Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

Ir kaip ziuri i ta patalyne, tai neisivaizduoju uz ka ten tokia jos kaina ax.gif g.gif
Atsakyti
Man irgi kažkodėl atrodo, kad kaina stipriai išpūsta. Jei jau kažkokia akcija, tai galėtų būti pigiau. Pernai pirkau "Merkio" viengulę su skalbiamu vilnus užpildu, tai mokėjau, apie 150 Lt. O čia 120 Lt viengulė.
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2010 03 26, 09:39)
Va ka viena mamyte rase kitoje temoje 4u.gif

as irgi radau sita mamytes parasyma blink.gif kazin tai tiesa g.gif blink.gif doh.gif

sakot visai neverta rinkti tuos lipukus g.gif

kodel ydomu neparaso jau ysigijusios mamytes unsure.gif nejaugi niekas neperka tos patalynes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gwidita: 27 kovo 2010 - 14:25
QUOTE(gwidita @ 2010 03 27, 15:23)
as irgi radau sita mamytes parasyma blink.gif kazin tai tiesa g.gif  blink.gif  doh.gif
sakot visai neverta rinkti tuos lipukus g.gif
kodel ydomu neparaso jau ysigijusios mamytes unsure.gif nejaugi niekas neperka tos patalynes unsure.gif

tai kad maciau maximoje tos lentynos akcijines su Doermeo buna ir "apkraustytos" smile.gif tai tikriausiai perka uz lipdukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau anklodę. Savaitė laiko kai naudojam, tai šilta, lengva,pakolkas esam patenkinti šiuos pirkiniu, o kaip nešiosis paskui tai bus matyti. Tik nustebau, kad ši Dormeo anklodė yra kinietiška, o kaina tai tikrai didelė. Tai dabar pradėjau galvoti, gal ji labai greitai susinešios. g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 03 27, 22:41)
Aš nusipirkau anklodę. Savaitė laiko kai naudojam, tai šilta, lengva,pakolkas esam patenkinti šiuos pirkiniu,  o kaip nešiosis paskui tai bus matyti. Tik nustebau, kad ši Dormeo anklodė yra kinietiška, o kaina tai tikrai didelė. Tai dabar pradėjau galvoti, gal ji labai greitai susinešios. g.gif

hm... kinų darbas,nu jo...ką čia gali su jais žinoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 03 27, 23:41)
Aš nusipirkau anklodę. Savaitė laiko kai naudojam, tai šilta, lengva,pakolkas esam patenkinti šiuos pirkiniu,  o kaip nešiosis paskui tai bus matyti. Tik nustebau, kad ši Dormeo anklodė yra kinietiška, o kaina tai tikrai didelė. Tai dabar pradėjau galvoti, gal ji labai greitai susinešios. g.gif

o reiks paziuret net neziurejau g.gif , anklode ir as patenkinta jau kokias pora savaiciu turim, tai tikrai silta thumbup.gif , nu ziuresim kaip nesiosis smile.gif , dabar kruva lipduku surinkta, galvoju ar dar ka pirkti ar nea, nu galvojau dar del tu pagalviu, bet kazkaip ziuriu niekas apie jas nepasidalina g.gif , o patalynes tai labai brangios, biski gaila pinigu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa79 @ 2010 03 27, 22:58)
o reiks paziuret net neziurejau  g.gif , anklode ir as patenkinta jau kokias pora savaiciu turim, tai tikrai silta  thumbup.gif , nu ziuresim kaip nesiosis  smile.gif , dabar kruva lipduku surinkta, galvoju ar dar ka pirkti ar nea, nu galvojau dar del tu pagalviu, bet kazkaip ziuriu niekas apie jas nepasidalina  g.gif , o patalynes tai labai brangios, biski gaila pinigu  doh.gif

nu patalynės kaina tai jau tikrai man atrodo,kad išpūsta doh.gif už ką ten tokius pinigus mokėti doh.gif geriausi satininiai du komplektai išeina už tą vienos dormeo patalynės kainą doh.gif
Atsakyti
Na taip,akcija tai schmoll.gif Lipdukus duoda,tai paimu,bet pirkti ir tokius pinigus isleisti nematau uz ka schmoll.gif Tikrai nieko nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
man abydniausia del to, kad paskui pavarys akcija ir galesim tos patalynes ir be lipuku popigiuju nusipirkt doh.gif blink.gif
kaip ir su tais chalatais ir ranksluosciais blink.gif db ziuriu voliojasi uz pusdyke apatinese lentynose doh.gif
as y uzvalkaliuku komplektus net neziurejau schmoll.gif kaina tikrai didele...
galvoju apie pagalves ir anklodes g.gif
bet kazkaip letai tie lipukai renkasi ax.gif krize...maziau apsipirkinejam blush2.gif
Atsakyti
Nezadu pirkt si kart nei pagalviu,nei antlodziu,nesamone schmoll.gif Ranksluosciu tai nors po 1 cnt buvo galima imt,vis tiek pravercia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgeresta @ 2010 03 28, 14:54)
Nezadu pirkt si kart nei pagalviu,nei antlodziu,nesamone schmoll.gif Ranksluosciu tai nors po 1 cnt buvo galima imt,vis tiek pravercia biggrin.gif

tai jau tikrai,kad rankšluosčiai praverčia,ypač įsigyti už kelis litus drinks_cheers.gif o va čia šimtus pakloti tai jau verta pamąstyti g.gif
Atsakyti