O kur isigyti vaikiškoms pagalvėms užvalkalų pakeitimui? Kiek supratau visa esmė užvalkaluose, todėl nesinori kitokių vilkti

QUOTE(vasarė @ 2011 11 14, 11:40)
Siandien ir as susigundziau - nusipirkau ciuzinuka

O jus man dabar paaiškinkit. Ar jie yra kaip čiužiniai, ar kaip tie čiužinukai iš TopShop. Klausimas tame...pas mus lova su grotelėmis, kurios įleistos giliau, čiužinys įkeidžiamas į vidų (nežinau ar suprantamai paaiškinau). Jis yra kelis cm iškilęs į viršų. Tai klausimas toks, ar tie Maxima Dormeo čiužiniai dedami ant seno čiužinio, ar jie kaip visiškai atsiras čiužinys (senąjį išmetant). Ir tada kuri reiktu imt Silver Clima ar Silver Clima Plus? Ta prasme, ar jų pagrindinis skirtumas tik storis? Tai jei det ant seno, tai gal tada to silver Clima užtenka
Soriukas už tiek klausimų
Ir ačiū toms, kurios patars ir atsakys

QUOTE(LaPassion @ 2011 11 22, 15:08)
O jus man dabar paaiškinkit. Ar jie yra kaip čiužiniai, ar kaip tie čiužinukai iš TopShop. Klausimas tame...pas mus lova su grotelėmis, kurios įleistos giliau, čiužinys įkeidžiamas į vidų (nežinau ar suprantamai paaiškinau). Jis yra kelis cm iškilęs į viršų. Tai klausimas toks, ar tie Maxima Dormeo čiužiniai dedami ant seno čiužinio, ar jie kaip visiškai atsiras čiužinys (senąjį išmetant). Ir tada kuri reiktu imt Silver Clima ar Silver Clima Plus? Ta prasme, ar jų pagrindinis skirtumas tik storis? Tai jei det ant seno, tai gal tada to silver Clima užtenka

sitie skirti uztiesimui ant seno ciuzinio, nes neturi gi atlaikomojo pagrindo (spyruokliu ar pakankamo storio). Jaustumet groteles paprasciausiai
QUOTE(vasarė @ 2011 11 22, 16:36)
sitie skirti uztiesimui ant seno ciuzinio, nes neturi gi atlaikomojo pagrindo (spyruokliu ar pakankamo storio). Jaustumet groteles paprasciausiai
Labai ačiū už atsakymą

QUOTE(rsc @ 2011 11 23, 23:02)
Yra parduotuvese. Ar pigiau norit?
Lipduku tikrai turiu labai daug (manau daug kas turi nereikalingu) - galiu padovanot...
Lipduku tikrai turiu labai daug (manau daug kas turi nereikalingu) - galiu padovanot...
Raso kad atgal nepriima

Norejau nusipirkt ta lempa, bet neradau nei vienoje maximoj, negi nebebus papildymo?

QUOTE(Ragany @ 2011 11 27, 23:45)
Norejau nusipirkt ta lempa, bet neradau nei vienoje maximoj, negi nebebus papildymo? 

manau, kad tikrai bus

QUOTE(dovilepp @ 2011 11 12, 15:42)
o gal kas galit pasidalinti nuomone apie vaikiskas pagalves ir uzklotus?
man ir labai idomu
QUOTE(Elzė @ 2011 11 29, 10:47)
man ir labai idomu
Mes turim vaikišką pagalvę, mažoji labai ją mėgsta, tik man ji kietoka pasirodė

o man visai dormeo nepatiko kai pamaciau kad pagalves uzpildas paprasciausias suplesytas porolonas. Visai kaip tarybiniais laikais. Sintetika. Ir uz ka moket kad ir su akcija....
Garantija maximiniams Dormeo ciuziniams yra 1 metai