norejau sunui pirkti pagalve, bet... isemiau ja is dezutes ir susilaikiau nuo pirkinio, kazko ji didoka pasirode, na per stora nors raso kad nuo 1m, kur ten metuku leliukas pagules ant tokio kalno
vat dormeo parduotuvej tai ji is 3 sluoksniu, gali pasidaryti kokio nori aukscio. teks paaukoti siek tiek daugiau pinigeliu, bet zinau, kad turesiu tikrai geresni daigta juk perkam ne 1dienai

QUOTE(irisiux @ 2011 10 18, 07:43)
Užsisakiau per e-maximą, tai atvežė tokio dydžio

QUOTE(sunflow @ 2011 10 21, 12:19)
super

QUOTE (sunflow @ 2011 10 21, 12:19)
Užsisakiau per e-maximą, tai atvežė tokio dydžio thumbup.gif
*
super thumbup.gif gerai sugalvota thumbup.gif QUOTE
Tikrai super sugalvota
Bet mes jau radome (tikras stebuklas-atskira istorija) Jau 2 naktis miegojome - labai saldziai miegasi
nzn kaip ten toliau ir kokia kokybe, bet kol kas tikrai patenkinti - minkstutis, siltutis, ir nugaros neskauda
*
Tikrai super sugalvota

QUOTE(irisiux @ 2011 10 21, 13:26)
QUOTE (sunflow @ 2011 10 21, 12:19)
*
Tikrai super sugalvota
Bet mes jau radome (tikras stebuklas-atskira istorija) Jau 2 naktis miegojome - labai saldziai miegasi
nzn kaip ten toliau ir kokia kokybe, bet kol kas tikrai patenkinti - minkstutis, siltutis, ir nugaros neskauda 
*
Tikrai super sugalvota

Kokį pirkote? 5 ar 7 cm

QUOTE(vvjuka @ 2011 10 21, 14:12)
Aš pirkau 7 cm, o mano sesė pirko 5 cm. Ji sako, kad labai fainai miegojo.

Aš nieko pasakyt negaliu, nes mažoji šią nakt žiauriai prastai miegojo, tai toks ir miegas mano buvo...

Gundomes isigyti ciuzinuka 7 cm.., tad noriu pasiklausti jau turinciu ir patenkintu - kazin ar galima ant jo patogiai ant zemes issimiegoti? Gal kam teko? Klausiu, nes kartais turim sveciu, tai uzleidus savo lovas, galvoju, patiems gal gerai ant zemes turetu buti
?

JJmama, mes turim čiužinuką 7cm ir kokias dvi savaites gulėjom ant žemės, MB patogu ant vieno pačio čiužinuko gulėti, bet, man buvo kietoka, tai patiesem dar "kaldra" po juo, tai aš labai patogiai išmiegojau tas dvi savaites
Atsimenu pirmą naktį kai nusipirkom, tai pasitiesem ant 10 cm Lono poroloninio čiužinio, tai aš naktį taip gerai miegojau

Atsimenu pirmą naktį kai nusipirkom, tai pasitiesem ant 10 cm Lono poroloninio čiužinio, tai aš naktį taip gerai miegojau

QUOTE(padraika22 @ 2011 10 21, 12:11)
norejau sunui pirkti pagalve, bet... isemiau ja is dezutes ir susilaikiau nuo pirkinio, kazko ji didoka pasirode, na per stora nors raso kad nuo 1m, kur ten metuku leliukas pagules ant tokio kalno
vat dormeo parduotuvej tai ji is 3 sluoksniu, gali pasidaryti kokio nori aukscio. teks paaukoti siek tiek daugiau pinigeliu, bet zinau, kad turesiu tikrai geresni daigta juk perkam ne 1dienai

Susigundziau ir as sia pagalve vaikui, dar jos neciupinejau rankose, bet buvau isitikinusi, kad ir ji keliu sluoksniu, nes turim is Dormeo pirkta vaikiska 3 sluoksniu, tai trimete miega kolkas dar tik ant 2 sluoksniu, visi trys tikrai butu per aukstai. Ko gero palauksiu, kol Dormeo parduotuvej jai bus 30 proc nuolaida ir nupirksiu antrajai tokia pat

O kazin kaip tos lempos

Gal kas matete kur yra 160*200 ciuziniu?

Norėjau pirkti čiužinuką su 50proc nuolaida, bet po draugės tokio pirkinio greit fantazija atšoko
Sakė neįmanoma miegot, kvapas čiužinio, kaip pigios kinietiškos tapkės... Visa laimė, kad priėmė jį atgal. O dabar pasižiūrėjus dormeo puslapyje ir maximos, palyginus tas prekes, tai dormeo ir maximiai "dormeo" net labai skiriasi, dormeo visos prekės su tais pačiais pavadinimais susideda iš natūralių pluoštų, maximiniai - iš sintetikos... Žodžiu.