Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

Ateinu pasiklausti tų, kurios bandote mažinti plaukuotumą papajos pagalba smile.gif Pati jau mėnuo tepliojuosi kremu arba alaviju + papajų enzimai + citrinos sultys, bet poveikį pastebėjau tik ant kojų, o pažastys ir bikini nereaguoja rolleyes.gif Kaip pas jus? Sakau gal papainą reikėtų tam reikalui naudoti g.gif

Monica ar nusšviečia kada įsigyti papaino? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 24 kovo 2010 - 13:31
ps. gal galit atskleisti paslapti kur randat receptus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 03 24, 13:29)
Ateinu pasiklausti tų, kurios bandote mažinti plaukuotumą papajos pagalba smile.gif Pati jau mėnuo tepliojuosi kremu arba alaviju + papajų enzimai + citrinos sultys, bet poveikį pastebėjau tik ant kojų, o pažastys ir bikini nereaguoja rolleyes.gif Kaip pas jus? Sakau gal papainą reikėtų tam reikalui naudoti g.gif

Monica ar nusšviečia kada įsigyti papaino? smile.gif

Nueik i parduotuvele... wink.gif ten YRA papaino šiuo metu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 03 24, 13:18)
Kunui kokosa su kakava gali issukti, jei dar turi skysto aliejaus ipilk, viska issuk ir bus kuno sviestas, kai vien aliejai jokiu emulsikliu nereikia, o jau jei pienelio ar lengvesnio kremo nori tai reikia aliejus jungti su skysciais, pvz.: hidrolatais, min. vandenuku ir deti emusiklio  mirksiukas.gif

isuskt?i, tai pries tai kakavos sviesta pasildyti, tada ideti kokosu aliejaus ir ipilti skysto? skysto turiu makadamiju ax.gif
Atsakyti
o as kol paskaiciau tema, issitudijavau parduotuves asortimenta ir nebeliko mano norimu prekiu blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 03 24, 13:26)
norejau paklausti pas seniai naudojancias eko kosm. kiek kartu per diena galima purksti rozmarino hidrolata, ir ar gali balto molio kauke sualergizuoto oda po to patepus kremu

Aš purškiu ryte ir vakare, bei kai kaukes būnu užsidėjus. Rytais papurškiu, nudžiūna ir pakartoju, nes kitaip pritrūksta drėgmės. O kremas ir kaukė naudoti pirmą kartą?

QUOTE(ernesin @ 2010 03 24, 13:29)

Aš dar tik ant veido teplioju, bet iš karto pasimatė, kitoms depiliacijoms tinkamą ilgį vis pražiopsau biggrin.gif Papaino neišbandžius 4u.gif

Gal pirkai melisų hidrolatą? Žiū nebelikę, o kitą kartą būtinai jį pirksiu. Man jis geriau tiko už rozmarinų ir savos gamybos rožių.
Atsakyti
kauke nautoda pirma karta kremas nea, bet turiu itarima kad pradejo kremas netikti, o nieko tokio jei dazniau papurksti hidrolata nei du kartus , po jo papurskimo pastebejau kad kai kurios vietos lieka sausos prie zanduku nuo nosies zemyn i lupas, ar turi buti sausumo jausmas
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 03 24, 14:29)
kauke nautoda pirma karta kremas nea, bet turiu itarima kad pradejo kremas netikti, o nieko tokio jei dazniau papurksti hidrolata nei du kartus , po jo papurskimo pastebejau kad kai kurios vietos lieka sausos prie zanduku nuo nosies zemyn i lupas, ar turi buti sausumo jausmas

Gal pamėgink po balto molio kaukės tik hidrolatu pasipurškinėt? g.gif Man kremai iš seniau irgi nei per kur nebetinka (ar tai ekologiškas kremas?)
Dėl sausumo - jei nemalonus pajūtis, tai tada neturėtų j) būti. Man sausėjo, kol neįlašinau glicerino į hidrolato buteliuką. Dabar jei pasausėja nusipurškus- papurškiu darsyk. Vakare tai ir su sausesne odele einu miegot, nes nejaučiu diskomforto. Manau, kad ne visom užtenka tik hidrolato, tikiu, kad kitos pasipurškusios dar ir kremuku pasitepa, ypač jei oda sausesnė. Gal ir Tavo toks pats variantas?...
O purkšti manau gali kiek negaila smile.gif Bet jei šis hidrolatas tiesiog sausina Tavo odą, tai dažnesni pasipurškimai neišgelbės, bijau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 24 kovo 2010 - 14:36
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 24, 13:03)
pasidariau snd molio kauke is zalio, rasulo molio, pasifloru aliejaus lasiuka, pelargoniju EA, aloe, alksnio zieves miltukus ir cinko oksido.dariau ne vienam kartui, kazkur 50ml, isbandysiu veliau.

Kaip pasiflorų aliejus? Kaip tik laukiu jo dabar smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ragana @ 2010 03 24, 14:40)
Nueik i parduotuvele... wink.gif ten YRA papaino šiuo metu  lotuliukas.gif

Ui, a rimtai??? Ir aš noriu, taip laukiau bigsmile.gif Gal ir man duos? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sūpynės @ 2010 03 24, 14:52)
o as kol paskaiciau tema, issitudijavau parduotuves asortimenta ir nebeliko mano norimu prekiu blink.gif  biggrin.gif

Įprastas dalykas. Todėl man ir išeina kas 2 savaites važinėti ten biggrin.gif Vis dalimis randu, ko noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oxidem @ 2010 03 23, 21:12)
Monica turiu klausimuką: kokį procentą skystų ekstraktų deti į kremą? Kiek žiūrėjau tai raso nuo 0,5 iki 2%, bijau suklysti smile.gif

Rašo net iki 3 proc., o radau, ka dprancūzai naudoja net 30 proc. sksytų ekstraktų (kitokių, bet manau esmė ta pati). Mano galva, ypač jei norisi stipresnio efekto), iki 10 proc. galima drąsiai naudoti.

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 24, 12:03)
dariausi sau purskala plaukams is aloe miltuku. bet ne visiskai miltukai istirpo, tai jauciu sugadinau purkstuka, nes visas milteliais nusetas. monika sake, kad laikant saldytuve bus geras kazkur savaite, bet va stovi jau antra savaite, nei kvapas pakites, nei pelesiu yra biggrin.gif  ar galiu vis dar ji naudoti?bet idomu kodel ne viskas istirpo, dariau:i uzvirta vandeni beriau is leto miltukus maisydama.i 50 ml dejau kazkur ketvirtadali arb.saukstelio.

Šie žoliniai milt. iki galo netirpsta, reikejo tada perpilti paliekant nusoėdas. naujeiji koncentruoti ištirpsta.

QUOTE(pilveliukas @ 2010 03 24, 13:26)
norejau paklausti pas seniai naudojancias eko kosm. kiek kartu per diena galima purksti rozmarino hidrolata, ir ar gali balto molio kauke sualergizuoto oda po to patepus kremu

Galima keik negaila. Jei oda sausoka, reiktų glic. lašiuką pridėti.

QUOTE(ashtri @ 2010 03 24, 13:57)
Gal pirkai melisų hidrolatą? Žiū nebelikę, o kitą kartą būtinai jį pirksiu. Man jis geriau tiko už rozmarinų ir savos gamybos rožių.

Melisų nebus, jis buvo pats nepopuliariausias. vietoj jo siūlau mėginti german. ramunėles.
Atsakyti
[quote=TekilaSunrise,2010 03 24, 15:52]
Kaip pasiflorų aliejus? Kaip tik laukiu jo dabar smile.gif
Papildyta:

man patinka, isigijau Monikai rewkomendavus. man kvapas patinka labai biggrin.gif bet daznai nenudoju, tik i kaukes, kartais po molio kaukiu veida pasitepu, nes turiu maza kieki 10 ml berods ax.gif
Atsakyti
o kiek reiktu ilasinti glicerino 50ml hidrolata
Atsakyti