Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

QUOTE(libaja @ 2010 03 20, 17:22)
Nu nu... Turiu Memosan ir Sanja, abi nepakartojamos.

mano vyrui nepatiko, mums su suneliu, tai jos nepakartojamos, turim ir kaldrą vaikui, tai irgi labai gera, lengva, bet šilta, bet neprakaituoja... Žodžiu ir dukriukui pataliukų norėčiau, nes ir Jysk"e pirkčiau tik vos pigiau, o kokybe lietuviškų nusivyliau... verysad.gif
Iršiaip visada abejoju reklamuojama preke, tad bandėm po truputuką, nes maniau, kad nepatiks... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 20 kovo 2010 - 18:44
už tuos lipdukus, tai stumia lievaką biggrin.gif , pagamina pigesnę partiją su išpūsta kaina ir pirmyn, pirkit šūdą, kaip ir iki visi IKI bergofo puodai, juokas man tik ima. smile.gif
Atsakyti
Kas liecia Bergoff puodus tai ju kokybe yra gera nesuprantu kodel tokie atsiliepimai, o del maximos akcijos butu idomu jau nusipirkusiuju nuomone.
Atsakyti
man ir atrodo si kart maxima nori kazka prastumti, nors va ta kaldra papirkom ir tikrai esu patenkinta, bet kad cia daro didziule akcija, kazkaip manes neitikino g.gif , nes ir lipduku nedaug reik surinkti, o ir kainos ne visiems ikandamos ir seip ne kiekvienam tokiu prekiu reikia g.gif , o ir ziuriu pati dormeo daro neblogas akcijas kitiems produktams , taip kad rinkti lipdukus ir speceliai kazka pirkti manau neapsimoka g.gif
Atsakyti
Taigi kaip ten dėl dvigulės patalynės "Iris" - ten, kur 200 X 200 cm, tai paklodė, ar užvalkalas "kaldrai", ar ir tas, ir tas?
O dvigulė antlodė, tai čia jau skaitosi kaldra, ar ne?
Atsakyti
Si karta tikrai maksima cia nuvyle..geriau galejo padaryti daugiau lipduku ir kaina mazesne, tai kas ten apsipirkineja ir reiktu, tai zmones ir eitu i maksima...O dabar tai manau nevertos tos pagalves tiek ax.gif
Atsakyti
Va ka viena mamyte rase kitoje temoje 4u.gif
QUOTE(agida @ 2010 03 26, 08:59)
Paguglinus viename lenkų puslapyje radau, kad ši patalynė (užklotas) be lipdukų kainuoja apie 109 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 26 kovo 2010 - 09:40
QUOTE(Kačia @ 2010 03 26, 10:39)
Va ka viena mamyte rase kitoje temoje 4u.gif

matyt cia panasiai bus kaip su RIMI paskutine lipduku akcija hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 03 24, 09:42)
Si karta tikrai maksima cia nuvyle..geriau galejo padaryti daugiau lipduku ir kaina mazesne, tai kas ten apsipirkineja ir reiktu, tai zmones ir eitu i maksima...O dabar tai manau nevertos tos pagalves tiek  ax.gif

Pritariu šiai nuomonei. Iš pradžių norėjau pirkti patalynę ir užvalkalus, bet panaršius internete, radau pigiau ir be nuolaidos, taip kad manau eilinį kartą maxima daro biznį.
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2010 03 21, 17:48)
už tuos lipdukus, tai stumia lievaką biggrin.gif , pagamina pigesnę partiją su išpūsta kaina ir pirmyn, pirkit šūdą, kaip ir iki visi IKI bergofo puodai, juokas man tik ima. smile.gif

sveikos,aš irgi domiuosi šia patalyne,bet vis pagalvoju ar verta tokių pinigų?bijau,kad nebūčiau nusivylus kaip,kad su berghof'u doh.gif
šiaip man irgi taip atrodo,kad padirbinėja viską,bile pirkit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 03 26, 16:25)
sveikos,aš irgi domiuosi šia patalyne,bet vis pagalvoju ar verta tokių pinigų?bijau,kad nebūčiau nusivylus kaip,kad su berghof'u  doh.gif
šiaip man irgi taip atrodo,kad padirbinėja viską,bile pirkit  doh.gif

Tikrai pritariu thumbup.gif , nes kuo toliau, tuo tos akcijos nesamoningesnes darosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2010 03 26, 18:55)
Tikrai pritariu  thumbup.gif , nes kuo toliau, tuo tos akcijos nesamoningesnes darosi  verysad.gif

būtent verysad.gif
Atsakyti