Sveiki, gal zinote kokioje maximoje dar bus vienguliu antklodziu. Nusipirkome pagalves, dvigule antklode, patalynes komplektus, o vienguliu antklodziu neliko

Kaune, Pramonės Maximoj prieš pusvalandį mačiau privežta ir anklodžių ir pagalvių, tik nė vieno žmogaus prie jų

QUOTE(Jorky @ 2010 07 05, 19:20)
Sveiki, gal zinote kokioje maximoje dar bus vienguliu antklodziu. Nusipirkome pagalves, dvigule antklode, patalynes komplektus, o vienguliu antklodziu neliko 

Siandien Baltupiu maximoj pirkau

Gal kas žinot ar yra viengulių antklodžių Akropolio Maximoj?

QUOTE(zaraja @ 2010 07 05, 14:22)
Akcija tai pratese iki 11d. bet kas is to kad lentynos tuscios - ner ka pirkt.
O kur rase, kad pratese, nerandu...

nupirkau vaikams dormeo antklodes tai padejome ziemai, siaip fainos man jos, bet per karsta po jomis dabar , tikrai netinkamos vasarai, nebent vesu namie 
gal kartais kas turit ta sanja vasarine antklode? idomu labai atsiliepimai

gal kartais kas turit ta sanja vasarine antklode? idomu labai atsiliepimai
As, tai pagalve nusipirkau , kai nebuvo akcijos,po nauju metu, sau dovana.Na ,nezinau, gal tada jos buvo kitos kokybes, bet as labai nusivylusi.Per nakti susiguli i blyniuka.Papureni, tai vel kuriam laikui neblogai,bet per trumpas laikas praejo nuo pirkimo.Gal cia as tik tokia priekabi, gal, kas turit irgi is senesniu laiku?Tai lipduku as turiu, bet pirkti paklodes vis nesiryztu, ar verta.
QUOTE(zaraja @ 2010 07 05, 13:22)
Akcija tai pratese iki 11d. bet kas is to kad lentynos tuscios - ner ka pirkt.
Tai se tau

o aš nusipirkau dvi pagalves(nu man jos nei patinka,nei nepatinka
),dvigulę antklodę(mums su MB
ji labai labai
)ir viengulę saviškiui
(ateičiai
)

Nemanau, kad buvo ar bus tokia akcija, kuri visiems tiktų ir patiktų, net, kai nemokamai kažką dalina, vis tiek nepatenkintų atsiranda
O dėl Dormeo, tai, kas įsigijo, reikia, kad laiko kiek praeitų, kad pasakytum, ar tai kokybiška patalynė ar nea, ar vertėjo už ją tiek pinigų mokėti ar ne.

Na del skoniu nesigincijama
nelabai man ir reikejo tos patalynes, visai neseniai pirkau pagalves Trivilitos naujas, ir antklodes Merkio visai geros
niu tiesiog taip - jug turiu tuos lipdukus ir reikia pirkti
pirkomanija 

aš nupirkau tik pagalvę,bet man nepatinka ji visai,vyras guli,bet irgi nieko blatno ten nėr...