Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Monica @ 2010 04 13, 11:13)
turi, bet nestiprų. Manau kreme nesijaus. Yra l. tirštas.

O aš dar klausiau dėl amžiaus - ar yra rekomendacijos nuo kada naudot?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 04 13, 10:13)
turi, bet nestiprų. Manau kreme nesijaus. Yra l. tirštas.

ačiū 4u.gif Ne į kremą, į paakių gelį jį dėsiu. Kadangi mano uosle pasitikėt negalima (dumbliai man nesmirda, išskyrus ND miltelius), tai pratestuos ant savęs ir sesuo. Tada visoms jautrianosėms galėsiu labai objektyviai situaciją iš jos pozicijų nusakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 13, 09:46)
kunigunda78 mini bent jau greifruto sėklų ekstrakto būtinumą. Pats vitaminas E nelabai apsaugos, reiktų rimtesnio konservanto - GSE, naticido ir pan. smile.gif

Aš nesupratau kas tas GSE smile.gif Dabar jau aišku, tada nedėsiu vaisių miltelių.
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 04 13, 11:19)
Aš nesupratau kas tas GSE  smile.gif  Dabar jau aišku, tada nedėsiu vaisių miltelių.

Greifruto sėklų ekstraktas.
Atsakyti
Dariausi namie manikiura ir isikirpau, tai kraujas bego belenkaip doh.gif ir ka, uzberiau aluno miltelio ir is karto nustojo begti ax.gif
Atsakyti
Kitoj temoj merginos rašė, kad glicerinas tirpsta skystyje, tai gaminant kremus jį reikia įlašinti į šildoma hidrolatą? Aš gliceriną įdėjau jau sumaišius aliejus su hidrolatu, kažin nieko tokio ? g.gif
Atsakyti
Ruošiuosi daryti veido kremą mamai, ar čia visas gerai? Kiek reikėtų dėti vitamino E? 4u.gif

30 ml: 5 ml argano aliejaus, 5 ml jojobos aliejaus, 1 g. kakavos sviesto, 7 ml rugiagėlių hidrolato, 5 ml levandų hidrolato, 5 ml pipirmėčių hidrolato, 5 lašai Salierų sėklų EA, 5 lašai Pačiulių AE.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 13, 11:16)
ačiū  4u.gif Ne į kremą, į paakių gelį jį dėsiu. Kadangi mano uosle pasitikėt negalima (dumbliai man nesmirda, išskyrus ND miltelius), tai pratestuos ant savęs ir sesuo. Tada visoms jautrianosėms galėsiu labai objektyviai situaciją iš jos pozicijų nusakyti  biggrin.gif

Gal galėtumėt pasakyti kaip darysit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 04 13, 15:37)
Kitoj temoj merginos rašė, kad glicerinas tirpsta skystyje, tai gaminant kremus jį reikia įlašinti į šildoma hidrolatą? Aš gliceriną įdėjau jau sumaišius aliejus su hidrolatu, kažin nieko tokio ? g.gif

aš taipp visada ir darau-dedu pačiam gale.

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 04 13, 16:21)
Ruošiuosi daryti veido kremą mamai, ar čia visas gerai? Kiek reikėtų dėti vitamino E? 4u.gif

manau gali dėti net ir 2 proc., jei daugiau kitų konservantų nebus. tai būtų 0,6 ml arba apie 12 lašų.
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 04 13, 16:28)
Gal galėtumėt pasakyti kaip darysit?  ax.gif

paprastai - ruošiuosi imti silicio vandenuką, patirpinti jame aloe miltelių, tirštinti su ksantanu, dėti Pepa komplekso pagal proporcijas cool.gif Gal dar ko nors įdėsiu, tik dar neapsisprendžiau iki galo - dar kažkokių pagerinimų, galbūt kažką iš aliejų. Nors skaniai kvepiantį fitolį dėti jau bijau, kad nesusimaišytų kvapai į makalynę ax.gif

mano toks sumanymas yra, kad vakare nusivalai makiažą ir pastiprini paakius kuo nors lengvu, kad atsigautų rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu pasitikslinti, koks aliejus (arba fitolis ) ir hidrolatas labiau tiktu astuoniolikmetes odai. Arba ir riebiai, bet biski pavargusiai(mano)odai ??
Norec nusipirku fitoli ir alieju ir sesei padalint ir sau.
Ar medetku fitolis ir levandu hidrolatas butu geras pasirinkimas ar butu kas daugiau? Sory, neatsimenu ir neturiu laiko skaityti visko, aisku, apie tai daug kartu buvo rasyta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 13 balandžio 2010 - 18:04
QUOTE(ashtri @ 2010 04 13, 10:14)
O aš dar klausiau dėl amžiaus - ar yra rekomendacijos nuo kada naudot?

rašyt nerašo. Mano galva vera naudoti, kai sumažėja kolageno gamyba, u dar per jauna smile.gif

QUOTE(nep @ 2010 04 13, 18:01)
Noriu pasitikslinti, koks aliejus (arba fitolis ) ir hidrolatas labiau tiktu astuoniolikmetes odai. Arba ir riebiai, bet biski pavargusiai(mano)odai ??
Norec nusipirku fitoli ir alieju ir sesei padalint ir sau.
Ar medetku fitolis ir levandu hidrolatas butu geras pasirinkimas ar butu kas daugiau? Sory, neatsimenu ir neturiu laiko skaityti visko, aisku, apie tai daug kartu buvo rasyta  doh.gif

o 18-metės kokia oda?levandų hidr.-tiktų abiems, Juanai odai migdolai, jojoba ir pan. yar egrai. kam fitolio? jei daugiau tiskliniam poveikiui, gydantys ir pan. Na, nebent koks vanilės fitolis abiems tiktų.
Atsakyti