Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 09:54)
na, o svarbiausias produktas - gelis paakiams, tai viršijo mano lūkesčius, matyt dėkoti labiausiai reikia Pepha tight kompleksui  ax.gif

aišku, ir poveikis - pati sau atrodau kaip po gero SPA. Ir dar jis gydantis toks, nes vakar prie  kaktos labai norėjosi prilįsti, o pasitepiau ir šiandien intervencija beveik nematoma biggrin.gif

Baltas pavydas blush2.gif o ar tokios sudeties kremuka-geliuka galima darytis jaunesnei merginai, kaip manai? Pepha turbut dar nereikalingas g.gif nesinori per anksti ciupti rimtesnes priemones rolleyes.gif

QUOTE(LLuna @ 2010 04 16, 10:21)
Atsiprasau uz dar viena, baltos varnos klausima, o silkas ir silikonas irgi is aroma natural? Nes nerandu as ju psl g.gif , jai ne, parasykit is kur pirkot 4u.gif

Ne, is aroma zone, Prancuzija (atsiversk naturaliu kosm. gamintoju temute mirksiukas.gif pirmaja zinute butinai paskaityk, taps aiskiau viskas. yra ir blogas su numatomais pirkimais-merginos kooperuojasi, kad nereiktu moketi siuntimo mokescio cool.gif ) todel ir sakiau, kad nelabai vietoje klausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 16, 10:56)
o ar tokios sudeties kremuka-geliuka galima darytis jaunesnei merginai, kaip manai? Pepha turbut dar nereikalingas g.gif

manau, kad kažką panašaus būtų galima - labai silpnos koncentracijos ir ne tokios plačios sudėties. Šiaip tai ten tik dumbliai.. g.gif O kiek tau metų, jei ne paslaptis?

dariau su plačiu užmoju, nes sesers paakiai nuvargę, tai norisi matomo efekto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 12:01)
manau, kad kažką panašaus būtų galima - labai silpnos koncentracijos ir ne tokios plačios sudėties. Šiaip tai ten tik dumbliai..  g.gif  O kiek tau metų, jei ne paslaptis?

dariau su plačiu užmoju, nes sesers paakiai nuvargę, tai norisi matomo efekto smile.gif

Man 24, tai Monica sakė dar nereikia Pepha (nors kakta paglebus, dėl jos visai norėjau pabandyt)
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 04 16, 11:07)
Man 24, tai Monica sakė dar nereikia Pepha (nors kakta paglebus, dėl jos visai norėjau pabandyt)

gal Monica mane ir norės primušti, bet sakyčiau, kad jei norisi, tai galima ir pabandyti. Po nedaug aišku rolleyes.gif Nuo kiekvienos odos priklauso - kiek ir kokių raukšlelių yra, ar ji nėra suglebusi, pavytusi. Juk čia natūralus augalinis dalykas, ne plastinė operacija paauglystėje smile.gif

pati tai darausi sau viskuo, ką tik sugebu nugriebti ir nė kiek neabejoju, kad elgiuosi teisingai lotuliukas.gif Tikrai nelauksiu 40-50 metų, kada beliks tik padarinius taisyti smile.gif
Atsakyti
Glicerinas dedamas į vandens ar į aliejaus fazę? 4u.gif
Atsakyti
į vandens arba pačioje kremo gamybos pabaigoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 15:30)
į vandens arba pačioje kremo gamybos pabaigoje smile.gif

Dėkavoju 4u.gif
Atsakyti
Pagavo azartas gaminti kremukus biggrin.gif Jau du padariau bigsmile.gif Galvoju tuo pačiu savo vyriškiui kokį po skutimosi kremą pagaminti. Tik klausimas ką reikėtų dėti g.gif

Gal kuri esate dariusi savo vyriškiui po skutimosi kremą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 04 15, 19:35)
Nidulia, tai jau 2 mėn praėjo blink.gif Ar tau visad taip retai reikia depiliuoti?

tai gi dar reikejo laiko, kad paaugtu, kitaip nenurausi smile.gif bet vistiek, man atrodo, kad dvigubai ilgiau augo po papaino smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 09:54)

na, o svarbiausias produktas - gelis paakiams, tai viršijo mano lūkesčius, matyt dėkoti labiausiai reikia Pepha tight kompleksui  ax.gif

o gal koks lasas liko puode?? ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 04 16, 15:31)
o gal koks lasas liko puode?? ax.gif  ax.gif

neliko lotuliukas.gif Bet gal dar prisėsiu prie gamybų šiandien arba po savaitgalio, gal kokį pirmadienį
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 04 16, 12:07)

Reiskia man irgi gal dar nereikia bandyti drinks_cheers.gif Amzius musu panasus, tik problemines vietos kiek kitos biggrin.gif Kakta mano lygi, kad ir kiek raukausi, bet va akys kiek negyvos, paakiuose susidaro smulkiu raukslyciu, ypac sypsantis isryskeja smarkokai (suvokiama, kad tai naturalu, bet jau matosi ir ramybes busenoje, kad kazkiek ruoziuku yra, pavargusi odele).
Ashtri, gal irgi planuoji gamintis kazka paakiams? Galim bendrom jegom susigalvoti receptuka biggrin.gif
Man grynai norisi lengo, tokio vesinancio geliuko (taip isivaizduoju, kad labai komfortiskai pasijusciau rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 16, 16:42)
neliko lotuliukas.gif Bet gal dar prisėsiu prie gamybų šiandien arba po savaitgalio, gal kokį pirmadienį

vel gaminsi toki pati stebuklingali paakiu geliuka?? ax.gif ax.gif o gal.........ai, nedristu sakyti blush2.gif
Atsakyti