Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

Sveiki, gal zinote kokioje maximoje dar bus vienguliu antklodziu. Nusipirkome pagalves, dvigule antklode, patalynes komplektus, o vienguliu antklodziu neliko g.gif
Atsakyti
Kaune, Pramonės Maximoj prieš pusvalandį mačiau privežta ir anklodžių ir pagalvių, tik nė vieno žmogaus prie jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 07 05, 19:20)
Sveiki, gal zinote kokioje maximoje dar bus vienguliu antklodziu. Nusipirkome pagalves, dvigule antklode, patalynes komplektus, o vienguliu antklodziu  neliko  g.gif

Siandien Baltupiu maximoj pirkau mirksiukas.gif pardaveja sake , kad siandien uzveze ax.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ar yra viengulių antklodžių Akropolio Maximoj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaraja @ 2010 07 05, 14:22)
Akcija tai pratese iki 11d. bet kas is to kad lentynos tuscios - ner ka pirkt.

O kur rase, kad pratese, nerandu... blush2.gif
Atsakyti
nupirkau vaikams dormeo antklodes tai padejome ziemai, siaip fainos man jos, bet per karsta po jomis dabar , tikrai netinkamos vasarai, nebent vesu namie smile.gif

gal kartais kas turit ta sanja vasarine antklode? idomu labai atsiliepimai
Atsakyti
As, tai pagalve nusipirkau , kai nebuvo akcijos,po nauju metu, sau dovana.Na ,nezinau, gal tada jos buvo kitos kokybes, bet as labai nusivylusi.Per nakti susiguli i blyniuka.Papureni, tai vel kuriam laikui neblogai,bet per trumpas laikas praejo nuo pirkimo.Gal cia as tik tokia priekabi, gal, kas turit irgi is senesniu laiku?Tai lipduku as turiu, bet pirkti paklodes vis nesiryztu, ar verta.
Atsakyti
QUOTE(zaraja @ 2010 07 05, 13:22)
Akcija tai pratese iki 11d. bet kas is to kad lentynos tuscios - ner ka pirkt.

Tai se tau doh.gif o as snd specialiai issiruosiau apsipirkti su lipdukais (nes tik vakar pervede mampinigus ir laukiau) - pasibaige seniai akcija atsake pardaveja Maximoje doh.gif lotuliukas.gif tai isejau is Maximos, suplesiau visa knygele ir pagalvojau - vat ir gerai, sutaupiau pinigus thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš nusipirkau dvi pagalves(nu man jos nei patinka,nei nepatinka 4u.gif ),dvigulę antklodę(mums su MB wub.gif ji labai labai thumbup.gif )ir viengulę saviškiui 2.gif (ateičiai 4u.gif )
Atsakyti
Nemanau, kad buvo ar bus tokia akcija, kuri visiems tiktų ir patiktų, net, kai nemokamai kažką dalina, vis tiek nepatenkintų atsiranda biggrin.gif O dėl Dormeo, tai, kas įsigijo, reikia, kad laiko kiek praeitų, kad pasakytum, ar tai kokybiška patalynė ar nea, ar vertėjo už ją tiek pinigų mokėti ar ne.
Atsakyti
Na del skoniu nesigincijama drinks_cheers.gif nelabai man ir reikejo tos patalynes, visai neseniai pirkau pagalves Trivilitos naujas, ir antklodes Merkio visai geros thumbup.gif niu tiesiog taip - jug turiu tuos lipdukus ir reikia pirkti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pirkomanija lotuliukas.gif

Atsakyti
aš nupirkau tik pagalvę,bet man nepatinka ji visai,vyras guli,bet irgi nieko blatno ten nėr...
Atsakyti