Sveiki, o mane sudomino tos kaldrynes LAn ir LANA
gal kas turit? jos tokios plonytes atrodo,kazi nesalta su jomis butu miegot ziema? niekur atsiliepmu nerandu...

QUOTE(irisiux @ 2011 10 18, 06:43)
Nebandėt paklausti didelės maximos informacijos skyriuje? Turėtų pasakyti

QUOTE(irisiux @ 2011 10 18, 07:43)
Ir aš šiandien visas Vilniaus dideles maximas aplėkiau, niekur neradau...
Jau klausem - nieks negali pasakyti nei kada atves, nei kur atves, nei ar is iso bus atvezta

Sveikutės,
aš irgi esu susigundžiusi pirkti Lan ir Lana abiem savo kleckams, jau ir lipdukus visus surinkusi esu, bet po tų visų naujienų apie Maximos Dormeo pradėjau abejoti ar verta. Gal kas jau pirkote, ar geri tie pataliukai?
aš irgi esu susigundžiusi pirkti Lan ir Lana abiem savo kleckams, jau ir lipdukus visus surinkusi esu, bet po tų visų naujienų apie Maximos Dormeo pradėjau abejoti ar verta. Gal kas jau pirkote, ar geri tie pataliukai?

Na tai vis tik nusipirkom pagalvę, tą didžiausią
šiąnakt duosiu MB išbandyt
matysim kas per gėris

Mes turim ir Dormeo ciuzinuka ir pagalve ta, MB vadina ''bortuku''
Taip pat anklode turim. LAbai esam patenkinti,,ciuzinukas superinis geram poilsiui,anklode silta ziema ,vesu po ja vasara .
Gundausi vel kazka pirkti uz lipdukus...

Taip pat anklode turim. LAbai esam patenkinti,,ciuzinukas superinis geram poilsiui,anklode silta ziema ,vesu po ja vasara .

QUOTE(wilmuxee @ 2011 10 18, 21:05)
Mes turim ir Dormeo ciuzinuka ir pagalve ta, MB vadina ''bortuku''

Apie anklode LANA kalbat?

QUOTE(leibel @ 2011 10 18, 20:58)
Na tai vis tik nusipirkom pagalvę, tą didžiausią
šiąnakt duosiu MB išbandyt
matysim kas per gėris 

važiuosim antros

QUOTE(leibel @ 2011 10 19, 13:45)
nu va kaip smagu, o as gailiuosi kad vaikui ne ta didziausia paemem, irgi cia komentarus pasiskaiciau, daugiau nebeskaitysiu sitos temos

Nežinau, kaip dabar tie Maximos Dormeo (patiko kažkada matytas gabalas:"Guliu ant Dormeo ir durnėju, durnėju...")
Taigi nežinau, kokie dabar, bet per aną akciją pirkau Dormeo pagalvę su tencell pluoštu...Sušoko gabalais, susikočiojo kažkaip, grynas š.....
kaip jums tos pagalves?...
Taigi nežinau, kokie dabar, bet per aną akciją pirkau Dormeo pagalvę su tencell pluoštu...Sušoko gabalais, susikočiojo kažkaip, grynas š.....
kaip jums tos pagalves?...