Įkraunama...
Įkraunama...

Maxima akcija: Dormeo patalynė ir užvalkalai

QUOTE(vasara04. @ 2012 01 30, 14:08)
Tiesiog issakiau savo nuomone apie juos  biggrin.gif na nesu tokia kvaila, kad nesuprasciau, kad viskoelstine nera porolono atmaina, tiesiog jis man asmeniskai pasirode kaip pats paprasciausias porolonas, nes sulyginu su tikra viskoelastine medziaga tai jam tik sleptis, zmones prisiziurejo DORMEO reklamos per tv del tu ciuzinuku, kur parodo, kad ispaudus ranka ir lieka kuri laika tas spaudas, ir islygina nepatogia lova smile.gif Taip teisingai taip ir yra tik su originaliais Dormeo ciuzinukais, bet Maximoje na nezinau kur ta viskoelastine is tu ciuzinuku isgaravo. Teisingai pasiklojus kad ir ta porolona jau zymiai patogiau miegoti bus. Tai va neapsigaukite kas planuojat pirkti, nes pet TV reklama reklamuojami ciuzinukai yra visiskai kitokie nei Maximoje. schmoll.gif As manau kas turi tikra viskoelastines medziagos ciuzini zino miego komforta thumbup.gif

O as jau virs menesio turiu 7 cm ir labai patenkinta bigsmile.gif
O kai jus pasiziurejot, jei nepirkot? Juk jis tik namie gali but ispakuotas schmoll.gif
p.s. o " ispaudus ranka ir lieka kuri laika tas spaudas" - tikrai lieka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 30 sausio 2012 - 21:36
QUOTE(rsc @ 2012 01 30, 21:34)
O kai jus pasiziurejot, jei nepirkot? Juk jis tik namie gali but ispakuotas schmoll.gif
p.s. o " ispaudus ranka ir lieka kuri laika tas spaudas" - tikrai lieka bigsmile.gif

Bent jau pas mus maximoj buvo pavyzdys padėtas (gal 50x50cm), o pagalvių buvo išpakuotų. Turiu viskoelastinės medžiagos čiužinuką (ne Dormeo) - medžiaga tikrai kitokia nei tame pavyzdyje. Porolonas gal ir geresnės kokybės, bet viskoelasto ten yra tik užvalkale.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2012 01 30, 22:34)

Tikrai paziurejau biggrin.gif , anyta nusipirko
Atsakyti
Nusipirkau Dormeo silver clima pagalvę. Gerai, kad tik vieną doh.gif . Mano nuomone, mokėti kainą, be lipdukų, už šią pagalvę neverta. schmoll.gif
Pagalvė kieta, galvą padėjus, negali įsitaisyti. Panašus jausmas lyg miegotum ant prastos pūkinės pagalvės. Miegojau ant jos dvi naktis ir jokio komforto nepajutau. Tik toks gerumas, kad galvos neskaudėjo, kaip būna miegant ant pūkinių pagalvių. Daviau vyrui vieną naktį pamiegoti - ryte pasakė, kad pati miegočiau ant jos, nes jis nesiruošia dar vieną naktį kamuotis. Sūnus irgi labai norėjo išbandyti naują pagalvę smile.gif - naktį pagalvę radau nustumtą į lovos kraštą.
Nusprendžiau, kad šią pagalvę išvešiu pas tėvukus- bus geriau nei miegoti išvis be pagalvės. smile.gif
Mano patarimas būtų, jei kas nori įsigyti kokybišką/prisitaikančią pagalvę, paieškot Lone ar pan. nuolaidų ir nusipirkt iš jų. Turiu iš jų nusipirkusi pagalvę, aišku kainavo, bet jau džiaugiuosi ja dvejus metus. Tai ką aprašiau aukščiau, su mano turima pagalve niekada tokių pojūčių nepatyriau.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2012 02 02, 14:16)
Nusipirkau Dormeo silver clima pagalvę. Gerai, kad tik vieną doh.gif . Mano nuomone, mokėti kainą, be lipdukų, už šią pagalvę neverta.  schmoll.gif
Pagalvė kieta, galvą padėjus, negali įsitaisyti. Panašus jausmas lyg miegotum ant prastos pūkinės pagalvės. Miegojau ant jos dvi naktis ir jokio komforto nepajutau. Tik toks gerumas, kad galvos neskaudėjo, kaip būna miegant ant pūkinių pagalvių. Daviau vyrui vieną naktį pamiegoti - ryte pasakė, kad pati miegočiau ant jos, nes jis nesiruošia dar vieną naktį kamuotis. Sūnus irgi labai norėjo išbandyti naują pagalvę  smile.gif  - naktį pagalvę radau nustumtą į lovos kraštą.
Nusprendžiau, kad šią pagalvę išvešiu pas tėvukus- bus geriau nei miegoti išvis be pagalvės.  smile.gif
Mano patarimas būtų, jei kas nori įsigyti kokybišką/prisitaikančią pagalvę, paieškot Lone  ar pan. nuolaidų ir nusipirkt iš jų. Turiu iš jų nusipirkusi pagalvę, aišku kainavo, bet jau džiaugiuosi ja dvejus metus. Tai ką aprašiau aukščiau, su mano turima pagalve niekada tokių pojūčių nepatyriau.

jei tai butu classic variantas, tuomet pasidarytumete sau patogiausia pagalve. Nupirkau viena, po kiek laiko ir SB nupirkau. Tik jam kur kas daugiau nuemiau turinio thumbup.gif
Atsakyti
Galiu pakomentuot antklodes is maximos uz lipdukus.[dormeo].Galvoju ko tie uzvalkalai pasidare per dideli doh.gif Pasirodo kaldru pakrasciai susivele ir susitrauke i'garmoske' doh.gif
Atsakyti
http://verslas.delfi...a.d?id=60276063 ir vėl smile.gif gal tuomet galima grąžinti prekes g.gif
Atsakyti
Maciau siandien nauja akcija prasides - dormeo patalyne su kuzmickaites drugeliais smile.gif

dave lipduka kasoje, bet nei knygeliu, kur tuos lipdukus klijuot, nei prekiu nebuvo. tik pora anklodziu isdestyta buvo. Jei bus kokybe tokia, kaip kazkada dormeo anklodes, tai visai nieko, patiko man antkole, vasara nekarsta, ziema nesalta. ju puslapyje irgi nieko nera kol kas.
Atsakyti
As siandien apziurejau visa siuloma Dormeo kolekcija.Pirmas ispudis tai wow wub.gif Jei nenusivilsiu,tai daug ko is ten noresiu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #vilmine#: 22 balandžio 2014 - 15:05
aš irgi užmačiau patalynę, ir lansktinuką parsinešiau iš kasos pasiėmus, kainos tai wow.
pačioj maximoj ir stendas su prekėmis buvo, pagalvės, pagalvėlės dekoratyvinės, užtiesalai, antklodės ir patalynė, yra ir lempos kaip dormeo buvo, tik man šių dizainas daug gražesnis. pavyzdukų prikabinta buvo gražių, pačiupinėjus kokybiška medžiaga pasirodė.
va lankstinukas (lipdukams klijuoti):
user posted image

http://www.maxima.lt/akcijos/dormeo/
Atsakyti
maciau ir as, GROZISSSSS. jei kokybe gera tikrai noresiu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ziurinejau ir as siandien wub.gif visai nieko patalynes , tikiuosi susirinksiu iki akcijos pabaigos lipduku smile.gif tik kazin kaip skalbsis pvz juoda ar melyna g.gif
Atsakyti