, bet galai labai sausi kazkaip. nz kaip paaiskinti, bet pripratus prie tu aliejuku sintetiniu, po kuriu plaukai slysta ir blizga ir lengvai sukuojasi.
O man labai aktualu, nes plaukai siekia ....nu kaip cia pasakius uzpakalio pradzia, ju daug ir labai veliasi.
kaip man pagerinti purskala su fitokeratinais ? gal reikia labai daug tu fitokeratinu arba glicerino ?
skaiciau , kad kitos slapius plaukus su kokoso al issitepa. reikes isbandyti po poros dienu.

as esu susipylus i rozmarinu hidrolata fitok. ir pantenoli, bet purskiu su saiku, nes padauginus tarsi kietina plaukus g.gif o su vandeniu manau lb greit suges jums, ar klystu? g.gif
o ilgis tai pavydetinas thumbup.gif
Atsakyti