Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

Sveiki, o mane sudomino tos kaldrynes LAn ir LANA smile.gif gal kas turit? jos tokios plonytes atrodo,kazi nesalta su jomis butu miegot ziema? niekur atsiliepmu nerandu...
Atsakyti
QUOTE(irisiux @ 2011 10 18, 06:43)
Niekur nerandam 120x200x7 cm sad.gif  cry.gif Gal kas kurioj Maximoj mate? help.gif

Nebandėt paklausti didelės maximos informacijos skyriuje? Turėtų pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisiux @ 2011 10 18, 07:43)
Niekur nerandam 120x200x7 cm sad.gif  cry.gif Gal kas kurioj Maximoj mate? help.gif

Ir aš šiandien visas Vilniaus dideles maximas aplėkiau, niekur neradau...
Atsakyti
Jau klausem - nieks negali pasakyti nei kada atves, nei kur atves, nei ar is iso bus atvezta sad.gif
Atsakyti
Sveikutės,
aš irgi esu susigundžiusi pirkti Lan ir Lana abiem savo kleckams, jau ir lipdukus visus surinkusi esu, bet po tų visų naujienų apie Maximos Dormeo pradėjau abejoti ar verta. Gal kas jau pirkote, ar geri tie pataliukai? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Na tai vis tik nusipirkom pagalvę, tą didžiausią ax.gif šiąnakt duosiu MB išbandyt smile.gif matysim kas per gėris g.gif
Atsakyti
Mes turim ir Dormeo ciuzinuka ir pagalve ta, MB vadina ''bortuku'' lotuliukas.gif
Taip pat anklode turim. LAbai esam patenkinti,,ciuzinukas superinis geram poilsiui,anklode silta ziema ,vesu po ja vasara . thumbup.gif
Gundausi vel kazka pirkti uz lipdukus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmuxee @ 2011 10 18, 21:05)
Mes turim ir Dormeo ciuzinuka ir pagalve ta, MB vadina ''bortuku''  lotuliukas.gif
Taip pat anklode turim. LAbai esam patenkinti,,ciuzinukas superinis geram poilsiui,anklode silta ziema ,vesu po ja vasara . thumbup.gif
Gundausi vel kazka pirkti uz lipdukus...  4u.gif

Apie anklode LANA kalbat?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2011 10 18, 20:58)
Na tai vis tik nusipirkom pagalvę, tą didžiausią ax.gif šiąnakt duosiu MB išbandyt smile.gif matysim kas per gėris g.gif

važiuosim antros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2011 10 19, 13:45)
važiuosim antros thumbup.gif

nu va kaip smagu, o as gailiuosi kad vaikui ne ta didziausia paemem, irgi cia komentarus pasiskaiciau, daugiau nebeskaitysiu sitos temos biggrin.gif
Atsakyti
http://verslas.delfi...e.d?id=50873743
Atsakyti
Nežinau, kaip dabar tie Maximos Dormeo (patiko kažkada matytas gabalas:"Guliu ant Dormeo ir durnėju, durnėju...")
Taigi nežinau, kokie dabar, bet per aną akciją pirkau Dormeo pagalvę su tencell pluoštu...Sušoko gabalais, susikočiojo kažkaip, grynas š.....
kaip jums tos pagalves?...
Atsakyti