Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(bituteba @ 2010 03 17, 23:44)
as turiu net du pakelius tu dumliu smile.gif poveikis labai geras: puikus pylingas, ir kaip kauke: labai gerai isvalo. man net po to parausta ir kaista skruostai nuo ju, tikriausiai cia ju pats stipriausias veikimas ir pasireiskia, nes suaktyvina mikrocirkuliacija lastelese. Pirma karta netoli paakiu, net trumpam isryskejo kapiliarai, bet daugiau taip nebuvo ir praejo labai greitai. dar ir toki stangrinanti efekta jauciu.
bet nepaisant visu pliusu ju kvapelis tai  doh.gif  doh.gif net ziaugcioju kiekviena karta. nu bet as apskritai nemegstu jokio seefodo, tai man viskas nekvepia, kad is juros smile.gif bet turiu dumbliu hidrolata - tai jo kvapas palyginus - skanus, tikrai kaip kazkas pastebejo - krabu lazdeliu.

O man tas kvapas visai geras.Nu kvapas tų rudųjų toks,kaip silkę kad darinėtai.O žalieji man aplamai net kvepia sakyčiau,nieko ten tragiško nėra.Tik va hidrolatas tai ....bet tuoj uztepu kokio aliejuko ir viskas čiki.Juolab ,kad jis tuoj išsikvepia.

QUOTE(Dolphin @ 2010 03 18, 00:32)
Na va, jau po kaukės 4u.gif  nuosprendis: geriausia, ką esu tepus ant veido lotuliukas.gif  wub.gif  dumblių net neužuodžiau, ir oda tooookia svelni, padrėkinta - pamaitinta blush2.gif  pasipurškiau rugiagėlių hidrolatu, tai super pojūtis smile.gif  o kaip isvalė inkštyriukus blink.gif  dar nėr nosis tokia švari buvus po molio kaukių bigsmile.gif  cool.gif
žo, nueisiu visa graži, švari ir laiminga miegot  thumbup.gif

vsio,ir aš darysiu

QUOTE(rytorasa @ 2010 03 18, 09:23)

Mergaitės, o jūs kai kaukę darot ir kaklą tepat? Aš tik ant veido tepu, tai galvoju gal ir kaklą reik palepint...  rolleyes.gif

as tepu ir kakla
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 18, 09:23)
thumbup.gif liuks.. Jaučiu ir aš šiandien veidukui ką nors "susimakaluosiu"..  biggrin.gif

Mergaitės, o jūs kai kaukę darot ir kaklą tepat? Aš tik ant veido tepu, tai galvoju gal ir kaklą reik palepint...  rolleyes.gif

Aš kaklo netepu, bet krūtinę kartais 4u.gif nes būna, kad paberia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 18, 08:08)
drinks_cheers.gif Ir aš mėgstu, bet garinimui nedaug ką išbandžiusi esu - apelsinus su gvazdikėliais, citriną ir anyžius.

Aš mėgstu arbatmedį pagaranti, ypač dabar, kai vėl pradeda ligos pulti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 18, 18:37)
Aš mėgstu arbatmedį pagaranti, ypač dabar, kai vėl pradeda ligos pulti smile.gif

thumbup.gif man jis gryna tepant pvz. ant spuogelio, tai toks britkus, nemalonaus kvapo. bet kai dariausi veido masaza su siltu, slapiu rankluosciu, i dubeneli vandens lasinau arbatmedzio, tai nuskridau iki dangaus, tokia gaiva uzsidejus, sunku ir apsakyti, toks ir i prities kvapa panasus, ir labai gaivinantis. ziauriai patiko ax.gif biggrin.gif siandien vel darysiuos aliejaus masaziuka, lasinsiu vel, parelaxuosiu.

beje, pasiemiau germaniskuju ramuneliu hidr. vis delto mirksiukas.gif , tik gaila, kad kita savaitgali pirkinius tegalesiu apciupineti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 18 kovo 2010 - 17:53
QUOTE(Zavioji @ 2010 03 17, 17:57)
Mano mažajam (1,5m.) atopinis dermatitas. Šiek tiek apie jį jau buvo kalbėta, bet dar per mažai info. Dabar tepu sviestmedžio ir šaltalankių aliejaus mišiniu, padarau avižų voneles. Norėčiau padaryti kremuką, tik neįsivaizduoju kokias sudėtines dalis man pasirinkti  doh.gif  : sviestmedis, glicerinas, kokius aliejus dėti ? Kiek suprantu, jam neniežti, tik oda raudonai plėmuota, šerpetota.
RASMA tikrai rašė, kad pati gamina, bet konkretaus receptuko nepaskelbė - jei skaitysi, prašau, RASMA, parašyk iš ko gaminai.
Labiausiai laukiu išbandytų receptukų, o jei tokių neatsiras, tai jūsų, merginos, teorinių žinių pagalbos  4u.gif

Sveika, mes irgi turim sita beda ir turbut situacija panasi kaip ir pas jus, nes irbertas sausais plemais bet kasosi nedaug. Tai as darau kremus is sviestmedzio, agurkliu, medetku, migdolu alieju, dar ilasinu glicerino ir paskutini karta bandziau ilasinti pantenolio is AN. Nu paguoda bent tokia, kad blogiau nepasidare...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 18, 17:37)

as irgi pastoviai arbatmedi, eukalipta garinu - kai yra ligu sezonas arba pradeda kas ciaudeti sluoguoti. skaiciau, kad arbatmedis naikina bakterijas, tai isitikinau ir padeda: pfu pfu pfu - niekas nesergam smile.gif
Atsakyti
o kai darot molio kauke kazkaip ja drekinat ar laukiat kol sudziuva?
nes as va kai darau,laikau 15 min ir per ta laika ji sudziuva ir traukia oda.. paskui kai nuvalau, ties smilkiniais ir kakta tose vietose kur buvo kauke paraust. Tiesa, paskui viskas gerai,nealergizuoja, tiesiog galvoju gal del to kad sudziuva. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2010 03 19, 08:23)
o kai darot molio kauke kazkaip ja drekinat ar laukiat kol sudziuva?
nes as va kai darau,laikau 15 min ir per ta laika ji sudziuva ir traukia oda.. paskui kai nuvalau, ties smilkiniais ir kakta tose vietose kur buvo kauke paraust. Tiesa, paskui viskas gerai,nealergizuoja, tiesiog galvoju gal del to kad sudziuva.  unsure.gif

Drėkinam - purškiam vandenuku ar hidrolatais, galima šlakstyt veidą su pirštais. Kaip patogiau - tik neleist išdžiūt, nes tampo veido raumenis smile.gif
Papildyta:
O aš atėjau pasidžiaugt papajų enzimais - išbandžiau tik veidui ir tik po vienos depiliacijos, bet ko tais nebeauga plaukai rolleyes.gif Bijau prisidžiaugt garsiai, gal ryt apaugus atsibusiu lotuliukas.gif bet kol kas - neįprastas vaizdelis smile.gif
Atsakyti
vis skaitau kad garinat aliejukus, gal galit aprasyt kaip vyksta procesas? uzverdat puode vandeni ir lasinat eterinius? ir ka toliau- ar reik kvepuot virs to puodo, ar kvapas ir taip sklinda, kokia is to nauda ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 03 19, 09:53)
vis skaitau kad garinat aliejukus, gal galit aprasyt kaip vyksta procesas?

yra specialūs garintuvai AromaStone, arba tie paprasti garintuvai iš parduotuvių, kur apačioje pastatai arbatinę žvakę, o į viršų įpili vandens, įlašinį į jį EA. Čia kambariams.

o jei asmeniškai sau inhaliacijai, tai reikia užvirti vandenį, susipilti į kokį dubenį, įlašinti EA ir apsidengus rankšluosčiu pakvėpuoti tais garais wink.gif Aišku, eukaliptas tam tikrai jėga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 19, 09:55)
Atsibundant,prie veidrodžio-o ten liūtas lotuliukas.gif
Atsiprašau,juokauju ax.gif  hihihi.gif

biggrin.gif
Tik dar galiu pridurt, kad net iš karto po depiliacijos tik vos pagraužia - ir tai manau dėl citrinos sulčių. Bet ir tai staigiai praeina. Jokio pabėrimo neatsirado, įmaišiau iš akies į savo svietsmedžio/aliejų masę. Eisiu ir tradicinėm vietom išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 19, 10:58)
yra specialūs garintuvai AromaStone, arba tie paprasti garintuvai iš parduotuvių, kur apačioje pastatai arbatinę žvakę, o į viršų įpili vandens, įlašinį į jį EA. Čia kambariams.

o jei asmeniškai sau inhaliacijai, tai reikia užvirti vandenį, susipilti į kokį dubenį, įlašinti EA  ir apsidengus rankšluosčiu pakvėpuoti tais garais wink.gif Aišku, eukaliptas tam tikrai jėga biggrin.gif

Atsiprašau už durną klausimą-užverdi vandenį ir išjungi,taip?
Atsakyti