neismeskit tu lipduku jeigu kam reikes puodu.is patikimu zmoniu maximoj dirbanciu girdejau,kad rudeni bus puodai.ir pradzioje puodams bus galima panaudoti patalynes akcijos lipdukus.
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2010 06 15, 12:54)
neismeskit tu lipduku jeigu kam reikes puodu.is patikimu zmoniu maximoj dirbanciu girdejau,kad rudeni bus puodai.ir pradzioje puodams bus galima panaudoti patalynes akcijos lipdukus.
neįtikėtina kažkaip

QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2010 06 15, 12:54)
Niu įdomu įdomu, nes dažniausiai tai kita akcija, ir lipdukus pakeičia

Turbut prabangus/brangus puodai bus, jei uz bet kokius lipdukus pardavines- kad tik pirktu

QUOTE(Fiolita @ 2010 06 16, 13:13)
Turbut prabangus/brangus puodai bus, jei uz bet kokius lipdukus pardavines- kad tik pirktu 

man tai puodų nereikia,nes užsipirkau Berghoff'ų užtektinai,bet įdomu,koie puodai maxėj bus

prasta si akcija. per brangi patalyne o tuo labiau antklodes ar pagalves..galima sveikesnio pluosto nusipirkti uz pigiau, nei maximos sintetiniu siulomu dormeo prekiu..ten sintetika, nors ir kokia sako gera..pasizodmekite pirma kitur prekemis ir pamatysite, kad pukines, silkines, ortopedines patalynes yra kokybiskesnes ir ta pati kaina
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 06 17, 15:06)
prasta si akcija. per brangi patalyne o tuo labiau antklodes ar pagalves..galima sveikesnio pluosto nusipirkti uz pigiau, nei maximos sintetiniu siulomu dormeo prekiu..ten sintetika, nors ir kokia sako gera..pasizodmekite pirma kitur prekemis ir pamatysite, kad pukines, silkines, ortopedines patalynes yra kokybiskesnes ir ta pati kaina
kiekvienam savo

QUOTE(Zziviliukas @ 2010 06 17, 14:06)
Aš už antklodę taip pat duodu 10 balų

Nors ir ilgai dvejojau, bet vis dėl to nusipirkau antklodę ir pagalvę, miegojau dar tik tris naktis, bet man labai patiko.Pagalvė man kaip tik, tarsi man pritaikyta, tokia ne per minkšta.
Aš tai dar galvoju pirkti ir viengulę kaldrą saviškiui vaikučiui

Kažkaip anklodės kaina dar pusė bėdos pvz dvigulės, bet pagalvės ir anklodės užvalkalas beveik tiek pat kiek ir anklodė, absurdas kažkoks, net be paklodės

Pagalve isitaisiau pries menesi - siaip nieko, tik baisiai auksta - siandien nuemiau puse kamsalo, iseis antra pagalve, beliks tik impila pasiuti 
O anklode isitaisiau vakar - lengva, viskas ok, ziuresiu, kaip nesiosis. Nors ne stebuklas.
Bet kas dar ruosiasi pirkti, nesiulau. Nes labai uzveda tu lipduku rinkimas, po to gaila ismesti, tai ir perki.
"Merkyje" galima gauti kokybiska daikta pigiau, nei sios Maximines Dormeo...
Tai va. Paskubejau.....

O anklode isitaisiau vakar - lengva, viskas ok, ziuresiu, kaip nesiosis. Nors ne stebuklas.
Bet kas dar ruosiasi pirkti, nesiulau. Nes labai uzveda tu lipduku rinkimas, po to gaila ismesti, tai ir perki.
"Merkyje" galima gauti kokybiska daikta pigiau, nei sios Maximines Dormeo...
Tai va. Paskubejau.....