QUOTE(etamo21 @ 2010 03 17, 20:41)
ar verta imti:
Ekologiški rudieji dumbliai 20g? (zinau, kad giriat dumblius, tik nezinau kuriuos tiksliai.ar sitie gerieji?)
Jazminų žiedų milteliai 10 g? (isvis negirdejau atsiliepimu,tai idomu ar veiksmingi bent kiek?)
as turiu net du pakelius tu dumliu

poveikis labai geras: puikus pylingas, ir kaip kauke: labai gerai isvalo. man net po to parausta ir kaista skruostai nuo ju, tikriausiai cia ju pats stipriausias veikimas ir pasireiskia, nes suaktyvina mikrocirkuliacija lastelese. Pirma karta netoli paakiu, net trumpam isryskejo kapiliarai, bet daugiau taip nebuvo ir praejo labai greitai. dar ir toki stangrinanti efekta jauciu.
bet nepaisant visu pliusu ju kvapelis tai

net ziaugcioju kiekviena karta. nu bet as apskritai nemegstu jokio seefodo, tai man viskas nekvepia, kad is juros

bet turiu dumbliu hidrolata - tai jo kvapas palyginus - skanus, tikrai kaip kazkas pastebejo - krabu lazdeliu.
karta pabandziau dumlius su baltu moliu kauke: konsistensija labai gerai gavosi, nes dumliai stamboki, o molis smulkus, ir kvapa sumazino. bet spintelej man jie dvokia vis tiek
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 17, 21:12)
as esu susipylus i rozmarinu hidrolata fitok. ir pantenoli, bet purskiu su saiku, nes padauginus tarsi kietina plaukus

o su vandeniu manau lb greit suges jums, ar klystu?
o kaip pasireiskia sugedimas? turi atsirasti drumzliu ar negeras kvapas ? gal man truputi gaila butu hidrolata savo karciams naudoti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 17, 21:56)
as ju dabar i sampuna prisipyliau, tai labai susvelnina plauka, dar gerai pries plovima deti aliejines kaukes
aliejines kaukes - tai kas be ko

cia mano naturalumo paciu pradzia: jau nuo senoves vis aliejum tepuosi, tai jau man iprasta visai