Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(bituteba @ 2010 03 17, 20:35)
dar noriu paklausti, kad naudoja fitokeratinus plaukams: as pasidariusi purskaliuka su vandenuku, fitokeratinais ir glicerino: visumoj plaukai minskti, bet galai labai sausi kazkaip. nz kaip paaiskinti, bet pripratus prie tu aliejuku sintetiniu, po kuriu plaukai slysta ir blizga ir lengvai sukuojasi.
O man labai aktualu, nes plaukai siekia ....nu kaip cia pasakius

as ju dabar i sampuna prisipyliau, tai labai susvelnina plauka, dar gerai pries plovima deti aliejines kaukes

QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 03 17, 21:10)
O ar apelsinų EA fototoksiškas (manau, taip)? Turbūt negalima dėti jo į veido kremą?

taip, bet galima deti i krema, kuri naudosi is vakaro ax.gif
Atsakyti
Pasidariau kaukę tokia sudėtim: distiliuotas vanduo, šilko proteinai, dumbliai litotamniai, glicerinas, gintaro milteliai, rasulo molis ir žaliasis molis, citrininių verbenų ir rugiagėliu hidrolatai, dar truputis alyvuogių aliejaus smile.gif Tikiuosi likt su veidu po tokios kaukės lotuliukas.gif

O plaukam šianakt bandysiu aliejinę kaukę su muskatinio šalavijo ea wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 17, 23:03)
Pasidariau kaukę tokia sudėtim:  distiliuotas vanduo, šilko proteinai, dumbliai litotamniai, glicerinas, gintaro milteliai, rasulo molis ir žaliasis molis, citrininių verbenų ir rugiagėliu hidrolatai, dar truputis alyvuogių aliejaus smile.gif Tikiuosi likt su veidu po tokios kaukės  lotuliukas.gif

bigsmile.gif ohoho, kokia "turtinga" kaukė... thumbup.gif lauksim atsiliepimų... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 17, 23:08)
bigsmile.gif ohoho, kokia "turtinga" kaukė... thumbup.gif lauksim atsiliepimų...  mirksiukas.gif

Dabar dar laukiu kol "prisirps" smile.gif) būtinai parašysiu 4u.gif
Atsakyti
Laba vakareli 4u.gif vis skaitineju jusu temas, tai siandien pabandziau veida nusiprausti su gasulo moliu - tai superinis dalykas, ir po to pasitepiau alieju misiniu riebiai odai - tai esu patenkinta
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 03 17, 20:41)
ar verta imti:
Ekologiški rudieji dumbliai 20g? (zinau, kad giriat dumblius, tik nezinau kuriuos tiksliai.ar  sitie gerieji?)
Jazminų žiedų milteliai 10 g?  (isvis negirdejau atsiliepimu,tai idomu ar veiksmingi bent kiek?)

as turiu net du pakelius tu dumliu smile.gif poveikis labai geras: puikus pylingas, ir kaip kauke: labai gerai isvalo. man net po to parausta ir kaista skruostai nuo ju, tikriausiai cia ju pats stipriausias veikimas ir pasireiskia, nes suaktyvina mikrocirkuliacija lastelese. Pirma karta netoli paakiu, net trumpam isryskejo kapiliarai, bet daugiau taip nebuvo ir praejo labai greitai. dar ir toki stangrinanti efekta jauciu.
bet nepaisant visu pliusu ju kvapelis tai doh.gif doh.gif net ziaugcioju kiekviena karta. nu bet as apskritai nemegstu jokio seefodo, tai man viskas nekvepia, kad is juros smile.gif bet turiu dumbliu hidrolata - tai jo kvapas palyginus - skanus, tikrai kaip kazkas pastebejo - krabu lazdeliu.
karta pabandziau dumlius su baltu moliu kauke: konsistensija labai gerai gavosi, nes dumliai stamboki, o molis smulkus, ir kvapa sumazino. bet spintelej man jie dvokia vis tiek doh.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 17, 21:12)
as esu susipylus i rozmarinu hidrolata fitok. ir pantenoli, bet purskiu su saiku, nes padauginus tarsi kietina plaukus  g.gif  o su vandeniu manau lb greit suges jums, ar klystu? g.gif
o kaip pasireiskia sugedimas? turi atsirasti drumzliu ar negeras kvapas ? gal man truputi gaila butu hidrolata savo karciams naudoti  blink.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 17, 21:56)
as ju dabar i sampuna prisipyliau, tai labai susvelnina plauka, dar gerai pries plovima deti aliejines kaukes
aliejines kaukes - tai kas be ko  mirksiukas.gif cia mano naturalumo paciu pradzia: jau nuo senoves vis aliejum tepuosi, tai jau man iprasta visai  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*WhiteAngel* @ 2010 03 17, 21:10)
O ar apelsinų EA fototoksiškas (manau, taip)? Turbūt negalima dėti jo į veido kremą?

visi citrusiniai fototoksiški wink.gif Jei naudoji, po pasitepimo bene 8 val. negalima rodytis saulėje, kad pigmentinių dėmių neatsirastų cool.gif
Atsakyti
Na va, jau po kaukės 4u.gif nuosprendis: geriausia, ką esu tepus ant veido lotuliukas.gif wub.gif dumblių net neužuodžiau, ir oda tooookia svelni, padrėkinta - pamaitinta blush2.gif pasipurškiau rugiagėlių hidrolatu, tai super pojūtis smile.gif o kaip isvalė inkštyriukus blink.gif dar nėr nosis tokia švari buvus po molio kaukių bigsmile.gif cool.gif
žo, nueisiu visa graži, švari ir laiminga miegot thumbup.gif
Atsakyti
va kodel as taip megstu garinti ea, o Monika juokiasi, kur as juos taip greit sunaudoju:)
http://www.homosanit...rveda_ir_kvapai
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 18, 00:58)
va kodel as taip megstu garinti ea, o Monika juokiasi, kur as juos taip greit sunaudoju:)

Aš irgi pastoviai garinu ką nors smile.gif taip įpratau, kad jokio kvapo nebuvimas net keistai nuteikia lotuliukas.gif turi kvepėt ir viskas ax.gif na aišku, kai pagaliau ateis pavasaris, tai darysiu langus ir uostysiu pumpurų kvapą wub.gif

labanakt, mielosios happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 18, 00:58)

drinks_cheers.gif Ir aš mėgstu, bet garinimui nedaug ką išbandžiusi esu - apelsinus su gvazdikėliais, citriną ir anyžius.
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 18, 00:32)
Na va, jau po kaukės 4u.gif  nuosprendis: geriausia, ką esu tepus ant veido lotuliukas.gif  wub.gif  dumblių net neužuodžiau, ir oda tooookia svelni, padrėkinta - pamaitinta blush2.gif  pasipurškiau rugiagėlių hidrolatu, tai super pojūtis smile.gif  o kaip isvalė inkštyriukus blink.gif  dar nėr nosis tokia švari buvus po molio kaukių bigsmile.gif  cool.gif
žo, nueisiu visa graži, švari ir laiminga miegot  thumbup.gif

thumbup.gif liuks.. Jaučiu ir aš šiandien veidukui ką nors "susimakaluosiu".. biggrin.gif

Mergaitės, o jūs kai kaukę darot ir kaklą tepat? Aš tik ant veido tepu, tai galvoju gal ir kaklą reik palepint... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 18 kovo 2010 - 08:27