Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

sveiki, ar esate patenkinti DORMEO MEMOSAN su sidabriniu pluostu pagalve? ar ji verta savo 60lt?
Atsakyti
miegu ant 60*60 tos pagalves, isemiau siek tiek turinio is vidaus, man tai labai super thumbup.gif

Seniai buvau maximose - gal jau vaikisku bambukiniu pagalviu papilde? rolleyes.gif
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif As tai pat noriu prisideti su atsiliepimu apie Dormeo produkcija .Musu seima sisideda is 5 zmoniu, 3vaikuciai ,du jau paudliai ir pagrandukas 2.5m .Ankstesneje akcijoje uz libdukus pasiememe dvi viengules kaldras ir didziaja kaldra.na dvi plocio kaip senais laikais vadinamos pusantrines ir viena 2m x 2m ,ispradziu kol ipratome buvo keista,kad ji plona,lengva ,bet dabar jau esame begalo patenkinti thumbup.gif ,ziema nesalta,vasara su jomis ne karsta ,o svarbiausia ,kad kai vartaisi i visas puses ji tebeguli ant taves ,nenuciuoze besisukiojant .Atsirado pagrandukas namuose ,daznai blaskosi ir senoji kaldryte nuslenka ,tad nusprendem ir mazajam nupirkti vaikiska dormeo kaldra ir paduskyte ,dabar mazylis,miega daug ramiau ,nebesiblasko....O siuo momentu norime isigyti keleta dormeo ciuziniu...tik nenusprendziame kokie geriau pirkti ar plonesnius ar storesnius ,lovos tai ne nenaujos ,o norisi gero poilsio........
Atsakyti
QUOTE(naujoke3 @ 2011 12 02, 11:47)
O siuo momentu norime isigyti keleta dormeo ciuziniu...tik nenusprendziame kokie geriau pirkti ar plonesnius ar storesnius ,lovos tai ne nenaujos  ,o norisi gero poilsio........

Siulyciau tik storesnius 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkom ir mes DORMEO LAN pagalvę.Tikėjausi,kad neprakaituos vaiko galva ant šitos pagalvės.Deja,nieko panašaus.Atsikėlus,galvos vietoje,prakaito dėmė.Ant to mėlyno audinio labai gerai matosi.Mano manymu,tikrai neverta tų beveik 60lt.
Atsakyti
Na va, perskaiciau visa tema, ieskodama atsiliepimu ir susimakalavau visai biggrin.gif Esu pririnkus tu lipduku ir nebezinau - pirkt tas pagalves ar ne.

Kelios entuziastingos gerbejos dziaugiasi, kitos - kritikuoja. Reikes jauciu isbandyti paciai ir veliau aprasyti.

p.s. dar ta stebuklingoji lempa? kiek maciau, tik sviesiai kazkokios pilkos/zydros spalvos? ar buna kitokiu spalvu? nematet?
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2011 12 04, 17:34)
Na va, perskaiciau visa tema, ieskodama atsiliepimu ir susimakalavau visai biggrin.gif Esu pririnkus tu lipduku ir nebezinau - pirkt tas pagalves ar ne.

Kelios entuziastingos gerbejos dziaugiasi, kitos - kritikuoja. Reikes jauciu isbandyti paciai ir veliau aprasyti.

+1
tas pats ir man sad.gif bet nesinori rizikuoti 60lt, bet matyt teks surizikuoti, vis geriau, manau nei paduskos uz tokia kaina is jysk
Atsakyti
Dabar ir as noriu pabert siek tiek kritikos... Del pagalves, nusipirkau, maniau, savaja Dormeo Memosan atiduosiu mamai, miegosiu ant naujos. Na ir ka, taip ir nepavyko. Jinai siek tiek storesne uz Memosan, aukstesne, plius dar ir kietesne biskutuka. Atsiguliau - nepatogu, tai ir atidaviau mamai. Is pradziu nelabai, sake, patiko, bet po keliu dienu priprato, dabar jau nuolat su ja miega. O del ciuzinio... Na, nezinau as, mergaites, kuo Ecocell putu poliuretanas (atsiprasau, jei su klaida parasiau, rasausi is telefono, ner galimybes pasitikslint) skiriasi nuo porolono putu poliuretano... Medziaga gi ta pati... Gal tik kad tvirtesne, kietesne... Cia ne del kokybes savo nuomone issakau, tikiu, bet del kainos, mano manymu, uz toki gamini per auksta...
Atsakyti
kazkada maximoj pirkau - ala ortopedine pagalve taip pat gabaliukais uzpildyta. plojau 90 litu doh.gif tai su dormeo classic nera ka lygint to vidaus turinio schmoll.gif del to nesigailiu, sumokejus 70 - visiskai kitas turinys. va pirmojoj, tai ryskiai porolonas elementarus sukarpytas - o svoooooris - uzmust galima doh.gif schmoll.gif

nes jokia salininke dormeo ir top shop'iniu prekiu, tiesiog sakau, kad man patogu ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingre0202 @ 2011 12 02, 15:37)
Nusipirkom ir mes DORMEO LAN pagalvę.Tikėjausi,kad neprakaituos vaiko galva ant šitos pagalvės.Deja,nieko panašaus.Atsikėlus,galvos vietoje,prakaito dėmė.Ant to mėlyno audinio labai gerai matosi.Mano manymu,tikrai neverta tų beveik 60lt.

Nu bet mamos jūs juokingos, pakeisiu pagalvę ir vaiko galvytė neprakaituos, gal bandykite paieškoti kitų priežasčių, dažniausia vit. D trūkumas.

Aš vat mastau pasiimti 180*200 čiužinį, kažin jie atvežtų namo jei internetu pirkčiau, gal kas pirkote nesenai?
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2011 12 06, 10:02)
Nu bet mamos jūs juokingos, pakeisiu pagalvę ir vaiko galvytė neprakaituos, gal bandykite paieškoti kitų priežasčių, dažniausia vit. D trūkumas.

Aš vat mastau pasiimti 180*200 čiužinį, kažin jie atvežtų namo jei internetu pirkčiau, gal kas pirkote nesenai?

Taip atveža 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2011 12 06, 11:02)

Beje, man irgi, kai isigyjau Memosan pagalve, labai pradejo prakaituot kaklas bemiegant... Labai gaila, pagalve tikrai labai patogi, o del sintetinio usvalkalo atsirado prakaitavimas... O pakeist kokiu nors naturaliu uzvalkalu nelabai pavyko - visai kitokie pojuciai su medvilniniu, man ji nebe tokia minksta tampa...
Atsakyti